Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder med interesse for miljø, natur og administration til Landbrugsstyrelsen i København

Miljø- og Fødevarestyrelsen - Landbrugsstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
14-03-2019
Kontakt
Miljø- og Fødevarestyrelsen - Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71564528
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Miljø

Vil du arbejde med økologisk landbrug, målrettet regulering og miljøstøtteordninger og er du interesseret i miljø, klima, natur og administration? Synes du, at det er spændende at finde løsninger, der virker i praksis, og som tager hensyn til naturfaglighed, jura, effektiv sagsbehandling og kundevenlighed? Så er du måske vores nye medarbejder i Miljø og Biodiversitet.

 

En ny målrettet regulering skal være med til at begrænse kvælstofudvaskningen til kystvand og grundvand. Økologisk landbrug er i fremgang. Det samme kan man sige om græs- og naturarealer, der plejes af hensyn til at sikre en høj biodiversitet. Du skal være med til at sikre, at administrationsgrundlaget for vores støtteordninger understøtter denne udvikling. Det betyder, at du er med til at ordningerne og den øvrige regulering skrues sammen, så de er gennemskuelige for ansøgerne og giver mening ude på marken, er lette at administrere samtidigt med at miljømålene opnås. Det kræver, at du er dygtig, vidende og kreativ og kan se ting fra flere sider, så balancen er i orden.

 

Dine opgaver kan bl.a. omfatte:

 

  • Medvirke til at støtteordningerne udtænkes så de har størst mulig effekt og samtidigt understøtter en automatisk sagsbehandling

  • Udarbejde skriftlige beslutningsoplæg om løsningsmodeller

  • Udarbejde detaljerede beskrivelser af ønsker til IT-understøttelse

  • Udarbejde vejledninger til ansøgerne

  • Indgå i det løbende arbejde for at sikre en hensigtsmæssig administration af ordningerne

 

 

Opgaverne løses ofte i samarbejde med vores afdeling i Augustenborg og vores departement samt en bred vifte af eksterne interessenter og interesseorganisationer, forskningsmiljøer, virksomheder og andre ministerier.

 

Om dig

Du har en naturvidenskabelig uddannelse som f.eks. agronom eller biolog. Det er en stor fordel, at du føler dig hjemme i administrativ sagsbehandling i et politisk miljø og hvis du har erfaring med sagsbehandling og effektive IT-løsninger. Her kan du udnytte, at du kan kommunikere mundtligt og skriftligt og hurtigt hjælpe dine kollegaer videre, når de støder på udfordringer. Solid faglig viden om landbrug, miljø, natur og økologi er endvidere en fordel.

 

Du har overblik og kan tage initiativer for at sikre fremdrift i opgaverne. Du har gode analytiske evner uden at drukne i detaljer.

 

Vi lægger desuden vægt på, at du har politisk tæft, og er en åben og imødekommende person, der bidrager positivt til en god trivsel i enheden.

 

Dine kommende kollegaer

I enheden Miljø & Biodiversitet er vi godt 50 medarbejdere, fordelt på fire teams der samarbejder om at fremme en bæredygtig udvikling i landbruget. Det sker bl.a. via udvikling og implementering af målrettet regulering, tilskudsordninger der gavner natur, miljø og klima bl.a. som en del af EUs fælles landbrugspolitik. Vi tilbyder et spændende fagligt miljø, hvor der både er mulighed for at lære fra erfarne medarbejdere og udfolde sine talenter. Vi ser os selv i Landbrugsstyrelsen som en fremsynet og dynamisk arbejdsplads, hvor der er grobund for spændende udfordringer som en del af et stort ministerium med mange udviklingsmuligheder både nationalt og internationalt.

 

Ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra erfaring og anciennitet og i henhold til overenskomst for akademikere i staten.

 

Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner, og tjenestestedet er Landbrugsstyrelsen, Nyropsgade 30, København V.

 

Kontakt

Du kan læse mere om Landbrugsstyrelsen på www.lbst.dk.

 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder Per F. Ahle på telefon +45 25 23 83 82 eller pefa@lbst.dk.  

 

Ansøgning

Søg stillingen ved at sende en ansøgning inkl. CV, eksamensbevis og evt. referencer online i vores rekrutteringssystem (tryk på Søg stilling) senest 28. marts 2019 kl. 23.59.

Der vil eventuelt indgå test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.


Ansøg nu
Kontakt
Miljø- og Fødevarestyrelsen - Landbrugsstyrelsen
Nyropsgade 30
1602
København V
Praktisk information
Oprettet
14-03-2019
Udløber
28-03-2019
Kviknummer
LJA-71564528
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Miljø
Beliggenhed