Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Økonomikonsulenter til Center for Børn & Undervisning

Faxe Kommune

Faxe, Sydsjælland inkl. Møn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Faxe Kommune
Tingvej 7
4690
Haslev
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
21-09-2018
Kviknummer
LJA-65476636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab

Til Centerstaben for Børn & Undervisning søges 1 -  2 økonomikonsulenter, der med en solid faglig baggrund kan bidrage med kvalitet i løsning af centrets opgaveportefølje.

 

Arbejdspladsen:

Center for Børn & Undervisning understøtter Byrådets vision og Børn- og Ungepolitikken. Fokus er på den faglige udvikling og drift indenfor 0-18 årsområdet i Faxe Kommune, hvilket omfatter folkeskoler, ungdomsskolen, dagtilbud, dagplejen, PPR/specialpædagogisk korps, sundhedsplejen samt tandpleje.

  

Centerstaben består af 15 medarbejdere, som hovedsageligt beskæftiger sig med administration, udvikling, økonomihåndtering, visitation og pladsanvisning. Det overordnede formål er, at skabe det bedste fundament for læring, trivsel og sundhed for alle børn og unge i Faxe Kommune.

 

Om jobbet:

Det er et fagområde som der er stor interesse og bevågenhed for.

 

Derfor søger vi 1 - 2 erfarne økonomikonsulenter, der med afsæt i centeradministrationen vil få en overordnet koordinerende rolle i og af det samlede centers budget- og regnskabsprocesser.

Du skal derfor have erfaring, kompetencer og lyst til at beskæftige dig med såvel overordnet som mere detaljeret økonomi indenfor området.

Det forventes, at du på sikker og kompetent vis kan udarbejde relevant styringsmateriale, ledelsesinformation og nøgletal samt indgå i en tæt sparring med centerchefen om den samlede økonomistyring på centerets område.

Det er ligeledes en forventning, at du kan indgå i samarbejde med de øvrige kollegaer i centerstaben om udarbejdelse af politiske sagsfremstillinger.

I forhold til varetagelsen af stillingens indhold, er det en forventning, at din uddannelsesmæssige baggrund modsvarer de efterspurgte kompetencer.

 

Stillingens indhold og kompleksitet forudsætter, at du har erfaring med tilsvarende økonomiopgaver, har et godt og sikkert overblik samt kan bevare begge ben på jorden i pressede situationer.

Du skal være i besiddelse af gode kommunikationsevner og have en positiv og konstruktiv tilgang til samarbejdet såvel internt som eksternt. Du vil skulle indgå i samarbejde med centerets decentrale institutioner/afdelinger samt med Faxe Kommunes øvrige centre hvoraf Center for HR, Økonomi & IT bliver en væsentlig samarbejdspartner.

 

Det kan vi tilbyde:

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads, hvor vi samarbejder engageret og målrettet for at skabe de bedste resultater. Du får gode engagerede kollegaer, i et miljø hvor trivsel, humor og arbejdsglæde prioriteres højt. Vi arbejder ud fra vores stærke kulturudvikling "Faxe i Fællesskab" se mere på www.faxeifaellesskab.dk   

 

Stillingerne er til besættelse hurtigst muligt dog senest 1. november 2018. De er på 37 timer og er placeret i centerets administration, Tingvej 7, 4690 Haslev.

Din løn vil afspejle dine kvalifikationer og vil blive fastsat ud fra gældende overenskomst.

 

Ansøgningen skal være os i hænde senest torsdag den 21. september 2018, kl.12.00.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 25. og 27. september 2018.   

 

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til centerchef Erik Østerby tlf. 24902496 eller direktør Marianne Hoff Andersen tlf. 24991440.

 

Du sender din ansøgning ved at trykke på "send ansøgning" under selve stillingsopslaget og derefter udfylde den formular, som kommer frem. Det er herinde du vedhæfter din ansøgning samt bilag som f.eks. CV, eksamensbeviser mm. Bemærk: ansøgninger, som modtages på anden vis ikke vil komme i betragtning.

Ansøg nu
Kontakt
Faxe Kommune
Tingvej 7
4690
Haslev
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
21-09-2018
Kviknummer
LJA-65476636
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskab
Beliggenhed