Gem annonce

Økonomikonsulent til det specialiserede socialområde

Helsingør Kommune

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
29-03-2021
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81890770
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist 21. april 2021, kl. 21:59

 

Vil du være en central aktør på det specialiserede socialområde og medvirke til en balanceret økonomisk udvikling af Helsingør Kommune, og trives du med mange forskellige typer af opgaver. Så er du måske den kommende økonomi konsulent i Center for Økonomi og Ejendomme.

 

Det specialiserede område i Helsingør Kommune er økonomisk udfordret, og kommunen har derfor styrket økonomistyringen på området. Målet er at arbejde fokuseret med aktivitetsstyringen, blive endnu skarpere til at arbejde med data og borgernes udvikling, blive mere præcis i forbrugsprognoserne og dermed kunne handle hurtigere og mere præcist på ubalancerne.

 

Vi har i Helsingør styrket den systemmæssige understøttelse af kommunens institutioner i økonomistyringen og indført månedlige afrapporteringer af forventet forbrug. Samtidig har vi arbejdet med at sikre en entydig ledelsesmæssig forankring af økonomistyringsopgaven, etableret aktivitets- og enhedsomkostninger som en del af styringsfundamentet mv. Herudover vil vi gerne blive bedre til at inddrage borgernes udvikling i den løbende styring.

 

Center for Særlig Social Indsats og Center for Børn, Unge og Familier er derfor i gang med en lang række tiltag, bl.a. omlægning af indsatserne i retning af endnu mere forebyggelse, tidlig opsporing, hurtigere opfølgning, bedre dataunderstøttelse og udvikling af nye og mere målrettede tilbud til borgerne i lokalsamfundet. Du vil få en meget aktiv rolle i dette arbejde (og med den generelle styring) både ift. centercheferne i de to centre og de enkelte ledere af kommunens institutioner på det specialiserede område. Det er derfor meget vigtigt, at du kan samarbejde og skabe gode relationer mellem økonomi og de faglige ledere, samtidig med at du kan holde styr på tallene.

 

Herudover vil du skulle deltage i udarbejdelsen af budget- og regnskabsmateriale, de månedlige budgetopfølgninger, løbende analyser samt være med til at implementere allerede besluttede initiativer på områderne.

 

Du vil blive en af fire medarbejdere i Team Sammenhængende Borgerforløb. Teamet har som hovedopgave at løse økonomiske opgaver for Center for Særlig Social Indsats, Center for Børn, Unge og Familier samt Center for Job, Borgerservice og Teknologi. Opgaverne skal løses i tæt samarbejde med kollegaer i Center for Økonomi og Ejendomme, koncernledelsen samt ledere og medarbejdere i centrene, og det er derfor vigtigt, at du undervejs i processerne kan servicere og afrapportere på alle niveauer, samtidig med at du bevarer fokus på, at slutprodukterne skal udgøre veldokumenterede og gennemarbejdede beslutningsoplæg.

 

Fagligt forventes du, at:

 • have en længere videregående uddannelse eller en kommunaløkonomisk baggrund

 • have solide kompetencer inden for budget, regnskab og økonomistyring på det kommunale område

 • have stærk talforståelse, og være struktureret og analytisk

 • være kommunikativ stærk i både skrift og tale

 • være processtærk og klar til at tage styringen

 • kunne begå dig i en politisk styret organisation

 

Personligt skal du

 • have en naturlig nysgerrighed og lyst til at dykke ned i det specialiserede socialområde

 • kunne samarbejde med mange forskellige faggrupper

 • kunne håndtere komplekse problemstillinger

 • kunne udfordre den gængse tænkning og tænke i nye og anderledes løsninger

 • have en stærk personlighed og en naturlig personlig pondus

 • have gode samarbejdsevner og formå at opbygge relationer til samarbejdspartnere decentralt i organisationen

 

Stillingen kan dog også besættes af en nyuddannet og engageret kandidat med masser af gå på mod og en stor lyst til at lære kommunaløkonomien helt fra bunden af.

 

Center for Økonomi og Ejendomme står i spidsen for styringen af kommunens økonomi og den økonomiske rådgivning til den samlede organisation. Ambitionen er, at der hele tiden opnås størst mulig kvalitet og service inden for de økonomiske rammer. Center for Økonomi og Ejendomme har også ansvaret for at udnytte, administrere og ikke mindst udvikle kommunens ejendomme mest hensigtsmæssigt.

 

Center for Økonomi og Ejendomme har ca. 150 engagerede medarbejdere fordelt på seks

områder, der varetager kommunens samlede økonomifunktion, ledelsesinformation, intern

service i administrationen, rengøring og ejendomsdrift, anlæg og udvikling af kommunens

ejendomme.

 

Vi tilbyder

 • Et udfordrende og afvekslende job

 • Et godt arbejdsmiljø med en uformel omgangstone

 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling

 • En familievenlig arbejdsplads med fleksibel arbejdstid

 

Center for Økonomi og Ejendomme har attraktive lokaler i Helsingør bymidte med 2 minutters gang til Helsingør Station med gode togforbindelser til København og Hillerød.

Arbejdstiden er 37 timer ugentligt, og lønnen fastsættes efter gældende overenskomst samt principperne i ny løn. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansøgningen skal være os i hænde senest onsdag den 21. april 2021 med henblik på samtaler mandag den 26. april.

 

Du kan læse mere om kommunen på http://www.helsingor.dk/.

 

Har du uddybende spørgsmål til stillingsopslaget, er du meget velkommen til at kontakte leder af Økonomi Mikkel Elkjær på tlf. 4186 8264.

 

I Helsingør Kommune vægter vi, at medarbejdere og ledere udvikler deres faglighed. Derfor har vi fokus på at skabe sammenhæng mellem den ambitiøse udvikling af hele organisationen Helsingør Kommune og videreuddannelse af både medarbejdere og ledere fagligt og personligt.

 

9 ud af 10 indbyggere bor mindre end 2 km fra vandet. Her mødes Hamlet og Kronborg med verdenskendt arkitektur og en hyggelig middelalderby på ét og samme sted. Tjek #OplevHelsingor og se selv.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Helsingør Kommune
Stengade 59
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
29-03-2021
Udløber
21-04-2021
Kviknummer
LJA-81890770
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed
Gem annonce