Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med faglige ambitioner søges til Engbo Kerteminde

Handicapcenter Fyn - Engbo Nyborg

Nyborg, Fyn

Indrykket
07-11-2019
Kontakt
Handicapcenter Fyn - Engbo Nyborg
Skaboeshusevej 92
5800
Nyborg
Tlf
29165041
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77239609
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Er du uddannet pædagog og har du lyst til at arbejde på et botilbud for voksne med betydeligt og varigt nedsat fysisk og psykisk funktionsevne? Vægter du samtidigt at arbejde i et miljø, hvor der er højt til loftet og hvor du får rig mulighed for at udvikle dig? Så er chancen der nu! Vi har nemlig vokseværk og søger derfor en pædagog til ansættelse pr. 1. januar 2020.

Engbo Kerteminde er beliggende i naturskønne omgivelser i Kerteminde – ca. 25 minutters kørsel fra Odense og Nyborg – og er en af Region Syddanmarks døgninstitutioner. Vi løser nogle af de mest komplicerede opgaver for kommunerne og har bl.a. flere borgere med Prader Willi Syndrom, Downs Syndrom og Cri Du Chat Syndrom. Desuden har vi borgere med multiple funktionsnedsættelser, autisme og en borger med dom.

Vi er ambitiøse på borgernes vegne og vi lykkes langt hen ad vejen med at løse de ofte komplicerede opgaver, vi får. Det gør vi, fordi vi vægter høj faglighed og som pædagog hos os vil du derfor opleve, at du løbende udvikles både personligt og fagligt eller som to af dine kommende kolleger udtaler: ”vi har en tryg og god arbejdsplads med frihed under ansvar” og ”vi har 20 dejlige borgere, der giver anderledes og spændende opgaver”. Vores pædagogiske tilgange tager bl.a. afsæt i KRAP, basal stimulation, LA2, neuropædagogik og struktur. Læs mere om os her.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil være pædagogisk arbejde relateret til en borger, der har en domsanbringelse. Vi har iværksat nogle pædagogiske tiltag, der gør, at borgeren trives og det er derfor vigtigt, at du arbejder loyalt ind i disse tiltag. Du vil indgå i et team på fire personer, som du kan sparre med i det daglige.

Derudover vil du indgå i et hus, hvor der er tre borgere tilknyttet, som du med tiden også vil få arbejdsopgaver på. Huset er relativt nyetableret og fungerer som et stort team, hvor vi udvikler hinanden og løser udfordringer sammen. Du vil få en væsentlig rolle i opbygningen og den videre udvikling af huset.

Du kommer til at kende husets rytme både dag (6.30-14.30) og aften (14.30-22.30), for arbejdstiderne skifter. Du kommer også til at arbejde hver anden weekend og på helligdagene, som vi deles om.

Om dig:

Vi forventer, at du:

  • er uddannet pædagog
  • har et åbent sind, ønsker at lære og ønsker at lære fra dig
  • er en holdspiller og hele tiden arbejder på at spille dine kollegaer bedre
  • både kan lide og trives med at arbejde selvstændigt med opgaverne
Vi ser desuden gerne, at du har erfaring med at arbejde med vores borgergruppe, men det er ikke et krav.

Vi tilbyder:

  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling bl.a. tilbyder vi løbende efteruddannelse og interne kurser f.eks. i KRAP og der vil også være mulighed for udvikling på tværs af Handicapcenter Fyn.
  • En velfungerende arbejdsplads med høj faglighed, hvor du vil få dygtige, engagerede og glade kollegaer. Vi har gennem flere år fået meget flotte tilsynsrapporter.
  • En spændende borgergruppe, hvor du får en høj grad af selvstændighed og indflydelse i arbejdet.
  • Løbende ekstern supervision for alle medarbejdere
Din ansøgning:

Ansøgningsfristen er 24. november 2019. Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til afdelingsleder Henrik Christensen på tlf. 2916 5041.

Du er også meget velkommen til at komme forbi og hilse på os. Vi afholder åbent hus Strandgårds Allé 3, 5300 Kerteminde, fredag 22. november 2019 kl. 14.00.Engbo Kerteminde er en del af Handicapcenter Fyn, der består af 12 bo-afdelinger fordelt i Nyborg, Odense og Kerteminde, samt to aktivitetstilbud i Nyborg.

Ansøg nu
Kontakt
Handicapcenter Fyn - Engbo Nyborg
Skaboeshusevej 92
5800
Nyborg
Tlf
29165041
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
24-11-2019
Kviknummer
LJA-77239609
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed