Gem annonce

Opsøgende bankrådgiver Investering

Jyske bank

Østjylland

Indrykket
23-02-2021
Kontakt
Jyske bank
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81749292
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning

Vil du være med til at sætte nye standarder for Investeringsrådgivning?

Er du aktionsorienteret, god til at skabe relationer, og kunne du tænke dig at hjælpe vores kunder med at indfri deres drømme?

Vi er i rivende udvikling og vores vækst betyder en stor efterspørgsel på dine kompetencer indenfor rådgivning af investeringsprodukter.

Hos os får du mulighed for at specialisere dig indenfor Investeringsrådgivning

Til vores attraktive område, der geografisk omfatter lokationerne Højbjerg, Åbyhøj, Viby, Skanderborg og Ry søger vi dig, der brænder for at rådgive kunder om investering på tværs af hele vores område.

Du har stor frihed til selv at planlægge din hverdag, som primært består af møder og løbende dialog med vores kunder om investering, samt kontakte de kunder, der bør overveje deres placeringsmuligheder.

Du bidrager der, hvor du skaber størst værdi.

Et krævende og udfordrende job med muligheder

Da du får det primære ansvar for investering i hele vores område, vil du få et tæt samarbejde med alle rådgiverne og din fysiske placering vil ikke nødvendigvis være fast hver dag.

Du vil ligeledes have stor indflydelse på, hvordan samarbejdet opbygges og udvikles.

Du kan se frem til et udfordrende job, hvor du er en succes, når du:

  • yder personlig rådgivning til kunderne med fokus på investering,

  • prioriterer kontakten til kunderne højt og sørger for, at kunderne oplevere, at vi er på forkant og skaber værdi herunder spotter du også salg og potentiale til andre fagområder,

  • arbejder effektivt med at få Investeringsområdet til at vækste både på nye kunder og på indtjening gennem god rådgivning og salg af bankens investerings produkter,

  • deltager i afdelingernes markedsvendte aktiviteter lige fra kundeplejearrangementer i huset til opsøgende aktiviteter på markedspladsen.

 

Velkommen til Jyske Bank hvem er vi?

Vores lokationer er beliggende i attraktive område med spændende kunder og forretninger og med særdeles gode muligheder for vækst.

Dine kollegaer har alle let til smil, og socialt har vi et stærkt sammenhold og respekt for hinanden. Du kan møde os alle her. Vores omgangstone er åben og uformel, hvor humor og gode grin er en vigtig del af vores hverdag.

Lederteamet har stor fokus på at sikre et værdiskabende arbejdsmiljø via tværgående samarbejde i området med fokus på hinandens styrker og kompetencer.

Vi er sat i verdenen for at sikre, at vores kunder skal opleve at de får mest muligt ud af resten af deres liv med de økonomiske forudsætninger, de har!

Din profil

Du har en smittende evne til at omsætte din energi og proaktivitet til kunderelaterede handlinger, og synes lige som os, at det er vigtigt med en god team-ånd, der er med til at holde momentum i de gode forretninger.

Som kollega er du aktionsorienteret, sætter kunden i centrum og motiveres ved at gøre den gode og kreative forskel for kunder og kolleger.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage dit cv samt et par ord om, hvorfor du tænker, dette job er interessant for dig.

Ansøgningsfrist: den 7. marts 2021

Senior HR Partner Henrik Djernæs vil tage sig af din ansøgning.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Jyske bank
Praktisk information
Oprettet
23-02-2021
Udløber
07-03-2021
Kviknummer
LJA-81749292
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce