Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog på fuld tid til Grøndalsvænge - med tiltrædelse hurtigst muligt

Koncern Service og IT

København, Storkøbenhavn

Indrykket
13-09-2018
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
39452580
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65482700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Genindrykning

Grøndalsvænge er et botilbud, som åbnede dørene i 2011. Det ligger i det farverige Nordvest med mange dejlige, grønne områder. Vi har et rigtig godt forhold til vores naboer i området, og vi har mange fælles arrangementer i løbet af året.

Grøndalsvænge er et stort og moderne tilbud under Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS). Grøndalsvænge består af 50 lejligheder, og vi er så heldige, at vi i vores baghave har vores helt eget interne dagtilbud, hvor rigtig mange af vores beboere går dagligt.

Grøndalsvænge er et treetages stort hus, hvor man primært vil være tilknyttet en etage. Men da vi arbejder vertikalt og horisontalt, vil der være sandsynlighed for at få vagter i resten af huset.

Målgruppe – borgeren i centrum
Borgerne er voksne udviklingshæmmede med fysiske mobilitetsnedsættelser, og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. En del af borgerne har demens. Borgerne har brug for omfattende omsorg og pleje og for at være omgivet af nærværende medarbejdere, som har overblik, kan kommunikere tydeligt og støtte borgeren i at strukturere dagligdagen.

Det centrale omdrejningspunkt er, hvordan borgerne oplever livskvalitet. Det pædagogiske arbejde bliver planlagt konkret ud fra den enkelte borgers ønsker, ressourcer og behov. Der er fokus på den enkeltes mulighed for egenmestring og for at danne relationer. Der bliver arbejdet ud fra COS' værdigrundlag og ud fra en mangfoldig vifte af socialpædagogiske tilgange og metoder.

Faglighed og samarbejde
Vi arbejder teambaseret og lægger vægt på, at alle på bostedet er medansvarlige for at fastholde og udvikle et godt arbejdsmiljø, hvor alle trives og motiveres til at bidrage med de kompetencer, vi hver især besidder. Vi er et stort og mangfoldigt hus, så man skal være rummelig og have en god balance mellem ansvarlighed, humor og kollegial omsorg.

Vi holder teammøder og fælles personalemøder hver anden onsdag, hvor faglig metodeudvikling, etik, konflikthåndtering, planlægning/organisering af opgaver m.m. er sat på dagsordenen. Temadage og supervision indgår som metode til at udvikle og fastholde et højt, fagligt niveau.

Vores ønsker til en kommende kollega
Først og fremmest skal du brænde for at være med til at gøre en forskel for Grøndalsvænges borgere, og det skal give mening for dig at være en del af en personalegruppe, hvor ”vi løfter i flok”.

Vi søger en pædagog, som

 • har viden og erfaring inden for området
 • er god til at kommunikere og dokumentere og har basale IT-kundskaber
 • har lyst til at engagere sig i tværfagligt samarbejde og videndeling, både på Grøndalsvænge og i center COS
 • kan reflektere over egen praksis og bidrage til fælles faglig refleksion
 • trives i en travl og uforudsigelig hverdag, hvor der skal tages hurtige beslutninger
 • kan lide en stor forskellighed i arbejdsopgaverne, hvor også praktiske og plejemæssige opgaver indgår i det pædagogiske arbejde
Vi tilbyder
 • Teamsamarbejde, kollegial sparring og en engageret kollegagruppe
 • Temadage på botilbuddet og på tværs i COS
 • Individuelle kurser og videreuddannelse på diplomniveau
 • Kontinuerlig faglig udvikling og visioner for botilbuddet
 • Fokus på arbejdsmiljøet
Center for Omsorg og Specialpædagogik (COS)
COS er et center i Københavns Kommune for udviklingshæmmede borgere med fysiske mobilitetsnedsættesler og i nogle tilfælde psykiatriske diagnoser. Vi er et stort center med otte botilbud – herunder Grøndalsvænge – med omkring 380 borgere og 400 fastansatte medarbejdere. Vi har også en specialfysioterapi, svømmehal og enkelte dagtilbud.

COS yder et socialpædagogisk tilbud til borgerne med udgangspunkt i, at den enkelte borger skal opleve højest mulig livskvalitet. Vi arbejder ud fra et fælles værdigrundlag og tydelige ledelsesværdier. COS er kendetegnet ved en høj faglighed, med fokus på videndeling og udvikling af netværk og arbejdsfællesskaber. COS' indsatsområder er blandt andet fokus på dokumentation, sundhed, samskabelse med lokalsamfund og frivillige, velfærdsteknologi og digitalisering.

Læs mere om COS på http://www.cossof.kk.dk.

Ansættelsesvilkår
Stillingerne indeholder vekslende arbejdstider dag/aften samt arbejde hver anden weekend.
Stillingerne aflønnes efter gældende overenskomst.
Der indhentes referencer og straffeattest ved ansættelse.

Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Rasmus Kjær Thorsen på 2046 5911.


Søg stillingen via nedenstående link senest torsdag den 27. september 2018
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 40.

Ansøg nu
Kontakt
Koncern Service og IT
Borups Allé 177
2400
København NV
Tlf
39452580
Praktisk information
Oprettet
13-09-2018
Udløber
27-09-2018
Kviknummer
LJA-65482700
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed