Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til Danmarks Kunstbibliotek

Det Kongelige Bibliotek

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-02-2020
Kontakt
Det Kongelige Bibliotek
Postboks 2149
1016
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79326192
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information

Det Kgl. Bibliotek søger medarbejder til Danmarks Kunstbibliotek, Læsesale og Magasin

 

Er du vores nye medarbejder, som ønsker at arbejde med professionel og specialiseret publikumsbetjening og videreudvikling af betjeningen i Forskningslæsesalen og Informationen på Kirkebybroen i Diamanten som betjener borgere, studerende og forskere.

 Der vil endvidere være opgaver med publikumsbetjening i vores Studiesal i Søborg og samlingsarbejde, herunder accessions- og registreringsopgaver i arkitektur- og billedkunst-samlingerne. Der vil også være opgaver i magasinerne med håndtering af de fysiske samlinger.

 

Jobbet er alsidigt og kræver, at du har en akademisk uddannelse, som bibliotekar D.B., cand.scient.bibl. eller tilsvarende kvalifikationer.

 

Kvalifikationer

Vi lægger vægt på, at du bl.a. har :

 

  • erfaring med formidling af digitale informationsressourcer og analoge samlinger

  • god erfaring med fokuseret mundtlig og skriftlig formidling og publikumsbetjening på dansk og engelsk

  • solide erfaringer med IT på overordnet systemniveau

  • almen interesse for kultur- og samfundsforhold

  • god fysisk form, da vi går og løfter meget

 

Vi tilbyder

Vi kan tilbyde et job i et fagligt og engageret miljø, hvor du får mulighed for at sætte aftryk på dine opgaver samt på udviklingen af opgaver og indsatser.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske i henhold til relevant overenskomst med Finansministeriet og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Ansøgere skal på opfordring være indstillet på at aflevere straffeattest.

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer.

 

Arbejdsstedet er primært Den Sorte Diamant og Danmarks Kunstbibliotek i Nyhavn og i Søborg, men der må forventes opgaver på Det Kgl. Biblioteks andre afdelinger i Hovedstadsområdet. Der må påregnes en ugentlig aftenvagt.

 

Ansøgning

Send din ansøgning og CV via linket Søg stillingen nederst i stillingsopslaget. Du bedes vedhæfte din ansøgning og dit CV samt dokumentation for uddannelse og erfaring.

Vi afholder samtaler i uge 12 og 14. Ved eventuelle tekniske problemer, kontakt venligst HR Manager Talent Solutions på 7244 0644.

 

Ansøgningsfristen er den 8. marts 2020. Tiltrædelse 1. juni 2020 eller efter aftale.

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved sektionsleder Jarle Aadna på tlf. 91324559 eller mail jra@kb.dk eller afdelingsleder Steen Søndergaard Thomsen på telefon 91324170 eller mail ssth@kb.dk.

 

Alle kvalificerede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge.

 

Det Kgl. Bibliotek er Danmarks nationale bibliotek. 800 medarbejdere er optaget af at bevare og formidle kulturarv og sikre viden til uddannelse, forskning, oplysning og oplevelse. Et bredt publikum besøger hver dag Det Kgl. Biblioteks mange betjeningssteder, og endnu flere benytter de digitale kanaler og services. Biblioteket hører under Kulturministeriet og omsætter årligt for 650 mio. kr. Læs mere og oplev Det Kgl. Bibliotek på www.kb.dk

Ansøg nu
Kontakt
Det Kongelige Bibliotek
Postboks 2149
1016
København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
08-03-2020
Kviknummer
LJA-79326192
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Bibliotek og information
Beliggenhed