Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til 10 måneders vikariat i Team Teglporten

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
14-11-2019
Kontakt
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77460955
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning

Om jobbet

Vi søger en kollega til vores team, der vil være med til at sikre borgerne en hverdag, hvor de støttes til at opnå mest mulig egenmestring.

Du indgår i et team af 10 medarbejdere. Du har i dagligdagen et tæt samarbejde med 5 kolleger.

Teamet yder støtte til borgere med kognitive udfordringer i Rudersdal kommune, der modtager støtte efter SEL. 82 og 85. En del af støtten foregår som læringsforløb

Teamet deltager samtidig i særlige arrangementer i vores Aktivitets- og kompetencecenter, Ruder ES som benyttes af borgere der tilhører målgruppen. Alle borgere er fyldt 18 år. Ruder ES er oprettet efter SEL. 79 og 104

Din primære opgave er, at yde støtte til borgere efter SEL 82 og 85

Din profil

Du forventes at have en pædagogisk, eller anden socialfaglig uddannelse. Du skal være indstillet på, at det er den pædagogiske tilgang der benyttes. Det er en fordel hvis du har erfaring indenfor området.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og træffe egne beslutninger samtidig med, at du er opmærksom på og benytter styrken og nødvendigheden i teamsamarbejdet. Vi benytter humor i vores arbejde. Vi er omstillingsparate, initiativrige, tydelige og nysgerrige, hvilket vi også forventer af dig.

Vi har altid kerneopgaven i fokus. Det er derfor nødvendigt, at du helt naturligt arbejder anerkendende og reflekterende.

Du skal være stærk i skriftlig formidling, både når du dagligt dokumenterer, og når du udarbejder statusbeskrivelser og pædagogiske planer.

Derfor skal du vælge os

Vi kan tilbyde dig et spændende job, med høj faglighed, stor trivsel og verdens bedste kolleger i en organisation hvor udvikling er en del af dagligdagen.

Vi arbejder i et team, hvor vi løfter i flok. Vi er opmærksomme på hinanden og på de styrker vi hver især besidder.

Vi modtager supervision og er opmærksomme på, at når vi ønsker udvikling skal vi turde, hvorfor vi åbent taler om alt, også det som er svært.

Vi har fokus på kompetenceudvikling for kontinuerligt, at blive bedre til det, vi allerede er gode til. Derfor deltager vi og deler aktivt i forhold til ny viden

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 33 timer pr. uge, med start 15.januar 2020 eller snarest derefter.

Der vil være mulighed for, i perioder, at supplere med vikararbejde, i teamet

Dine arbejdstider vil primært ligge i tidsrummet 8.00-19.00 på hverdage. Du vil selv have indflydelse på tilrettelæggelsen af disse.

Som udgangspunkt har du fri i alle weekender og på helligdage. Du skal dog være opmærksom på, at du i perioder kan være en del af forløb i Ruder Es, der betyder, at du skal arbejde til klokken 21.00 på en enkelt aften/uge

Løn efter gældende overenskomst.

Om os

Team-Teglporten er en del af Center for Sociale indsatser og varetager den individuelle socialpædagogiske støtte efter SEL. 82 og 85 til selvstændigt boende. Derudover står teamet for at yde borgerne støtte i Aktivitets-og kompetencecentret Ruder ES. Vores team bor på Teglporten i Birkerød, tæt ved offentlig transport.

I dagligdagen er Center for Sociale Indsatser delt i 2 områder. Område 1 varetager primært støtte/opgaver med borgere med kognitive udfordringer. Område 2 varetager primært støtte/opgaver med borgere med psykosociale vanskeligheder.

Stillingen hører til i område 1.

Du kan læse mere om os på www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Send din ansøgning med CV senest tirsdag den 3. december 2019.

Ansættelsessamtaler afholdes mandag den 9.december 2019

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Connie Anthony-Brüchmann
Daglig leder
cgje@rudersdal.dk
Tlf.: 4611 3377

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Stationsvej 36
3460
Birkerød
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
14-11-2019
Udløber
03-12-2019
Kviknummer
LJA-77460955
Jobtype
Vikar/barsel
Arbejdsområde
Forskning og undervisning
Beliggenhed