Gem annonce

Organisationskonsulent til Vallensbæk Kommune

Vallensbæk Kommune

Vallensbæk, Storkøbenhavn

Indrykket
12-01-2021
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf
47974040
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
23-01-2021
Kviknummer
LJA-81571447
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning

- En stilling med fokus på forandringsledelse og informationssikkerhed

Er du en stærk generalist med sans for metode og systematik og gode kommunikationskompetencer og kunne du tænke dig at arbejde med et spændende udviklingsområde - informationssikkerhed - så er du måske vores nye kollega. Vallensbæk Kommune søger en organisationskonsulent til at drive, udføre og koordinere arbejdet med informationssikkerhed i kommunen i samarbejde med kommunens databeskyttelsesrådgiver (DPO) og en række lokale informationssikkerhedskoordinatorer placeret i kommunens fagcentre. Der tilbydes uddannelse og oplæring i fagområdet informationssikkerhed i forbindelse med ansættelsen.

Vallensbæk Kommune søger en ankerperson for arbejdet med informationssikkerhed i organisationen. Stillingen rummer både den daglige drift og koordinering af arbejdet med informationssikkerhed i hele organisationen, samt ansvaret for nødvendige forandringsprojekter, som skal styres godt i mål i de kommende år. 

Du vil være den, der driver årshjulet for informationssikkerhed, igangsætter planmæssige aktiviteter og afholder workshops, dialogmøder mv. Du vil være den der udarbejder og vedligeholder rammedokumenter (håndbog, vejledninger mv.) og den der udarbejder løbende dokumentation sammen med relevante personer i organisationen. Du vil rådgive kolleger og ledelse, samt planlægge og koordinere opgaver i organisationen. Arbejdet vil i praksis bestå af en god blanding af møder med alle dele af organisationen og kontordage med planlægning, opsamling, udarbejdelse materiale, dokumentation og arbejde med kontrakter og databehandleraftaler mv.  


Vi søger en organisationskonsulent, der kan:

 • Være ankerperson og primær udførende kraft i det daglige arbejde med informationssikkerhed i kommunens centre og decentrale enheder (skoler, ældrepleje, daginstitutioner mv.) 
 • Videreudvikle kommunens rammer for arbejdet med informationssikkerhed herunder en årlig revision af rammematerialet og konkret i 2021, at videreudvikle et koncept for årlige dialogmøder med kommunens centre og decentrale enheder dvs. plejecentre, daginstitutioner, skoler mv.
 • Udvikle og gennemføre løbende awareness-kampagner og undervisningsaktiviteter for at sikre, at kommunens ansatte er klædt på til at håndtere persondata sikkert i dagligdagen.
 • Udføre kompetent projektledelse, herunder planlægning og styring af projekter med løbende opsamling og formidling af resultater. 
 • Rådgive alle dele af organisationen omkring retningslinjer og best practice inden for informationssikkerhed herunder fx støtte til at ændre eller tilpasse arbejdsgange, så de bedst muligt lever op til gældende lovgivning om persondatasikkerheddet 
 • Støtte fagcentrene ved it-anskaffelser i forhold arbejdet med at sikre at kontrakt og databehandleraftale bedst muligt understøtter organisationens principper om persondatasikkerhed
 • Sikre involvering, medejerskab og opbygning af tætte samarbejdsrelationer i organisationen.
   

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund gerne akademisk, men det er ikke et krav
 • Arbejder struktureret, metodisk og selvstændigt
 • Har gode formidlingsevner på dansk i både skrift og tale
 • Har et højt energiniveau og godt humør
 • Er god til at kommunikere med mennesker og herunder formidle både formål og praksis omkring informationssikkerhed til mange forskellige målgrupper
 • Har erfaring med at læse og navigere i lov- og regelsamlinger. Specifik erfaring med informationssikkerhed (Databeskyttelsesforordningen og ISO 27001) er en fordel med ikke et krav 
 • Erfaring med forandringsledelse er en fordel men ikke et krav
 • Er samarbejds- og løsningsorienteret 
 • Er god til projektstyring og opfølgning. Projektledererfaring/certificering er en fordel men ikke et krav
 • Kan drive opgaver og projekter selvstændigt og arbejde i tætte relationer med mennesker på alle niveauer og forskellige fagområder

 

Om os

Center for IT og Digitalisering består af en IT-afdeling og en række konsulenter og projektledere med en høj faglighed inden for digitalisering, projektledelse, brugerstyring, sikkerhed, digital læring mv. Centret varetager opgaver inden for drift og udvikling af IT-infrastruktur, brugersupport, samt rådgivning og projektledelse i forhold til digitaliseringsindsatsen i kommunen. I centret lægger vi stor vægt på at omsætte organisations værdier til praksis for sammen at skabe et godt arbejdsmiljø hver dag. Centret holder til på Rådhuset, Vallensbæk Stationstorv 100, 2665 Vallensbæk Strand.

Du kan læse  om Vallensbæk Kommune som arbejdsplads, finde vores personalepolitik og medarbejder- og ledelsesgrundlag her.


Løn- og ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. 

Tiltrædelse d. 1. marts 2021 eller eventuelt tidligere. 

Arbejdstid pr. uge 37 timer. 

Vil du vide mere om stillinge, er du velkommen til at kontakte Centerleder Marie Gottlieb Danneskiold-Samsøe på telefon 40762629. Du kan læse mere om Vallensbæk Kommune på www.vallensbaek.dk  

Ansøgningsfrist lørdag den 23. januar 2021.

Samtaler forventes afholdt tirsdag den 26. januar 2021.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning. 

Vallensbæk Kommune er i rivende vækst og udvikling. Med naturskønne områder, gode skoler og daginstitutioner, et højt serviceniveau og central placering i hovedstadsområdet, tiltrækker kommunen stadig flere borgere og virksomheder. I dag har kommunen 16.000 indbyggere og 1.300 ansatte. Vallensbæks vision er at være fremtidens boligby for det hele menneske. Vi udvider med nye og levende byrum, vi skaber et udviklende børne- og ungeliv, og vi samarbejder med erhvervslivet, frivillige ildsjæle og nationale aktører om at udnytte Vallensbæks placering og mange fordele optimalt. Som medarbejder vil du opleve en arbejdsplads, hvor ledere og medarbejdere samarbejder med hinanden og borgerne ud fra værdierne nærvær, dialog og tillid.  Du kan læse mere om vores forventninger til dig som medarbejder i kommunens Medarbejder- og ledelsegrundlag . Kommunens ansatte skal fremstå som rollemodeller og understøtte målsætningen om røgfri generation 2030, derfor har vi røgfri arbejdstid.

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Kontakt
Vallensbæk Kommune
Vallensbæk Stationstorv 100
2665
Vallensbæk Strand
Danmark
Tlf
47974040
Praktisk information
Oprettet
12-01-2021
Udløber
23-01-2021
Kviknummer
LJA-81571447
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Konsulent og rådgivning
Beliggenhed
Gem annonce