Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog med speciale i socialpædagogik.

Gentofte Kommune

Gentofte, Storkøbenhavn

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
Gentofte Kommune
Dohns Minde, Ordruphøjvej 1
2920
Charlottenlund
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
27-08-2018
Kviknummer
LJA-64303087
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Pædagog i Camillehusene

Vi har ledig stilling 35. timer ugentligt fra den 1. september 2018 eller snarest derefter.

Kvalifikationer og Kompetencer

Du skal være uddannet pædagog.

Du skal mestre fysisk udfoldelse, forflytninger og fremstå rolig og troværdigt.

Du skal fysisk skal hjælpe børn og unge i alderen 2 til 21 år som alle har multiple funktionsnedsættelser og oftest er uden verbalt talesprog.

Du skal hjælpe den enkelte på badeværelset, ved måltider såvel som i forhold til deres personlige "dag-døgn-uge-rytme", og ligeledes ved deres deltagelse i hverdagens sociale samspil og fællesskaber.

Du skal støtte børn og unge i hverdagens uforudsete hændelser. Hændelser, hvor barnet og den unge kan få akut epileptisk anfald samt have udtryksfulde reaktioner i form af at råbe, rive, bide og kradse.

Du skal overskue flere børn og unges reaktioner samtidig og bevare overblikket, og du skal udføre praktiske huslige opgaver såsom indkøb, madlavning og tøjvask.

Vilkår

Dine arbejdstider ligger fordelt ud fra 35 timer ugentligt med arbejde hveranden weekend og på hverdage, mellem kl. 6.00 til 23.00. Arbejdstider varsles 4 uger før udførelse og er planlagt skiftende mellem morgen og aften.

På arbejdsdagen er du en del af kollegagruppen, hvor der i løbet af dagen samarbejdes gennem dialog og der arbejdes struktureret, ud fra retningslinjer med skriftligt dokumenteret indsats. Du har ansvar for 2 - 3 børn og unge, praktiske opgaver og husets fysiske rammer ude og inde. Overordnet varetager du opgave som kontaktperson, hvor du koordinerer for et eller flere børn.

Du skal arbejde i forhold til Camillehusenes værdier, metoder, vejledninger, retningslinjer og politikker og du skal koordinere indsats i forhold til samarbejdspartnere og barnet og den unges netværk. Et netværk der bl.a. er forældre, skolekammerater, lærere, diverse speciallæger og fagspecifikke terapeuter.

Du indgår i en socialfaglig og indsigtsfuld kollegagruppe med stort engagement. Du deltager bl.a. i Camillehusenes interne Kompetence Vidensdeling og Læringsfora, Organisatorisk koordineringsmøde og har mulighed for eksterne kurser.

Ramme

Børnecentret Camillehusene åbnede i 1998. Vi er socialfagligt døgntilbud og er et af Gentofte kommunes takstfinansierede tilbud. Gennem relevant organisering, planlægning og løbende kompetenceudvikling varetager vi differentierede socialfaglige og behandlingsmæssige opgaver for børn og unge på vej til voksne med multiple funktionsnedsættelser, i alderen 1 til 23 år fordelt i 3 boligmiljøer. Fælles skaber omkring 80 kollegaer og 3 ledere en dejlig arbejdsplads hvor et sundt arbejdsliv ses i sammenhæng med et godt privatliv.

Camillehusenes kerneopgave er, at give børn og unge på vej til voksenlivet læring, strategier og kompetencer til at mestre egne kognitive, sociale, psykiske og fysiske udfordringer samt, at være med til, at sikre den enkelte et godt, udviklende og spændende børne- og unge liv på vej til voksenlivet hvor i indgår, deltagelse i relevante fællesskaber.

I et højt specialiseret socialfaglige døgnmiljø arbejder vi inkluderende for, at børn og unge på vej til voksenlivet er deltagende i hverdagens relevante fællesskaber, ud fra hensyntagen til den enkeltes udfordringer i forhold til udtrykskapasitet, rumfornemmelse og kommunikative evner.

Find mere viden

Læs om børnene og de unge, om stillingskategorien for kontaktperson og meget mere på www.camillehusene.gentofte.dk . Se også: www.tilbudsportalen.dk

Ansættelse og løn sker ud fra overenskomst mellem Kommunernes Landsforening og Socialpædagogerne.

Det er generel praksis i Gentofte Kommune at indhente børne- og straffeattest ved ansættelse indenfor Børne- og ungeområdet.

Mail din ansøgning til:

mrj@gentofte.dk stilet til forstander Maja Rongen Jensen.

Vi gør opmærksom på, at du kun modtager respons på din henvendelse, hvis du indkaldes til samtale.

Maja Rongen Jensen

Forstander

mrj@gentofte.dk

Telefon: 39984400

Mobil: 24274222

Ansøg nu
Kontakt
Gentofte Kommune
Dohns Minde, Ordruphøjvej 1
2920
Charlottenlund
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
27-08-2018
Kviknummer
LJA-64303087
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed