Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

'Lind & Karmark Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis' søger en psykolog på fuldtid eller deltid til velfungerende psykologpraksis midt i København K.

Lind & Karmark - Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-08-2019
Kontakt
Lind & Karmark - Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis
Vendersgade 4, 3. sal
1363
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-74791901
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Psykiatri

Vil du være del af vores praksis, hvor vi prioriterer en hverdag med høj faglighed og hyggeligt kollegialt arbejdsmiljø? Så læs med her.

 

Vi er en kognitiv og metakognitiv psykologpraksis, som primært varetager individuelle forløb med unge og voksne. Vi er specialiseret i angstbehandling, herunder både panikangst/agorafobi, social angst, generaliseret angst, sygdomsangst, OCD, enkeltfobier og PTSD. Derudover behandler vi også depression samt stress- og belastningsproblematikker. Vi har også forløb med fokus på selvværdsproblemer. 

 

Vi er specialiseret inden for klassisk kognitiv adfærdsterapi samt metakognitiv terapi. Vi er fleksible i forhold til, om det er KAT eller 3. bølge kognitiv terapi, men grundet vores klientgruppe, ønsker vi en kandidat med erfaring inden for netop den kognitive retning.    

 

Der er fleksibilitet i forhold til, hvor mange dage du ønsker hos os. Det forventes, at du minimum én dag om ugen tilbyder sene tider i praksissen, dvs. eftermiddag/tidlig aften, da der er stor efterspørgsel på vores ydertider.

 

Vi tilbyder en konsulentstilling med følgende muligheder:

 • Arbejdsplads med høj faglighed, hvor du bliver specialiseret inden for ovenstående arbejdsfelt samt metode. Du vil få kvalificeret klinisk erfaring i vores praksis.
 • Foruden de individuelle forløb, så er der også mulighed for at hjælpe med opgaver som blogindlæg, artikler eller opslag på de sociale medier, hvis du har interesse og flair for det.
 • Gode supervisionsmuligheder i forhold til enten autorisation eller specialistuddannelse. Især individuel supervision, men også mulighed for gruppesupervision.
 • En skøn målgruppe af yderst motiverede klienter, hvor du får mulighed for at gøre en stor forskel.
 • Meget central beliggenhed midt i København i en charmerende ejendom. Vi hygger om detaljerne i praksissen og værdsætter vores konsulenter, så vi gør os umage for en hyggelig stemning.
 • Fleksibilitet i forhold til planlægning af din dag, forlængede weekender, o.lign..

 

Vi ønsker af vores nye konsulent:

 • At du har interesse og erfaring i arbejdet med vores målgruppe.
 • At du har erfaring med og kompetencer inden for den kognitive metode; enten klassisk kognitiv, 3. bølge eller metakognitiv terapi.
 • At du er autoriseret eller meget tæt på eller minimum har 1års relevant erhvervserfaring   
 • At du er sød, præsentabel og serviceminded og ønsker at indgå i privat praksis.
 • At du som konsulent tager ansvar for daglig administration i forhold til dine klienter, booking af din kalender og bidrager til den daglige drift i praksissen.
 • At du har nemt til smil og varme både i relation til dine klienter og kollegaer.

 

Rammer for konsulentaftale:

 • Du vil arbejde som selvstændig konsulent med eget CVR-nr. Aflønning er efter antal sessioner du afholder, og procentsatsen bliver sat efter, hvor meget erfaring du har, og hvor meget supervision du har behov for. Den del aftaler vi nærmere.

 

Praktisk information:

Vi afholder samtaler løbende, så jo før du sender din ansøgning jo bedre. Opstart er snarest og senest fra 1. november 2019.  

 

Praksissens adresse er: Vendersgade 4, 3. sal, 1363 Kbh. K. 

 

Du kan se mere om os og vores praksis på  www.kognitivpsykologpraksis.dk. Du kan skrive til os på camilla@kognitivpsykologpraksis.dk med en ansøgning og CV. Hvis du har spørgsmål, vil vi foretrække det er via mail. 

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

De bedste hilsner

Trine Lind & Camilla Karmark


Ansøg nu
Kontakt
Lind & Karmark - Kognitiv & Metakognitiv Psykolog Praksis
Vendersgade 4, 3. sal
1363
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
13-09-2019
Kviknummer
LJA-74791901
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Kommunikation og medier, Psykiatri
Beliggenhed