Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonom med interesse for likviditetsrisiko og data

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
08-09-2020
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81046801
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du en erfaren økonom med interesse for data, opgørelse og rapportering af likviditetsrisiko, og trives du i en foranderlig verden? Så har vi et rigtig spændende job til dig.

Jobbet

Vi søger en erfaren kollega til afdelingen Markedsrisiko og Modeller en kollega, som vil være med til at løfte vores likviditetsområde til nye højder.

Likviditetsområdet har ansvaret for løsninger til opgørelse af likviditetsrisiko og for rapportering til koncernens ledelse og myndigheder. Vi er i gang med en rejse på likviditetsområdet, hvor vi helt fra bunden arbejder med at optimere vores processer og datagrundlag, som er fundamentet for koncernens styring og indberetning af likviditetsrisiko. Du vil her få en vigtig rolle i forbindelse med videreudvikling og vedligeholdelse af datagrundlaget samt opbygning af nye løsninger til likviditetsstresstest, indberetningskrav mv.

Du vil i det daglige være en del af det team, der, foruden udviklingsopgaverne, varetager ansvaret for opgørelse af bankens likviditet og rapportering heraf. Det er derfor vigtigt, at du trives med en opgavepalette, som både indeholder faste tilbagevendende opgaver samt udviklingsopgaver, hvor problemstillingerne sjældent er ens. Det er også vigtigt, at du er nysgerrig, stiller spørgsmål og har evner til at tænke i samt udførelse af optimering af processer. Du skal have lyst til at være med til at drive udviklingen af fremtidens likviditetsopgørelse sammen med kollegaerne i afdelingen.

Afdelingen

Markedsrisiko og Modeller er en del af enheden Risiko. Vi er ansvarlige for risikokoncepter, modeller og opgørelsesprincipper inden for risikostyring på kapitalmarkedsområdet. Det omfatter blandt andet modeller og principper for opgørelse og limitering af bankens markeds- og modpartsrisiko samt likviditetsrisiko. Det indebærer også ansvaret for overvågning og rapportering af Jyske Banks likviditets- og markedsrisici.

Vi kan tilbyde et højt fagligt miljø i en afdeling med 17 højtuddannede, kompetente og engagerede medarbejdere, som i et uhøjtideligt miljø arbejder tæt sammen om at dække afdelingens ansvarsområder inden for kapitalmarkedsområdet i forhold til risikostyring.

Din profil

Du har en relevant økonomisk uddannelse fx cand.merc., cand.oecon. eller cand.scient.oecon., og har gerne allerede erfaring med opgørelse eller styring af likviditet. Det vil være en fordel, hvis du har forståelse for finansielle instrumenter og opbygning af bankers balancer.

Vi forventer, at du:

  • brænder for at arbejde med risiko inden for kapitalmarkedsområdet,

  • har stærke kompetencer indenfor programmering og særligt databasehåndtering fx erfaring med SAS, SQL Server og SQL generelt,

  • har et stort drive, er udadvendt, har gode samarbejdsevner og et godt humør, så du kan fungere som en aktiv medspiller i afdelingen,

  • er god til at arbejde selvstændigt og håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer,

  • kan arbejde systematisk, og trives med at have flere bolde i luften,

  • kan navigere mellem faste tilbagevende opgaver kombineret med løbende udviklingsopgaver.

 

Ansøgning

HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.   

Mere information

Interesseret? Så kan du ringe og få mere at vide:

Lisbeth Lund Kjerulf, Afdelingsdirektør

Afdeling: Markedsrisiko og Modeller

Telefon: 89 89 64 19 / Mobil: 22 87 86 40

Morten Rebo Fræmohs, Leder, Likviditet og Markedsmodeller

Afdeling: Markedsrisiko og Modeller

Telefon: 89 89 25 32 / Mobil: 29 82 20 40


Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-16
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-09-2020
Udløber
22-09-2020
Kviknummer
LJA-81046801
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed