Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til barselsvikariat i Ledelsessekretariatet i Koncernservice (Økonomiforvaltningen i København)

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-03-2019
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71530814
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab

Hvis du er ambitiøs, god med tal og har en skarp pen, så bliv vores kommende kollega i Ledelsessekretariatet. I Ledelsessekretariatet arbejder vi med økonomi- og koncernstyring for Koncern IT og Koncernservice to moderne offentlige virksomheder, der er sat i verden for at sikre digitalisering og effektiv drift i Københavns Kommune. Lige nu har vi et barselsvikariat som økonomikonsulent i vores team, der bl.a. arbejder med økonomistyring af Koncern IT.

Vi tilbyder
Spændende opgaver med gode muligheder for faglig og personlig udvikling. Du vil blive en del af et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger, og du skal bidrage til at gennemføre og videreudvikle vores økonomistyring. Det vil ske i tæt samspil med dine kollegaer i Ledelsessekretariatet, medarbejdere og chefer og ikke mindst direktionen og vores kollegaer i resten af Økonomiforvaltningen.

Du kommer til at have en vigtig rolle i styringen af Koncern ITs økonomi og vil være med til at sikre, at vi fuldt ud udnytter vores SAP-baserede økonomisystem Kvantum. Du vil fungere som økonomikonsulent for en håndfuld kontorer, hvor du skal udfordre og sparre med kontor- og afdelingschefer om kontorernes økonomistyring og være med til at sikre korrekt, rettidig og relevant ledelsesinformation om økonomien til Koncern ITs direktion. Du skal bl.a. bidrage til at identifi-cere og rapportere økonomiske risici og omprioriteringsmuligheder på såvel projekter som på drift.

Du vil i din hverdag i Ledelsessekretariatet være med til den strategiske tilrettelæggelse af vores økonomistyring bl.a. i forhold til budgetlægning, budgetopfølgning og regnskabsanalyser.
Vi forestiller os, at du er stærk i databehandling, har mod på at indgå i en organisation i rivende udvikling, og at du gennem samarbejde med dine gode kollegaer udvikler og fintuner dine kompetencer inden for økonomi, IT, data og analyse.

Det bliver spændende!

Vi forventer

  • En relevant økonomisk/samfundsvidenskabelig uddannelse på kandidatniveau, fx som cand.polit., cand.scient.pol., cand.merc. eller tilsvarende
  • At du er nyuddannet med drive og gåpåmod, eller at du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling
  • Evne til at arbejde ansvarsbevidst, selvstændigt og løsningsorienteret, og at du kan medvirke til at drive og lede processer både internt i Ledelsessekretariatet og på tværs af hele organisationen
  • Solide analytiske evner og sans for strategiske overvejelser samtidigt med, at du ikke er bange for at komme ned i teknikken
  • Styr på tallene databehandling og videreformidling er centralt for vores opgaveløsning
  • At du er samarbejdsorienteret, god til at kommunikere økonomiske problemstillinger til andre fagområder, trives med ansvar og deadlines samt har godt humør og positiv energi
Er vi arbejdspladsen for dig?
I Ledelsessekretariatet vil vi gerne være med til at fremme din karriere. Vi er en central stabsfunktion for to moderne offentlige virksomheder, der følger med udviklingen og det skal vores medarbejdere også. Derfor tilbyder vi dig en arbejdsplads, der prioriterer at udvikle og udfordre dine kompetencer på flere niveauer, så du kan udnytte dit potentiale. Vi er en arbejdsplads med højt til loftet, en uformel omgangstone samt fleksible arbejdsforhold. Vi gør os umage for at være gode kolleger, der hjælper hinanden, så det forventer vi også, at du gør.

I Ledelsessekretariatet er vi tre teams med 26 ansatte, der spænder bredt både i uddannelsesbaggrund, erfaring og alder.
Koncernservice og Koncern IT ligger sammen med Københavns Ejendomme og Indkøb ved Fuglebakken Station og har flere medarbejdergoder, blandt andet et gratis fitnesscenter og frugtordning.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat snarest muligt. Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst

Flere oplysninger
Du kan få supplerende oplysninger om stillingen ved at kontakte teamleder Martin Løvenkjær-Pearson på 2926 8058.

Sammen med din motiverede ansøgning beder vi dig uploade dit CV og en kopi af dine eksamensbeviser.

Søg stillingen via nedenstående link senest fredag den 29. marts 2019

Ansøg nu
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
51604748
Praktisk information
Oprettet
13-03-2019
Udløber
29-03-2019
Kviknummer
LJA-71530814
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Beliggenhed