Gem annonce

Leder til PPR

Odsherred Kommune - PPR

Odsherred, Vestsjælland

Indrykket
14-09-2020
Kontakt
Odsherred Kommune - PPR
Vesterlyngvej 8
4500
Nykøbing Sj.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81082239
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Vil du være med til at skabe en tidlig forebyggende og sammenhængende indsats for børn og familier? Og vil du være med til at udvikle nye løsninger i et tæt og forpligtende samarbejde på tværs af hele 0-18 årsområdet? Så søg stillingen som leder af PPR i Odsherred Kommune.

 

Odsherred Kommune har valgt at samle dagtilbud, skole og familieområdet i ét center. Formålet er at skabe en langt tidligere, mere helhedsorienteret og sammenhængende indsats for børn og familier.  En indsats som kræver samarbejde og tæt koordination mellem alle udførere på området.

 

Som ny leder af PPR bliver du en central del af denne forandring. Du bliver leder for 14 engagerede medarbejdere psykologer, tale-hørepædagoger og administrative medarbejdere, og du bliver en del af en ambitiøs ledergruppe, der udvikler tværgående løsninger på hele 0-18 årsområdet.

 

Du vil få et stort ledelsesrum, og du vil sammen med dine medarbejdere få mulighed for at indgå i samarbejder på hele området.  Det er vigtigt, at du er strategisk stærk og evner at bevare overblikket i en travl driftshverdag, hvor du skal formå at prioritere. Vi har fokus på en fortsat høj grundfaglighed inden for PPR, og ser det som en forudsætning for at fa skabt et forpligtende tværgående samarbejde.

 

Udover at være en erfaren leder med erfaring fra området, forventer vi, at du er i stand til at samle PPR og tænke samarbejdet mellem hele 0-18 årsområdet på nye måder. Der er både blandt medarbejdere og ledere stor opbakning til det tværgående samarbejde.

 

Du kan læse mere om Odsherred Kommune og børneområdet på kommunens hjemmeside: http://www.odsherred.dk/ og du kan se uddybende jobprofil, hvor krav og forventninger til den nye leder er beskrevet (kommer snart).

 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte centerchef Ane Stallkneckt på telefon 2166 5417 eller chefkonsulent i Genitor Vibeke Rosenbeck på telefon 3148 4740.

 

Ansøgningsfristen er onsdag den 30. september 2020. Søg stillingen nedenfor.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Odsherred Kommune - PPR
Vesterlyngvej 8
4500
Nykøbing Sj.
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-09-2020
Udløber
30-09-2020
Kviknummer
LJA-81082239
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce