Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom med interesse for kapital og kreditrisiko

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
15-08-2019
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf
89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74806693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab

Brænder du for at arbejde med kapitalforbrug og rentabilitet og være med til at udvikle forretningsmæssige løsninger, så har vi et rigtigt spændende job til dig.

 

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Risikostyring, som vil være med til at løfte afdelingens ansvar relateret til kapitalopgørelser med særligt fokus på kreditrisiko både i relation til udvikling af koncepterne, drevet af ny regulering, og i relation til drift og implementering af eksisterende koncepter over for koncernens forretningsenheder.

 

Jobbet

Du vil være en del af det fagområde, som varetager afdelingens ansvar relateret til solvensberegninger indenfor kreditrisiko til både ekstern rapportering og intern risikoudmåling.

 

Området står over for store forandringer, idet både systemplatforme og de regulatoriske krav ændrer sig betydeligt inden for de kommende år. Du vil sammen med kolleger skulle være med til at udvikle og implementere dette og efterfølgende understøtte koncepterne og risikoberegningerne over for Jyske Banks forretningsenheder i relation til rentabilitetsberegninger i Jyske Banks RAROC setup.

 

Jyske Bank er A-IRB bank inden for kreditrisiko, og jobbet kræver, at du opbygger en solid indsigt i de avancerede modeller og risikoberegninger, som danner grundlaget for solvensberegningerne.

 

Du vil således skulle trives i et job, hvor du skal spænde bredt i din forståelse af og indsigt i Jyske Banks solvensberegninger inden for kreditrisiko. Du skal have lyst til at arbejde dig ned i regulering, dataanalyse og komplekse beregninger og samtidig ud mod forretningen i relation til implementering og understøttelse af avancerede risikoberegninger.

 

Afdelingen og fagområdet

Jobbet er forankret i fagområdet Kapital, som er en del af afdelingen Risikostyring.

 

Afdelingens øvrige ansvarsområder spænder fra overvågning og analyse af Jyske Banks kreditrisiko, over makroøkonomiske stresstests og kapitalplanlægning til overvågning og ledelsesrapportering på operationel risiko samt modelvalidering.

 

Der er tætte samarbejdsflader til andre afdelinger, og opgaveløsningen vil derfor involvere tværgående samarbejde. For bedst muligt at understøtte dette, forventer vi, at du i løbet af en arbejdsuge vil tilbringe noget af din tid fysisk i en anden afdeling, som dog organisatorisk og i forhold til fysisk placering er tæt på Risikostyring.

 

Afdelingen har i alt 22 kompetente og engagerede medarbejdere.

 

Din profil

Vi forventer, at du har relevant økonomisk uddannelse, fx cand.merc., cand.oecon., cand.scient.oecon eller HD. Kendskab til risk/return beregninger fra et lignende job vil være en fordel.

 

Du er en analytisk stærk person med gode kommunikative- og samarbejdsevner, så du kan formidle komplekse risikoberegninger overfor Jyske Banks forretningsenheder.

 

Vi forventer, at du:

 

  • er en faglig højdespringer, der motiveres af kompleksitet fra både Jyske Banks univers af afkast- og risikoberegninger samt bankfaglig regulering

  • er god til at arbejde grundigt, selvstændigt og kan håndtere både ansvar og meget frie arbejdsrammer

  • er udadvendt og har et stort drive, gode samarbejdsevner og et godt humør, så du kan fungere som en aktiv medspiller i og uden for afdelingen

  • kan håndtere at have mange bolde i luften uden at miste overblikket

  • er ambitiøs og ønsker at gøre en forskel.

 

 

Det er desuden en fordel, hvis du har erfaring med MS SQL eller andre relationsdatabaser. Kendskab til SAS eller tilsvarende værktøjer til dataanalyse er også fordelagtigt.

 

Ansøgning

HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.

 

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

 

Helle Claudi Stisager

Afdelingsdirektør

Afdeling: Risikostyring

Telefon: 89 89 64 33

Mobil: 40 84 74 77

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Tlf
89 89 89 89
Praktisk information
Oprettet
15-08-2019
Udløber
29-08-2019
Kviknummer
LJA-74806693
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab
Beliggenhed