Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

OVERASSISTENT TIL LØNSEKTIONEN I FORSVARSMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE

Forsvaret

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
08-11-2019
Kontakt
Forsvaret
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77269609
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration

Har du gåpåmod, engagement og er du omstillingsparat? Brænder du for regnskab og lønudbetaling?

Så har du nu muligheden for at blive en del af teamet i Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, hvor vi glæder os til at tage imod dig.

 

Om os

Lønafdelingen er én ud af tre afdelinger i Regnskabsstyrelsen. Vi beskæftiger os hovedsageligt med lønadministration og løncontrolling og servicerer ca. 25.000 kunder. Vi arbejder ud fra kendte Lean-principper, ligesom styringstavler er en naturlig del af vores hverdag.

 

Udover at vi kan tilbyde dig en familievenlig arbejdsplads, arbejdsgiverbetalt pension og en række fremragende kollegaer, så kan vi også tilbyde dig et fagligt fællesskab, hvor du har mulighed for at sparre med højtkvalificerede kollegaer.

 

Vi lægger vægt på medarbejdernes trivsel og udvikling. Vores arbejdsopgaver er i konstant udvikling, hvor resultater og generel koncernunderstøttelse er en stor del af hverdagen. Vi har et stort fokus på kundeunderstøttelse og på at yde en god service over for vores kunder.

 

Om stillingen

Stillingen er et vikariat som lønsagsbehandler i perioden fra den 27. februar 2020 til 31. december 2020.

Som lønsagsbehandler vil du komme til at arbejde med hele lønpaletten inden for stampersonel-gruppen herunder:

- Oprettelse af nyansatte, herunder udarbejdelse af kontrakter

- Tastning af løndata, pension mv.

- Beregning af morarenter

- Håndtering/sagsbehandling af tilbagebetalingssager

 

Om dig

Du har en kontoruddannelse og vi ser meget gerne at du har kendskab til Forsvaret, herunder stampersonelgruppen. Derudover forventer vi, at du har lønerfaring, er vant til at arbejde i SAP og SLS og behersker MS Officepakken. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til den nye ferielov.

 

Som person er du nysgerrig, smilende, en god kollega og har lyst til at engagere dig fagligt såvel som personligt.

 

Er det dig? Så hører vi gerne fra dig.

 

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for

Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende

fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten). Basislønnen er 25.064,58 kr. pr. måned.

 

Afhængigt dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

 

KONTAKT OG ANSØGNING

Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse, sektionschef Tove Thorius på telefon 28 51 74 07.

 

Har du spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-sagsbehandler, Mette Sanggaard Kristensen, på telefon 72 81 94 83.

Ansøgningsfristen er 21. november 2019. Vi forventer at afholde samtaler straks herefter.

Søg stillingen via linket. Du bedes scanne og vedhæfte relevante dokumenter, såsom bevis for uddannelse, eksamensbevis mv.

 

Forsvarsministeriets område er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

 

OM FORSVARMINISTERIETS REGNSKABSSTYRELSE

Forsvarsministeriets Regnskabsstyrelse er beliggende i Hjørring og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, primært med civil baggrund. Vi er organiseret i tre afdelinger, som samlet varetager hele regnskabsvirksomheden for Forsvaret. Opgaverne spænder vidt fra betaling af Forsvarets regninger til udvikling af regnskabsmodeller og regnskabssystemer samt lønadministration. Derudover fungerer vi som koncernens Shared Service Center. Det er vores mission at optimere og sikre den samlede regnskabsvirksomhed til understøttelse af den forretningsmæssige udvikling i Forsvaret.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Ansøg nu
Kontakt
Forsvaret
Arsenalvej 55
9800
Hjørring
Danmark
Praktisk information
Oprettet
08-11-2019
Udløber
21-11-2019
Kviknummer
LJA-77269609
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Administration
Beliggenhed