Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent, barselsvikariat

SOLRØD KOMMUNE RÅDHUSET

Solrød, Storkøbenhavn

Indrykket
08-08-2018
Kontakt
SOLRØD KOMMUNE RÅDHUSET
Solrød Center 1
2680
Solrød Strand
Danmark
Tlf
56182000
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
03-09-2018
Kviknummer
LJA-64229285
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Har du lyst til et udfordrende job med økonomistyring, analyser, prognoser og ledelsesinformation tæt på direktion og ledere? Vil du gerne udvikle økonomisk styring, der er forankret i den daglige drift? Så har vi jobbet til dig i Økonomiafdelingen som barselsvikar frem til 31. august 2019.

Vi har en flad organisation, hvor du har et tæt samarbejde med ledere, økonomimedarbejdere og direktion. Det sker i en uformel omgangstone med plads til nye idéer, det konstruktive modspil og den lune bemærkning.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Support af decentrale ledere og økonomimedarbejdere.
  • Budget- og regnskabsopfølgning.
  • Udarbejdelse af budget og prognoser.
  • Udarbejdelse af ledelsesinformation til understøttelse af resultatbaseret styring og datadrevet ledelse.
  • Sagsfremstillinger og analyser.

Kvalifikationer

Du har analytiske evner og trives i en udadvendt funktion. Du har gode skriftlige og mundtlige kommunikationsevner. Vi forventer, du er stærk til processer og tal samt er fortrolig med økonomisystemer (gerne KMD Opus), it-systemer i almindelighed og excel i særdeleshed.

Du har en økonomifaglig baggrund i form af en videregående uddannelse med vægt på økonomi og offentlig forvaltning fx. cand.polit., cand.oecon. Det vægter positivt, hvis du har kommunal erfaring og/eller erfaring med økonomistyring.

På det personlige plan er du udadvendt, tillidsvækkende, imødekommende og rolig i pressede situationer. Du tænker helhedsorienteret og har gode formidlings- og samarbejdsevner samt forstår at prioritere dine arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

En fleksibel arbejdsplads med højt fagligt niveau, en afslappet og humoristisk omgangstone, god teamgejst og fælles oplevelser samt 14 dygtige kollegaer og en ledelse, der har stor tillid, bakker op, men også stiller krav.

Løn

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Stillingen er et barselsvikariat med en ugentlig arbejdstid på 30 timer til besættelse snarest muligt frem til 31. august 2019.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte souschef Peter Zimmermann, tlf. 5618 2178.

Ansøgning

Vi skal have din ansøgning, CV og dokumentation for uddannelse senest mandag den 3. september 2018, kl. 12. Jobsamtaler afholdes fredag den 7. september 2018.

I Solrød Kommune gør vi en forskel sammen med borgerne. Vi arbejder for at virkeliggøre byrådets vision om, at Solrød skal være det bedste sted at leve og bo - en velfungerende og dynamisk kommune. Som arbejdsplads er vi et fællesskab, hvor vi løfter opgaverne på tværs af institutioner og afdelinger, og hvor du som medarbejder er en vigtig medspiller. Vi er i bevægelse og har hele tiden fokus på at lære og blive bedre. Vi tager ansvar for at løse opgaverne med blik for helheden, og du har som medarbejder indflydelse på løsningen af opgaverne og på din arbejdsplads.

Ansøg nu
Kontakt
SOLRØD KOMMUNE RÅDHUSET
Solrød Center 1
2680
Solrød Strand
Danmark
Tlf
56182000
Praktisk information
Oprettet
08-08-2018
Udløber
03-09-2018
Kviknummer
LJA-64229285
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Administration, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed