Gem annonce

Økonom med interesse for risiko og rapportering

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-10
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81895885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab

 Er du økonom med interesse for risiko og kapitalmarkeder, og som trives i en foranderlig verden, så har vi et rigtig spændende job til dig.

Vi søger en ny medarbejder til afdelingen Markedsrisiko og Modeller, som vil være med til at løfte afdelingens ansvar relateret til governance på særligt likviditets- og markedsrisikoområdet.

Jobbet

Du vil i det daglige arbejde sammen med kolleger om at løfte rapporterings- og analyseopgaver indenfor likviditets- og markedsrisiko. Det er et job, som indebærer et interessant spændingsfelt mellem at interesse sig for og forstå forretningens behov på kapitalmarkedsområdet, men samtidig holde det primære fokus på at sikre, at alle bankens markeds- og likviditetsrisici er afdækket, kommunikeret og limiteret. Jobbet kræver derfor både analytiske egenskaber, abstraktionsevne, overblik samt evne til at kommunikere det komplekse og teoretiske simpelt og klart.

I dit arbejde vil du få mange berøringsflader i koncernen både indenfor de øvrige grene af risikoovervågning og økonomi, men i høj grad mod vores kunder i kapitalmarkedsområdet og forretningsudvikling. Du vil indgå i et samarbejde med vores søsterafdeling, Risikostyring, om, at ensrette og styrke kvaliteten af enhedens governanceprodukter, såsom risikorapport, ICAAP/ILAAP, risikopolitikker og instrukser.

Opgavepaletten spænder fra overvågning af bankens kapitalmarkedsaktiviteter til rapportering og analyse af de forskellige risici, samt opgørelse af likviditetsnøgletal og kapitalkrav. Du vil således få mulighed for at komme tæt på bankens likviditets- og markedsrisikostyring og være med til højne vores ledelsesrapportering på området. Opgaverne består både af en række faste opgaver, samt et mix af større og mindre ad hoc opgaver fx implementering af nye risikoløsninger og regulering på området. Det er derfor vigtigt, at du trives med faste daglige opgaver, hvor problemstillingerne sjældent er ens samtidig med, at du evner at tænke i optimering af processer og har lyst til at være med til at gøre vores risikoprodukter endnu skarpere sammen med kollegaer i afdelingen.

Afdelingen

Markedsrisiko og Modeller er en del af enheden Risiko, som ligger i bankens 2. forsvarslinje. Vi er ansvarlige for intern og ekstern rapportering på kapitalmarkedsområdet herunder risikokoncepter, modeller og opgørelsesprincipper inden for risikostyring på kapitalmarkedsområdet. Det omfatter blandt andet modeller og principper for opgørelse og limitering af bankens markeds- og modpartsrisiko samt likviditetsrisiko samt overvågning og rapportering af Jyske Banks markedsrisici og likviditetsrisici.

Vi kan tilbyde et højt fagligt miljø i en afdeling med 19 kompetente og engagerede medarbejdere, som i et uhøjtideligt miljø arbejder tæt sammen om at dække afdelingens ansvarsområder inden for kapitalmarkedsområdet i forhold til risikostyring.

Din profil

Du har en relevant økonomisk uddannelse fx cand.merc., cand.oecon.

Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med finansielle instrumenter, lovgivning på kapitalmarkedsområdet, risiko og IT.

Vi forventer, at du:

  • brænder for at arbejde med risiko inden for kapitalmarkedsområdet,

  • er god til at formulere dig på skrift,

  • kan sætte dig ind i lovtekster på kapitalmarkedsområdet og omsætte det til rapportering,

  • har erfaring med IT, herunder SAS og er solid i brugen af Excel og du er klar til at udvide dine kompetencer med flere databehandlingsværktøjer,

  • har et stort drive, er udadvendt, har gode samarbejdsevner og et godt humør, så du kan fungere som en aktiv medspiller i afdelingen,

  • er god til at arbejde selvstændigt og håndtere både ansvar og frie arbejdsrammer,

  • kan arbejde systematisk og trives med at have flere bolde i luften.

 

Ansøgning

HR Partner Karin Elmedal Hansen vil tage sig af din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-10
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
23-04-2021
Kviknummer
LJA-81895885
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce