Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nordjyllands Politi søger jurastuderende studentermedhjælpere

Nordjyllands Politi

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
08-02-2019
Kontakt
Nordjyllands Politi
Jyllandsgade 27
9000
Aalborg
Tlf
96301448
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70522160
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration

Aalborg, Nordjyllands Politi

Vi søger jurastuderende, og ansøgere med kendskab til straffe- og procesret samt strafferetspleje vil være at foretrække.

Arbejdsopgaverne vil senere blive fastlagt, men de vil bl.a. kunne omfatte forskellige former for sagsmæssig og praktisk støtte til anklagerne, herunder bistand til tiltalerejsning i straffesager, samt forefaldende arbejde i øvrigt.

Det er en forudsætning, at du fortsat er i gang med din videregående uddannelse, og vi anser det for en fordel, hvis du kan arbejde hos os i længere tid.

Relevante bilag bedes vedlagt, herunder dokumentation for at du er aktiv studerende samt indskrevet ved en højere læreanstalt.

Nogle stillinger som studentermedhjælper hos anklagemyndigheden ved Nordjyllands Politi skal besættes ca. 1. maj 2019

Ansættelsesforhold

Den ugentlige arbejdstid er ca. 16 timer. Arbejdstiden aftaler vi sammen også når det gælder behov for eks. mindre arbejde i forbindelse med eksamensperioder.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.

Dit arbejdssted bliver Nordjyllands Politi, Jyllandsgade 27, 9000 Aalborg.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte anklager Majbrit Bak tlf. 51717268.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Du bedes i din ansøgning tydeligt tilkendegive, at du søger en studentermedhjælperstilling.

Nordjyllands Politi
Nordjyllands Politi er landets næststørste kreds og dækker 9 kommuner fra Frederikshavn i nord til Mariagerfjord i syd. Vi er ca. 830 ansatte i Nordjyllands Politi; hovedstationen er placeret i Aalborg og de 3 lokal-stationer er fordelt i Frederikshavn, Hjørring og Hobro.

Som en del af Dansk Politi er vi en politisk styret organisation, der løbende tilpasser sig det omgivende samfunds krav og forventninger.

Vi ønsker kontinuerligt at udvikle vores kerneopgaver, som er at skabe tryghed for befolkningen og forebygge og bekæmpe kriminalitet.

Nordjyllands Politi er en spændende og pulserende arbejdsplads, hvor medarbejdernes trivsel og jobtilfredshed prioriteres højt. Vi arbejder for en professionel, helhedsorienteret og fremadrettet opgaveløsning, som kan understøtte vores vision om at være den mest trygge politikreds at virke, bo og færdes i.

Du kan læse mere om Nordjyllands Politi på http://www.politi.dk/Nordjylland.

Ansøg nu
Kontakt
Nordjyllands Politi
Jyllandsgade 27
9000
Aalborg
Tlf
96301448
Praktisk information
Oprettet
08-02-2019
Udløber
25-02-2019
Kviknummer
LJA-70522160
Jobtype
Studenterjob
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed