Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Lektorat i dansk sprog og kommunikation

Syddansk Universitet

Odense, Fyn

Indrykket
05-08-2019
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74681848
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier

Ved Institut for Sprog og Kommunikation er en stilling som lektor i dansk sprog og kommunikation ledig til besættelse fra den 1. februar 2020 eller snarest derefter.

Kvalifikationsniveau for lektorer skal svare til det niveau, der kan opnås på grundlag af ansættelse som adjunkt, men vil også kunne opnås på anden måde. 

Ansøgere skal dokumentere forskningskvalifikationer, videnskabelig produktion på internationalt niveau og undervisningskompetence inden for et eller flere af danskfagets centrale sproglige, kommunikative og mediemæssige områder. Ansøgere skal i øvrigt være bredt kvalificeret til at varetage sproglig, kommunikativ og medierelateret undervisning - analytisk og produktivt -samt vejledning på danskfagets BA-og kandidatstudier. Ansøgere skal udarbejde et undervisningsportfolio og kunne dokumentere erfaring med undervisning i danskfaglige emner på dansk. 

Der lægges vægt på, at ansøgere aktivt vil kunne indgå i et eller flere af instituttets forskningsmiljøer, og ansøgere skal gøre rede for, hvordan de vil kunne bidrage til udviklingen af instituttets undervisnings og forskningsprofil inden for dansk sprog og kommunikation. Flere oplysninger om Instituttets forskning kan findes her: https://www.sdu.dk/da/om_sdu/institutter_centre/isk/forskning.

Det forventes, at den foretrukne ansøger deltager i ansøgninger om eksterne midler og indgår i bedømmelsesudvalg og administrative råd og nævn samt samarbejder med eksterne parter.

Det gælder for alle stillinger, at de skal kunne dække undervisningsrekvisition fra beslægtede områder herunder tværfaglige undervisningsaktiviteter og cand. negot-uddannelserne. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til institutleder Sharon Millar, tlf. 6550 2127, email: smillar@sdu.dk.


Ansøgning, løn og ansættelsesforhold mv.

Ansættelse finder sted efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC, Cirkulære om overenskomst for Akademikere i staten 2019 Såfremt ansøgeren ikke har dokumenteret undervisningserfaring svarende til adjunktniveau sker ansættelsen på prøve i 1 år. 

Ansøgningen skal indeholde: 
  • Ansøgning
  • CV
  • Eksamensbeviser
  • Undervisningsportefølje (se nærmere nedenfor)
  • Publikationsliste med angivelse af de publikationer der vedhæftes
  • Op til 6 af de mest relevante værker. Der vedhæftes en pdf-fil for hver enkelt publikation. Hvis der er medforfattere til en publikation, skal der vedlægges medforfattererklæring som en del af den pågældende pdf-fil


Ansøgning og alle bilag skal være på dansk, engelsk eller et af de skandinaviske sprog. Kopi af originale eksamensbeviser bedes medsendt.

Ved ansøgning om lektorat skal vedhæftes undervisningsportfølje som dokumentration for undervisnings- og vejledningsmæssige kvalifikationer - se vejledning her.

 

Du bedes venligst være opmærksom på, at vi kun modtager pdf-filer og ikke zip-filer, jpg eller andre billedfiler. Den enkelte fil må ikke være over 10 MB. Såfremt du har mere end en fil til hvert felt, skal du kombinere pdf-filerne til en samlet fil inden du uploader, da hvert enkelt felt kun kan håndtere en fil. Alle pdf-filer skal være ulåste og tillade binding og må ikke være password beskyttede.

Ansøgningen vil blive bedømt af et sagkyndigt udvalg. Når bedømmelsesudvalget har afgivet sin vurdering, modtager ansøgeren den del af evalueringen, der vedrører ham/hende. Materialet vil herefter blive videresendt til institutlederen, som skal samle et ansættelsesudvalg. 
Der vil som led i den samlede vurdering af ansøgerens kvalifikationer kunne indgå en samtale. 

 

Hvis ansøgningen ikke indeholder det påkrævede materiale, kan Fakultetet afvise ansøgningen uden yderligere varsel. Ansøgninger modtaget efter deadline vil ikke blive vurderet.

 

Bedømmelsesudvalget har mulighed for at shortliste ansøgere, hvorfor ikke-shortlistede ansøgere ikke vil modtage en bedømmelse. 

Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket "Ansøg online", og Fakultetet forventer, at ansøgere har læst "Vejledning for ansøgere", inden der søges.

Syddansk Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Ansøg nu
Lignende job

Flora RaniaBo Familiehus ApS

Flora RaniaBo Familiehus ApS
Kontakt
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230
Odense
Danmark
Tlf
6550 1000
Praktisk information
Oprettet
05-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74681848
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Forskning og undervisning, Kommunikation og medier
Beliggenhed