Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Operations & Innovation Officer til kontrolopgaver i investeringsværdikæden

Jyske Bank

Silkeborg, Midtjylland

Indrykket
30-03-2021
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-10
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81895884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank

 Vil du være med?

Har du interesse for kapitalmarkedet, og brænder du for at få forretninger og regulering til at gå op i en højere enhed? Trives du samtidig i et inspirerende og udfordrende arbejdsmiljø, hvor der leveres service på højt niveau og sættes fokus på drift- og procesoptimering indenfor investeringsområdet? Så har vi i Kompetencecenter Overvågning & Kontrol (Kc OK) en spændende stilling til dig som Operations & Innovation Officer.

Jobbet

Som Operations & Innovation Officer i Kc OK vil du komme til at beskæftige dig med en bred vifte af opgaver, hvor de primære bliver at varetage de forhold der udspringer af regulering og indrapportering til de relevante myndigheder. Du bliver imidlertid en fast del af hele Kompetencecenteret, og får derfor også mulighed for at udvikle dig inden for de øvrige opgaver på vores fagområder.

Du vil få brug for at udvikle og vedligeholde dine evner og viden omkring de finansielle markeder. Idet vi har fokus på såvel udvikling som drift, skal du være indstillet på at bruge en stor del af din tid på at deltage i de daglige driftsopgaver.

Du får en stor kontaktflade som Operations & Innovation Officer i Kc OK, og du vil få tildelt ansvar i forbindelse med løsningen af såvel overvågningsopgaver som sagsbehandling. Du får derfor også et medansvar for at sikre, at opgaverne løses i et tæt samarbejde med relevante interessenter i Jyske Bank-koncernen.

Afdelingen

I Kc OK holder vi øje med, at værdipapirhandler foregår på en hensigtsmæssig måde og rapporteres til myndighederne i overensstemmelse med reglerne. Vi varetager en række kontrolopgaver, der omgiver og regulerer kapitalmarkedet. Det gælder fx markedsmisbrug (MAR) samt MIFID, EMIR, SFTR, AIFMD og UCITS. Vi håndterer også regelsættene FATCA og CRS samt Bankens QI-aftale med IRS.

Vi er pt. 9 medarbejdere i et højt fagligt miljø, hvor vi har en uhøjtidelig omgangstone - også når det går stærkt. Afdelingen er en del af området Kundekendskab og Hvidvask, som bl.a. har ansvaret for operationel hvidvask i koncernen. I dette område har du også mulighed for at være med til at præge udviklingen.

Vores mål er at opnå effektive processer med lav operationel risiko. Derfor arbejder vi med en forbedringskultur og yder en god service til vores interessenter. Kc OK er i konstant udvikling - og du vil få mulighed for at sætte dit præg herpå. 

Din profil

Det er en fordel, hvis du har en relevant økonomisk kandidatuddannelse - gerne kombineret med juridisk indsigt. Erfaring med den finansielle sektor, og herunder værdipapirmarkederne, er ikke et krav, men ansøgere med en sådan baggrund vil blive foretrukket.

Du opnår succes i jobbet, når du:

  • kan bidrage til en effektiv og produktiv hverdag,

  • kan overskue mange opgaver og skarpe deadlines,

  • har gode kommunikative evner på dansk og engelsk,

  • har en positiv grundholdning og et godt humør,

  • har et stort drive og gode samarbejdsevner,

  • brænder for forbedringer gennem egne og andres ideer - og har nytænkning for øje,

  • tager ansvar for din egen læring, og bidrager til afdelingens og dine kollegers udvikling.

 

Ansøgning

Send os din ansøgning inden 15.04.2021.

HR Partner Karin Hansen vil tage sig af din ansøgning. 


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske Bank
Vestergade 8-10
8600
Silkeborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
30-03-2021
Udløber
15-04-2021
Kviknummer
LJA-81895884
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration, Finans, forsikring og bank
Beliggenhed