Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medarbejder til toldopgaver i Toldstyrelsen, Døgntjenesten

Toldstyrelsen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
29-11-2019
Kontakt
Toldstyrelsen
Petersdalvej 1A
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
02-01-2020
Kviknummer
LJA-77909238
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Motiveres du af at arbejde i en uforudsigelig hverdag, og er du ambitiøs og kan holde overblik? Så kan du blive en del af et team, hvor arbejdet har politisk fokus, og du vil opleve et tæt samspil med Toldstyrelsen samt myndigheder i ind- og udland, herunder Politiet, PET og EU.  

Told Døgntjeneste en vigtig aktør til øvrige myndigheder

Du bliver en del af Told Døgntjeneste, som er en enhed i Toldstyrelsen. Vi understøtter, at toldkontrollen i Danmark foregår intelligent, risiko- og efterretningsbaseret. Ligeledes bidrager vi til, at Danmark lever op til EU-lovgivningen i forhold til at imødegå trusler mod EUs og Danmarks sikkerhed.  

Vi er kompetent myndighed på Toldområdet. Det betyder, at vi har ansvaret for udveksling af toldoplysninger og efterretninger med udenlandske toldmyndigheder. Oplysninger og efterretninger vi behandler til brug for den daglige risiko- og efterretningsbaserede toldkontrol. Vi samarbejder derfor tæt med relevante nationale og internationale myndigheder omkring trusselsbilleder, trends m.v. og har ligeledes et tæt samarbejde med politiet i deres efterforskning.

Ydermere er vi Danmarks kontaktenhed (National Contact Point) for myndigheder i ind- og udland og besvarer i forbindelse hermed skriftlige og telefoniske henvendelser samt formidler budskaber. 

Opgaverne løses i tæt samarbejde med de øvrige kolleger i et miljø, hvor der på trods af travlhed og uforudsigelighed er en udpræget vilje til at få løst opgaverne effektivt og med høj faglighed.

Du er nysgerrig og kvalitetsbevidst

Vi forestiller os, at du minimum har en kontorfaglig baggrund eller eventuelt uddannelse på bachelorniveau og gerne nogle års erfaring indenfor fly- eller skibsbranchen, politiet, toldvæsnet eller Motorstyrelsen. Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • Taler og skriver engelsk og forstår svensk og norsk

  • Holder overblik og har fokus på detaljen

  • Er meget fleksibel, da arbejdstiden kan ligge om natten, i weekenden og på højtider alle årets dage

  • Kan arbejde i et til tider hektisk miljø og samtidig bevare overblikket og den professionelle indstilling til behandling af klassificeret data.

 

Toldstyrelsen som arbejdsplads

I Toldstyrelsen er der en positiv, uformel og direkte omgangstone. Vi har en kultur, hvor fagligheden brænder igennem, men hvor der også er plads til humor og sociale arrangementer. 

Vi hjælper hinanden og samarbejder på tværs af Tolden og hele Danmark.

Ansøgning og kontakt

Send ansøgning, CV samt eventuelt yderligere materiale via linket søg stillingen senest torsdag d. 2. januar 2020. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte funktionsleder Dennis Enghave, hverdage mellem kl. 12-15 på 72 37 16 01. 

Samtaler forventes gennemført i uge 2 i 2020, på adressen Petersdalvej 1A, 2770 Kastrup

Der kan i forbindelse med rekrutteringsforløbet blive anvendt personligheds- og logiktest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Du vil blive ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted er Petersdalvej 1A, 2770 Kastrup Arbejdstiderne er meget skiftende og foregår i kontinuerlig tjeneste 24/7/365.

Du skal være opmærksom på, at ansættelse sker under forudsætning af, at du via Politiets Efterretnings Tjeneste kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden HEMMELIGT (HEM), da du skal arbejde med klassificerede dokumenter og systemer.

TOLDSTYRELSEN

Vi understøtter smidig handel på tværs af de ydre grænser og sikrer en effektiv toldkontrol

Toldstyrelsens opgave er at sikre enkel angivelse af korrekt told og effektiv forvaltning af EUs regelsæt på toldområdet. I samarbejde med andre myndigheder arbejder vi for at forhindre illegal import og beskytte borgere og virksomheder mod farlige eller sundhedsskadelige varer som våben og narkotika. I de kommende år har vi desuden en vigtig opgave med at modernisere og digitalisere toldområdet som fastsat i EUs toldkodeks.

Vi løser fagligt krævende opgaver i komplekse processer. Vi skal samtidig levere et højt serviceniveau og en effektiv kontrol i alle dele af opgaven. Derfor kræver vi stærk koordinering og høj faglighed både internt og i samarbejdet med andre aktører, nationalt såvel som internationalt. 

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor. 

Læs mere om Toldstyrelsen på www.toldst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Vi sikrer fundamentet for finansiering af det danske samfund 

Skatteforvaltningen varetager en vigtig samfundsopgave. Vi opkræver hvert år de ca. 950 mia. kr. i skatter og afgifter, som er fundamentet for finansieringen af det danske samfund. Vi har fokus på at løse vores opgave sikkert og effektivt, og på at alle betaler det, de skal - hverken mere eller mindre. Samtidig skal vi gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at være i kontakt med os.

Med et job hos os får du derfor mulighed for at tage ansvar for en vigtig opgave og gøre en forskel.

Vi har brug for ansatte med mange forskellige faglige kompetencer, og bredden i opgaverne giver også den enkelte mulighed for at få faglige udfordringer og udvikle sig. Vi har fokus på god ledelse på alle niveauer bl.a. for at sikre, at der er balance mellem arbejdsliv og fritid og respekt for det hele menneske.

Skatteforvaltningen består af syv styrelser med ansvaret for hver sin kerneopgave inden for én juridisk myndighed under Skatteministeriet. Samlet har Skatteforvaltningen ca. 8.000 ansatte i hele Danmark. På www.skatteforvaltningen.dk kan du læse mere om de enkelte styrelsers kerneopgaver, og på www.fra1til7.dk kan du læse mere om planerne for organiseringen af Skatteforvaltningen frem mod 2021.


Ansøg nu
Kontakt
Toldstyrelsen
Petersdalvej 1A
2770
Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-11-2019
Udløber
02-01-2020
Kviknummer
LJA-77909238
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed