Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mannaz søger en studentermedhjælper til Education i Hørsholm

Mannaz A/S

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018
Kontakt
Mannaz A/S
Kogle Alle 1
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
30-12-2018
Kviknummer
LJA-68625273
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Har du erfaring med og/eller den teoretiske ballast til at arbejde med digital læring, og har du lyst til at udvikle & producere digitale kurser til Mannaz Education? Så er du måske vores nye kollega, da vi lige nu søger en studentermedhjælper til vores kontor i Hørsholm.

I ambitionen om at skabe endnu større fleksibilitet, tilgængelighed og læringseffekt for vores deltagere, så har vi igangsat et arbejde med at udvikle nye innovative kurser og uddannelsesforløb, som vi vil udbyde via vores egen LMS-platform enten som et selvstændigt produkt eller som en del af et forløb.

Vi søger derfor en studentermedhjælper, som bliver tilknyttet forretningsområdet Education, som udbyder Mannaz kurser og uddannelser på det danske marked. Du vil blive en del af et ambitiøst team, der værdsætter et godt samarbejde, trods en travl hverdag. Du vil få et bredt kendskab til vores porteføljer af uddannelser og kurser, som du i samarbejde med relevante interessenter, skal være med til at udvikle til digitale læringsforløb. Da vi arbejder med en digitalt platform, vil der være mulighed for at arbejde hjemme.

Dine opgaver som studentermedhjælper udgøres bl.a. af:

  • Bidrage aktivt med din viden og erfaring ift. vores nye digitale mindset.
  • Deltage i screening og udvælgelse af produkter til den digitale transformation
  • Udvikle produkter (fra blended til fullsize digitale forløb)
  • Implementere, drive og løbende forbedre de nye produkter

Ansættelsen indebærer 15-20 timer om ugen eller efter nærmere aftale.

Din profil

  • Du læser på en relevant videregående uddannelse.
  • Du er blandt de mest motiverede på dit studie og kan arbejde selvstændigt og tage initiativ.
  • Du er velformuleret både mundtlig og skriftligt på både dansk og engelsk.
  • Du har teoretisk - og gerne praktisk - erfaring med at udvikle & levere digitale læringsprodukter, som skaber høj læringseffekt.
  • Du har lyst til at udvikle dine kompetencer ved og udfordre dig selv og os på vores viden omkring didaktisk læring i digitale formater.
  • Du kan forholde dig kritisk ift. tilrettelægges med henblik på at kvalificere uddannelse, undervisning, læring og vidensdeling på forskellige niveauer.

Når vi gennemgår ansøgernes profiler og indkalder til samtaler, lægger vi bl.a. vægt på relevant studieretning og fag.

Hvem er Mannaz?
Vi er internationalt anerkendt for vores faglighed inden for ledelsesudvikling og projektstyring og er markedsførende inden for kurser og uddannelser målrettet ledere, projektledere og specialister. Med udgangspunkt i innovative og effektive læringsmetoder udvikler vi hvert år mere end 10.000 ledere, projektledere og vidensmedarbejdere, der klæder dem på til at imødekomme morgendagens udfordringer. Med kontorer i København, Århus, London og Malmø, og et globalt netværk af facilitatorer, udvikler vi mennesker over hele verden.

Du vil blive en del af en attraktiv forretning
Som en del af Mannaz vil du blive støttet af en stærk international organisation med stærke skandinaviske rødder. Du vil blive en del af et professionelt og dedikeret hold, samt en organisation med den stærkeste kompetenceudviklingsportefølje i Danmark.

Vedlæg gerne dit CV, nogle ord om hvad der motiverer dig ved rollen, hvilke erfaringer du har gjort i forhold til at kombinere didaktisk læring og digitalisering og dine seneste resultater fra studiet.

Ansøg nu
Kontakt
Mannaz A/S
Kogle Alle 1
2970
Hørsholm
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
30-12-2018
Kviknummer
LJA-68625273
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed