Gem annonce

Leveranceleder til IT-services på tværs af Nykredit

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
19-11-2020
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81402749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse

Har du erfaring som IT-partner for forretningen? Nykredit samler sin indsats og IT-udvikling på de interne styringssystemer, og derfor søger vi en lederprofil, som skal være brobygger mellem forretningen og det digitale maskinrum. Som en del af et større lederhold i Digital, Change & IT får du end-to-end-leveranceansvar for en nyoprettet leverancestrøm.

 

Dit kommende job

Du bliver ansat i Digital, Change & IT (DCI) Nykredits digitale maskinrum hvor vi er 550 kolleger, der sammen med forretningen udvikler fremtidens bank og realkredit på tværs af Aalborg, København og Warszawa. Nykredit-teams udgør en fast virtuel organisation med ressourcer fra kompetenceorganisationen under daglig leveranceledelse. Du indgår i et team med de øvrige leveranceledere og refererer til Søren Rex Jensen, som også er ansvarlig for Infrastructure & Operations.

 

Den leverancestrøm, du får ansvaret for, har en række kritiske og koncerntværgående digitale initiativer. Dem skal vi sikre fornøden fremdrift, samtidig med øvrige forvaltnings- og driftsmæssige opgaver skal eksekveres. Leverancestrømmen består af en række teams, som arbejder efter agile metoder - typisk Scrum eller Kanban. Herudover kan leverancestrømmen være afhængig af en eller flere leverandører som fx BEC og JN Data.

 

Gå forrest i dialogen med forretningen om strategi og udvikling

Som leveranceleder er du ansvarlig for at sikre:

  • strategi og retning for leverancestrømmen, hvilket inkluderer etablering af fora for de primære stakeholders

  • rammer for prioritering inden for leverancestrømmen

  • transparens i forhold til, hvad der leveres og ikke leveres på kort, mellemlangt og langt sigt

  • overholdelse af den samlede investeringsramme for værdistrømmen

  • bemanding via basisorganisationen

  • rapportering på værdistrømmen vedr. aspekter som risici, leveret værdi, fremdrift og økonomi

  • levering af IT-løsninger orienteret mod bl.a. genbrug, drift, compliance og sikkerhed.

 

Lederprofil med relationelt gen og strategisk tæft

For at lykkes i rollen skal du have erfaring med leveranceansvar og med at udvikle komplekse, datatunge systemer og løsninger gerne i et agilt setup. En finansiel baggrund og domæneindsigt er en fordel, men ikke et krav. Du er en stærk leder, der kan samle hele området på tværs af forretning, DCI og leverandører også selvom medarbejderne i området ikke har reference til dig. Du er løsningsorienteret, du tænker kreativt, men teknisk realistisk, og så tager du ansvar for helheden. Er der noget, som ikke virker, tager du gerne ansvar og får det løst frem for at vente på andre. Derudover er du vedholdende og kan drive organisatoriske og kulturelle forandringer.

 

Øvrige kernetræk omfatter strategisk tænkning, ambitioner og nysgerrighed du har lyst til at forstå komplekse sammenhænge og dine interessenters perspektiver. Du sætter barren højt, kan lide at gå forrest og navigerer i det hele taget godt i rollen som bindeled mellem IT og forretning selvom vi synes, det er en lidt oldschool opdeling. Sammen med resten af Nykredit er vi nemlig på vej mod nye tværorganisatoriske måder at arbejde sammen på. Derfor er det også vigtigt, at du er en holdspiller, som sætter teamets succes over egen succes.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt underdirektør Søren Rex Jensen, 24 28 04 63 / SOEJ@nykredit.dk eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Ansøgningsfrist: 1. december 2020

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
19-11-2020
Udløber
01-12-2020
Kviknummer
LJA-81402749
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Ledelse
Beliggenhed
Gem annonce