Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog

Aarhus Kommune

Aarhus, Østjylland

Indrykket
09-09-2017
Kontakt
Aarhus Kommune
Jægergårdsgade 66
8000
Århus
Tlf
51575455
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
24-09-2017
Kviknummer
LJA-49226533
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet
Pædagog til dagbeskæftigelse for voksne udviklingshæmmede.

Træværkstedet på Kompetencecenter Nord søger pædagog 37 timer /uge, pr. 1. november 2017

Borgercenter Nord søger, en pædagog på 37 timer til beskæftigelsestilbuddet Kompetencecenter Nord, Katrinebjergvej 83, 8200 Aarhus N.

Vi søger en person til Træværkstedet, som kan arbejde i et team på 2 pædagogisk ansatte og en gruppe på, 15 medarbejdere.

Medarbejderne på træværkstedet er udfordret på forskellige måder. Det er borgere med varig fysiske- og psykiske funktionsnedsættelser så som autisme, ADHD, fragilt x-syndrom, Down syndrom mm.

Målet med arbejdet på træværkstedet er at det giver mening. På træværkstedet har vi en egenproduktion. Medarbejderne er med i hele processen i tilblivelsen af vores produkter. Medarbejderne er med til at hente affalds- og genbrugstræ, og er med i arbejdsprocesserne på forskellig vis. Medarbejderne er med til at sælge vores produkter på torvet om onsdagen på Ingerslevs Boulevard, og i vores butik, Butik Unik, og på vores årlige julemarked.

Udover egenproduktion prioriterer vi også aktiviteter som ture ud af huset og bevægelse.

Vi arbejder med sociale relationer, KRAP og OCN


Din profil
Vi forventer:

  • Pædagog med træfaglige kompetencer som kan understøtte vores egenproduktion med forskellige træprodukter.
  • Du skal kunne betjene de maskiner vi har på træværkstedet, både stationære maskiner samt håndværktøj.
  • Du skal have kørekort og have mod på at køre vores bus med trailer.
  • Du skal være tydelig, kunne sætte grænser for andre og dig selv, og kunne håndtere konfliktsituationer.
  • Du skal kunne håndtere IT herunder Ipad, mailsystem, kalendersystem, dokumentation i CSC
  • Innovativ i forhold til egenproduktion og vores pædagogiske praksis.
  • Pædagogisk erfaring/relevant uddannelse.
  • Skal kunne reflektere og udtrykke tanker om egen og kollegaers pædagogiske praksis.
  • Humor, værkstedshumor.

Derfor skal du vælge os
Du bliver tilbudt introforløb, relevant efteruddannelse og netværk.


Vil du være en del af en stor organisation, med en travl hverdag, der målretter sig imod arbejde, udvikling, uddannelse og omsorg, der kvalificerer den enkelte borger til større selvstændighed og livsglæde, så søg denne stilling.
Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Aarhus Kommune kræver, at der indhentes straffeattest for ansøger der påtænkes ansat og denne indgår i den samlede afsluttende vurdering.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Søren Thorbøll på mail stj@aarhus.dk


Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: fredag d. 24. september 2017

Vi forventer at afholde samtaler i uge 39.


Om os
Kompetencecenter Nord er et dagbeskæftigelsestilbud til 110 borgere (medarbejdere). Centeret tilbyder beskyttet beskæftigelse og faglig og social kompetenceudvikling. Centeret indeholder et træværksted, produktion, tekstilværksted, kantinedrift, en aktivitetsgruppe samt et glasværksted. Formålet er, at hjælpe den enkelte medarbejder til at udvikle sig fagligt og socialt samt at få skabt en arbejdsidentitet. Borgerne har forskellige forudsætninger og derfor tilrettelægger værkstedets personale, i samarbejde med den enkelte medarbejder en arbejdsplan der tager højde for medarbejderens individuelle ressourcer.

Kompetencecenteret producerer unikt kunsthåndværk som vi sælger fra vores Butik Unik, i centrum af Aarhus.Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere.

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere.

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

Ansøg nu
Kontakt
Aarhus Kommune
Jægergårdsgade 66
8000
Århus
Tlf
51575455
Praktisk information
Oprettet
09-09-2017
Udløber
24-09-2017
Kviknummer
LJA-49226533
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan