Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Miljøstyrelsen søger en studentermedhjælper til grundvandskortlægningen i Aalborg

Miljøstyrelsen

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
12-03-2018
Kontakt
Miljøstyrelsen
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
03-04-2018
Kviknummer
LJA-57582423
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Arbejdsområde og opgaver
Du vil som student i Grundvandskortlægningen få en bred vifte af opgaver, primært med relation til håndtering af data og kvalitetssikring. Du vil i dit arbejde blive knyttet til grundvandskortlægningens 2 teams, som udfører grundvandskortlægning i hele landet.

Dine kvalifikationer
Vi lægger vægt på, at du:

  • Er studerende, gerne vand og miljøingeniør, geograf, landinspektør el. lign.
  • En god faglig bredde og har min. 2 år tilbage af uddannelsen
  • Arbejder selvstændigt og systematisk
  • Er serviceorienteret med gode samarbejdsevner
  • Yder en vedholdende, resultatorienteret indsats
  • Har kendskab og flair for GIS og databehandling, da en del af arbejdet er relateret til håndtering af grundvandskortlægningens data

Vi tilbyder et interessant studiejob, der giver mulighed for selvstændigt arbejde med en god faglig indsigt på grundvandområdet og samtidig en indsigt i hvorledes principperne i grundvandskortlægningens resultater anvendes administrativt. 60 timer pr. måned.

Se mere her http://www.mst.dk/gko

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Miljø- og Fødevareministeriet med tilhørende institutioner. Tjenestestedet er Miljøstyrelsens enhed Nordjylland, der er beliggende i Aalborg.

Tiltrædelse
Forventet opstart i uge 18, hvor den første periode går med oplæring.

Yderligere oplysninger
Jesper Hannibalsen, tlf. 93 58 82 19.

Sådan søger du
Stillingen søges online på vores jobportal via linket "Søg stillingen" til højre i opslaget. Dine oplysninger plus ansøgning og CV skal vi have senest den 3. april 2018. Vi planlægger at holde samtaler i uge 15.

Miljø- og Fødevareministeriet betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Miljøstyrelsen er en del af Miljø- og Fødevareministeriet. Vi er statslig myndighed for natur, vand og miljø og arbejder for at sikre en bæredygtig balance mellem beskyttelse af natur og miljø, benyttelsen af naturressourcer og gode rammer for borgere og virksomheder. Vejen til en rig natur, et sundt miljø, og gode, grønne rammer for borgere og virksomheder går via åbenhed og dialog, for vi tror på, at de bedste miljøløsninger findes, hvis vi samarbejder med alle interessenter. Dialog med kommuner, borgere, erhvervsliv og andre myndigheder er centralt i vores arbejde. Miljøstyrelsen har ca. 1.000 medarbejdere fordelt på hovedkontoret i København og 10 enheder over hele landet.

 

Ansøg nu
Kontakt
Miljøstyrelsen
Niels Bohrs Vej 30
9220
Aalborg Øst
Tlf
72543000
Praktisk information
Oprettet
12-03-2018
Udløber
03-04-2018
Kviknummer
LJA-57582423
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed