Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Organisationspsykolog eller organisationskonsulent til Arbejdsmiljø København

Københavns Kommune

København, Storkøbenhavn

Indrykket
12-02-2020
Kontakt
Københavns Kommune
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
2200
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79326238
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed

Et godt arbejdsmiljø, lavt sygefravær og høj trivsel er højt prioriterede områder i Københavns Kommune. Arbejdsmiljøet er i disse år under forandring mod mere komplekse organisatoriske udfordringer. Arbejdsmiljø København er Københavns Kommunes interne rådgiver om arbejdsmiljø. Vi søger en organisationspsykolog eller organisationskonsulent til en fast stilling i vores team på 17 organisationspsykologer/organisationskonsulenter. Teamets opgave er at yde konsulentbistand til kommunens arbejdspladser indenfor organisatorisk og psykisk arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling.

 

Brænder du som konsulent for at arbejde praksisnært med psykisk arbejdsmiljø, ledelse og organisationsudvikling, som understøtter en god service til borgerne? Har du solid viden og praktisk erfaring på det organisationspsykologiske område? Vil du bruge dit engagement, din viden og dine konkrete kompetencer på rådgivning af ledere og medarbejdere på arbejdspladserne i landets største kommune?

 

Du vil komme til at hjælpe ledere og medarbejdere med at styrke arbejdsfællesskaber, den professionelle opgaveløsning og det psykiske arbejdsmiljø. Du vil rådgive om håndteringen af forandringsprocesser og de udfordringer, der kan opstå i den sammenhæng. Du vil varetage samtaler med ledere om konkrete dilemmaer forbundet med lederrollen og sparre med både ledere og medarbejderrepræsentanter om at udvikle attraktive arbejdspladser med kerneopgaven i fokus. 

 

Arbejdet vil indebære helt konkret faglig rådgivning om bl.a. følgende arbejdsmiljøområder

 • samarbejde, kommunikation og stærke arbejdsfællesskaber

 • den gode borger/brugerkontakt

 • konfliktfyldt samarbejde og mobning

 • sygefraværsrelaterede udfordringer

 • vold og trusler om vold

 • stress og psykisk overbelastning

 

Et væsentligt fokus i dette arbejde er at hjælpe arbejdspladserne med at forebygge, at problemerne opstår igen ved bl.a. at styrke ledelse og MED/arbejdsmiljøorganisation. 

 

Har du erfaring som konsulent indenfor de nævnte rådgivningsområder og særligt med rådgivning og konsultation om håndteringen af udfordringer i borger/brugerkontakten, konfliktfyldt samarbejde og med at skabe stærke og professionelle arbejdsfællesskaber med høj trivsel? Og vil du være med til at løfte denne opgave? Så kunne det være dig, vi søger.

 

Din profil

Du er organisationspsykolog eller har en anden relevant akademisk uddannelse og efteruddannelse. Du er i stand til at omsætte teorierne til det praktiske konsulentarbejde og har erfaring med en palet af relevante metoder, du kan sætte i spil. 

 

Vi ser gerne, at du har indsigt i systemiske grundprincipper og kan anvende disse i din opgaveløsning.

 

Vi vægter viden om og lyst til at arbejde indenfor arbejdsmiljøområdet højt, da vi er Københavns Kommunes interne rådgiver i alle typer af arbejdsmiljøspørgsmål/-problemstillinger.

