Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Nykredit søger ny energi er du vores nye seniorerhvervsrådgiver?

Nykredit

Hillerød, Nordsjælland

Indrykket
08-10-2019
Kontakt
Nykredit
Søndre Jernbanevej 4
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76312390
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

I Nykredit gør vi drømme til virkelighed, og vores ambition er at være de bedste på vores felt. Har du det på samme måde? Vi søger en seniorerhvervsrådgiver med lysten og evnen til at give vores erhvervskunder den økonomi, de skal bruge for at nå længere i deres forretningseventyr. Som seniorerhvervsrådgiver får du din egen portefølje af virksomheder, som du skal følge og hjælpe videre og bredere.

 

Sammen skaber vi resultater

Hos Nykredit er det kunden, der er i centrum. Det er din fornemste opgave at give kunden den absolut bedste rådgivning. Sammen har vi et fælles mål: at skabe optimal lønsomhed i porteføljerne og vækst i kundernes virksomhed. Du bliver en del af et fællesskab af kolleger, hvis specialiserede kompetencer giver dig den bedste præmis for dine kundemøder. Det er ved hjælp af det samarbejde, at vi skaber resultater både for kunden, for dig og for Nykredit.

 

Din hverdag i Nykredit

Du kommer til at:

 

  • rådgive og håndtere din egen portefølje af erhvervskunder

  • sammensætte dit eget hold af specialister og i fællesskab med dem møde kunden

  • identificere dine kunders individuelle behov og sammensætte præcis den løsning, der passer dem

  • udvikle og forstærke eksisterende kundeforhold

  • møde og opbygge nye kundeforhold via netværk og canvas

  • være to skridt foran og følge op på dine kunders behov, ønsker og drømme.

 

 

Er det dig, vi leder efter?

Du er finansielt uddannet og har erfaret, at man kommer længst med en god forståelse for forretning, positiv energi og et godt kenskab til menneskelige relationer. Du er handlekraftig og kan arbejde selvstændigt, hvilket betyder, at du forstår at prioritere og se løsninger, hvor andre ser forhindringer. Men du sætter også pris på samarbejde og ved, at et godt netværk er alfa omega. Du trives i sociale sammenhænge, hvor relationer skabes og døre åbnes. Kort sagt ved du, hvad der skal til. Du har viljen, og du har lysten.

 

Velkommen til Center Hillerød

På Center Hillerød bliver du en del af et center, hvor vi har en uformel tone og højt humør. Du får 40 kolleger, som er enten privatrådgivere, erhvervsrådgivere eller Private Bankere. Vi har specialister inden for bl.a. Cash Management, Risk Management, leasing, formuerådgivning, investeringsrådgivning, forsikring og mere til. Vi kan love, at du vil blive udfordret med komplekse opgaver, og at du vil komme til at udvikle dig både fagligt og personligt, ligesom vi har fokus på at hjælpe dig med at få den karriere, du ønsker i Nykredit.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Charlotte Kaae Brund, 44 55 35 93 eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 20. oktober 2019 

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Søndre Jernbanevej 4
3400
Hillerød
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-10-2019
Udløber
20-10-2019
Kviknummer
LJA-76312390
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed