Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulent til Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-11-2019
Kontakt
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Sjællandsgade 40
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77110115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab

10.000 medarbejdere og en økonomisk ramme på 6,3 mia. kr. hvor du kommer helt tæt på driften. Hvis du syntes, dét lyder som en spændende udfordring, skal du overveje at søge stillingen som økonomikonsulent i landets største ældre- og sundhedsforvaltning.

 

I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune, har en af vores dygtige konsulenter desværre valgt at søge et nyt job tættere på bopælen, og vi leder derfor efter den rette afløser.

 

Om os

 

Økonomi og Data består af 22 dygtige og engagerede medarbejdere fordelt på hhv. et økonomi- og datateam, stillingsopslaget hér er rettet mod økonomiteamet.

 

Vi varetager den overordnede økonomistyring og budgetproces i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, og er således ansvarlig for mange forskellige økonomi-, analyse-, og driftsmæssige opgaver i et tæt og tillidsfuldt samspil med de faglige centre, driftsenheder og de øvrige forvaltninger i Københavns Kommune. Det gælder i forhold til såvel den løbende betjening af borgmester og direktion som dialogen med økonomikonsulenterne i områdekontorerne om driftsmæssige problemstillinger.

 

Vores primære opgaver på økonomiområdet omfatter budgetprocessen, løbende effektivisering og driftsoptimering, budgetstyring og prognoseopfølgning, rapportering, udvikling af nye tillidsbaserede styringsmodeller, udarbejdelse af økonomiske analyser og tværgående forandringsprojekter samt ansvar for forvaltningens anvendelse og udvikling af kommunens SAP-baserede økonomisystem Kvantum.

 

Vi lægger vægt på god trivsel og et stærkt fagligt fællesskab.

 

Om stillingen

 

Stillingen ønskes besat af en konsulent, som har erfaring med økonomistyring og udarbejdelsen af økonomiske analyser. Du har flair for tal, er analytisk skarp og evner samtidig at kommunikere komplicerede økonomiske og styringsmæssige problemstillinger i indstillinger og notater præcist og klart. Opgaverne vil være i relation til økonomisk styring og forvaltningsmæssig betjening på ældre- og sundhedsområdet. Det er en fordel, hvis du har god erfaring med udarbejdelse af indstillinger og beslutningsoplæg til direktion og politiske udvalg.

 

Om dig

 

Det er vigtigt for dig at løse opgaverne effektivt og med høj kvalitet i et helhedsperspektiv. Du trives ved at arbejde selvstændigt med nogle opgaver og i et tæt samarbejde med kollegaer om andre.

 

Vi lægger vægt på, at du

 

  • kan lide at arbejde struktureret

  • er grundig og opsøgende

  • er engageret og tager ejerskab over opgaver

  • har en relevant baggrund eller erfaring fra lignende stillinger

 

 

Den nærmere sammensætning af opgaver og ansvarsområder sker med udgangspunkt i din profil og interesser under hensyn til kontorets samlede opgavevaretagelse.

 

Vi tilbyder

 

Spændende opgaver i en ambitiøs organisation i forandring, hvis mission er at give alle københavnere lige muligheder for sunde, selvstændige og værdige liv.

 

Økonomi og Data er en arbejdsplads, som kan tilbyde

 

  • et spændende og udviklende job i en politisk styret organisation

  • mulighed for personlig og faglig udvikling samt stor kontaktflade til og samarbejde med andre faglige områder

  • dygtige og engagerede kollegaer fagligt og socialt

  • uformel og humørfyldt omgangstone, hvor vi lægger vægt på gensidig respekt og tillid

 

 

Løn- og ansættelsesforhold

 

Tiltrædelse snarest muligt.

 

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængigt af kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

 

Yderligere oplysninger

 

Forventet jobstart torsdag den 2. januar 2020.

 

Du kan læse mere om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen på www.kk.dk.

 

Du er velkommen til at kontakte afdelingsleder Kristian Fred Jensen på 2328 2633 eller økonomichef Morten Sten Andersen på 2483 3399.

 

Søg via nedenstående link senest mandag den 18. november 2019

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter fristens udløb.

 

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune, Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Sjællandsgade 40
2200
København N
Danmark
Praktisk information
Oprettet
04-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77110115
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Økonomi og regnskab
Beliggenhed