 

Du har nogle års praktisk konsulenterfaring indenfor det arbejds- og organisationspsykologiske område. Det betyder, at du arbejder selvstændigt med

 • at afdække kundens behov belyst fra relevante aktørers perspektiv

 • at tilrettelægge processer i organisationer, der udvikler samarbejde, professionel opgaveløsning og det psykiske arbejdsmiljø

 • at understøtte og forankre organisatoriske forandringsprocesser

 • at give sparring på ledelses- og teamniveau

 • at planlægge, udvikle og gennemføre kurser og temadage

 

Vi lægger vægt på, at du

 • har en skarp organisationsforståelse

 • er god til at skabe kontakt og tillid på alle niveauer

 • har blik for de særlige betingelser, der er hos hver enkelt kunde

 • kan balancere faglige ambitioner med kundens behov og udviklingsønske

 • kan afstemme dine aktiviteter til rammer og ressourcer

 • kan navigere som konsulent i en politisk styret organisation

 • kan bidrage til at understøtte arbejdsmiljøarbejdet i hele kommunen

 • har visioner og en god portion ambitioner på egne og vores vegne

 

Arbejdet foregår i stor udstrækning på arbejdspladserne i hele København. Transporten foregår på cykel eller med offentlige transportmidler.

 

Vi tilbyder dig

Du vil blive del af en arbejdsplads, hvor det forventes, at alle er aktive medspillere. Vi vægter et fælles læringsmiljø, og du vil blive en del af det organisationspsykologiske team på i alt 17 konsulenter samt indgå i en mindre supervisionsgruppe med fagkolleger.

 

Jobbet hos os vil give dig adgang til

 • udfordrende, selvstændige og alsidige opgaver, som du er med til at forme

 • et professionelt og uhøjtideligt arbejdsmiljø med høje krav til faglighed og kvalitet

 • stort ansvar med gode udviklingsmuligheder

 • ledelsesmæssig opbakning og støtte i opgaverne

 • en dynamisk og travl arbejdsplads, hvor der samtidig er fokus på balancen mellem privat- og arbejdsliv

 • et unikt fagligt fællesskab, der er på forkant med både faglige og forskningsmæssige bevægelser i forhold til organisations- og arbejdsmiljøarbejde

 

Stillingen er en fuldtidsstilling og ønskes besat pr. 1. maj 2020.

 

Aflønning og ansættelse sker efter gældende overenskomst. Der vil kunne forhandles om kvalifikationstillæg. 

 

Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, kan du rette henvendelse til organisationspsykolog Line Halborg på 4022 5308, arbejdsmiljøkonsulent Lise Bache på 6037 7382 eller afdelingsleder Nete Veje på 2835 2485.                        

 

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Søg via nedenstående link senest onsdag den 26. februar 2020

 

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 12 og 13.

 

Om Arbejdsmiljø København

Arbejdsmiljø København er en tværgående rådgivningsenhed i Københavns Kommune. Vi er miljø- og arbejdsmiljøcertificerede. Vi rådgiver og leverer konsulentydelser til alle 1.500 arbejdspladser på tværs af Københavns Kommunes syv forvaltninger. Vi er i alt ca. 65 ansatte.

 

Vi består af to afdelinger: AMK Rådgivning og Tidlig Indsats samt et sekretariat.

 

Den aktuelle stilling er indenfor førstnævnte afdeling. Afdelingen har samlet set til opgave at rådgive og levere konsulentydelser til arbejdspladser i Københavns Kommune på alle arbejdsmiljøområder. Vi arbejder også med tværgående kampagner, udvikler projekter og forebyggelsesindsatser i samarbejde med kommu-nens forvaltninger. Herudover udvikler og formidler vi metoder i arbejdsmiljøarbejdet, bl.a. i samarbejde med forskningsinstitutioner. Vores anden afdeling, Tidlig Indsats, tilbyder hjælp til medarbejdere og ledere med henblik på forebyggelse og håndtering af væsentlige udfordringer i arbejdslivet. Læs mere om os på www.amk.kk.dk

 

Vores hverdag handler om mennesker. Se mere om os på www.vores-hverdag.dk


Ansøg nu
Kontakt
Københavns Kommune
Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
2200
København
Danmark
Praktisk information
Oprettet
12-02-2020
Udløber
26-02-2020
Kviknummer
LJA-79326238
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Behandling og sundhed
Beliggenhed