Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

MPP søger studentermedhjælp til litteratursøgning og interviews

Copenhagen Business School

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
09-09-2019
Kontakt
Copenhagen Business School
Porcelænshaven A INT, . 24254
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75476203
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

MPP søger studentermedhjælp til litteratursøgning og interviews

Vi søger en studentermedhjælper, der kan hjælpe med os med at finde, gennemgå og kortlægge relevant forskningslitteratur og gennemføre interviews.

Timetallet forventes at være ca. 12 timer ugentligt i en periode over minimum 3 måneder, og timerne lægges efter nærmere aftale med projektlederen med hensyn til eventuelle eksamensperioder.

Arbejdet indgår i et pædagogisk forskningsprojekt i et samarbejde mellem MPP og Teaching & Learning. Forskningsprojektet handler om rollespil som autentisk læringsform og fokuserer på et rollespil om mundtlig eksamen, som er udviklet til uddannelse af universitetsundervisere. Formålet er at skabe ny viden om anvendelsen af rollespil som autentisk læringsteknologi i undervisning og læring på videregående uddannelser.

Arbejdsopgaver i stillingen

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at gennemsøge den pædagogiske forskningslitteratur om autentiske læringsformer og rollespil. Hertil kommer planlægning og gennemførelse af en række interviews med tidligere deltagere i rollespil ved CBS.

Arbejdet er omfattet af tavshedspligt og din arbejdsplads vil være på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi (MPP), CBS, Porcelænshaven 18, 2000 Frederiksberg. 

Krav til erfaring/kvalifikationer og personlige kompetencer

I ansøgningen vil vi vægte følgende kvalifikationer:

  • Du interesserer dig for universitetspædagogik
  • Du har erfaring med analyse af kvalitative data
  • Du kan arbejde selvstændigt
  • Du er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Du taler flydende engelsk
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at lave interviews, men ikke et krav

Vi tilbyder

Vi tilbyder en spændende hverdag på en levende internationalt orienteret arbejdsplads. Vi værner om en kultur præget af gensidig respekt, sparring, nytænkning, fleksibilitet samt en anerkendende og konstruktiv tilgang til opgaverne og hinanden. Endvidere bliver du en del af et innovativt forskningsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dine metodiske og analytiske evner. 

Løn og ansættelsesvilkår

Ansættelse vil ske i henhold til HK-organisationsaftalen og Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansatte Organisationer (OAO-S Fællesoverenskomsten).

Lønnen udgør mellem kr. 124 og kr. 130 og afhænger af tidligere beskæftigelse inden for kontorfaget og uddannelsesniveau. Der indbetales pension, hvis der er 9 måneders forudgående beskæftigelse inden for den offentlige sektor og er fyldt 20år, eller tidligere har været omfattet af en pensionsordning som led i en tidligere ansættelse. Pensionsbidraget udgør 11,19 % af de pensionsgivende løndele.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du er aktiv studerende ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingens indhold er du velkommen til at kontakte lektor Erik Caparros Højbjerg (ech.mpp@cbs.dk/ 38152865) eller chefkonsulent Jens Tofteskov (jt.tl@cbs.dk/ 38152711). 
 

Ansøgningsfrist

Ansøgning senest 13. september vi holder samtaler i uge 38.

Din ansøgning

Du søger stillingen ved at sende din motiverede ansøgning samt oplysninger om tidligere beskæftigelse, eksamenspapirer og CV "via ansøg nu knappen".

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 630 undervisnings- og forskningsårsværk, 200 ph.d.-studerende og 680 administrative årsværk. Ca. 21.500 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer, kultur og sprog.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Copenhagen Business School
Porcelænshaven A INT, . 24254
2000
Frederiksberg
Praktisk information
Oprettet
09-09-2019
Udløber
18-09-2019
Kviknummer
LJA-75476203
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed