Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Medicinstuderende til klinisk forskningsprojekt

Steno Diabetes Center Copenhagen

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
14-05-2019
Kontakt
Steno Diabetes Center Copenhagen
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf
30913373
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73355853
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Interesser du dig for diabetes og klinisk forskning og vil du være med til at udføre et klinisk studie som tester ny medicinsk teknologi (et produkt kaldet Klikkit) på personer med diabetesfor at se, om man via denne teknologi kan forbedre patienters adherence til deres medicin? Så er du måske den medicinstuderende, vi søger på Steno Diabetes Center Copenhagen.

Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) søger pr. 1. august 2019 eller snarest derefter en medicinstuderende til en 6 mdr. fuldtidsansættelse som klinisk assistent i et forskningsprojekt forankret i den kliniske forskning af SDCC som foregår på Gentofte Hospital.

SDCC er en af de førende institutioner inden for diabetesbehandling, klinisk forskning, sundhedsfremme og uddannelse. Den klinisk forskning består af flere forskningsgrupper med hvert sit forskningsområde, og vores gruppe med interesse for type 2-diabetesforskning søger en medicinstuderende til at hjælpe med at rekruttere og undersøge deltagere i et spændende klinisk projekt som foregår med tæt patientkontakt.

Om forskningsprojektet
Klikkit produktet består af intelligente knapper, som sættes på patienters medicin, hvorefter knappen bipper og lyser, når medicinen skal tages. Knapperne sender via en app data om patienternes brug af medicin direkte til klinikken, således at patienters adherence til deres behandlingsplan kan følges i real-time. Se mere på www.justklikkit.com.

Som forskningsårsstuderende vil du (med tæt supervision fra speciallæger på SDCC) stå for selvstændigt at udføre den praktiske del af studiet med Klikkit med patientkontakt og dataindsamling i klinikken. Du får også indsigt i, hvordan det er at arbejde for et start-up indenfor medicinsk teknologi i løbet af det halve år. Efter projektet vil du medvirke til at sammenholde patienternes adherence-data med blodprøver taget i klinikken, og resultaterne fra studiet publiceres efterfølgende (mulighed for førsteforfatterskab).

Om stillingen
Du vil som medicinstuderende i tæt samarbejde med forskningens ph.d.-studerende, seniorforskere og øvrige medicinstuderende deltage i dataindsamlingen i projektet. Dine arbejdsopgaver vil inkludere rekruttering af deltagere og opsamling af resultater.

Vi tilbyder et klinisk tværfagligt og dynamisk miljø bestående af forskere med baggrund i naturvidenskabelige uddannelser. Du vil under dit forløb samarbejde med bioanalytikere, medicinstuderende og forskere og få erfaring i at udføref kliniske forskningsprojekter.

Kvalifikationer
Du er på kandidatdelen af medicinstudiet. Du må gerne have tidligere erfaring med forskning, og det er en fordel, hvis du er god med digital teknologi.

Derudover er du god til at arbejde selvstændigt, er fleksibel, løsningsorienteret, kreativ og initiativrig.

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelse er i henhold til Regionens gældende takst for medicinstuderende. Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsansættelse.

Ansøgningsfrist og yderligere information
Ansøgningsfristen er d. 10. juni 2019. Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte professor og overlæge Tina Vilsbøll på mobil 4094 0825. Ansættelsessamtaler forventes afholdt ultimo juni måned.

Om Steno Diabetes Center Copenhagen
Steno Diabetes Center Copenhagen (SDCC) er et internationalt førende diabeteshospital forankret i Region Hovedstaden. Hospitalet har specialiseret sig i behandling, klinisk forskning, forebyggelse og uddannelse i diabetes. SDCC er Skandinaviens største diabeteshospital, der har tilknyttet omkring 9.000 personer med diabetes. Læs mere på www.sdcc.dk og følg os på Facebook,

Ansøg nu
Lignende job

Borgerservice

Social - og Sundhedsskolen Fyn, Odense Syd
Kontakt
Steno Diabetes Center Copenhagen
Niels Steensens Vej 2
2820
Gentofte
Danmark
Tlf
30913373
Praktisk information
Oprettet
14-05-2019
Udløber
10-06-2019
Kviknummer
LJA-73355853
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed