Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Bofællesskabet Gartnerparken

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
13-11-2019
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77426197
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

På Gartnerparken bliver du en del af et kollegialt fællesskab med høj faglighed, højt til loftet og en høj grad af fællesskabsfølelse. Vi lægger stor vægt på at være et attraktivt uddannelsessted, samt at alle tager et ansvar for at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Gartnerparken er et kommunalt døgntilbud for voksne med varig fysisk og psykisk nedsat funktionsevne. Alle beboere bor i egne 2 værelses lejligheder med tilknyttede fælles arealer under lov om almen boligbyggeri. Vores primære opgave er, at yde støtte og vejledning i eget hjem under servicelovens § 85.

Stillingen har brug for dig, der har en faglig interesse og ønsker om at arbejde borger med udviklingshæmning og psykiatrisk overbygning.

Skiftende vagter. Vagter hver 3. weekend. Stillingen er på 30 timer pr.uge

Vi søger:

Faglige kvalifikationer

  • Interesse og kendskab til målgruppen
  • Videbegærlig og engageret
  • Gode kommunikations- og samarbejdsevner.
  • Trives med at arbejde i teams og alene

Personlige kompetencer

  • Du har lyst til at arbejde med mennesker
  • Du er tålmodig, engageret, fleksibel og har lyst til nye udfordringer
  • Du vil hjælpe med personlig pleje og praktiske gøremål i hverdagen
  • Du kan anvende IT på brugerniveau

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. den 01-12-2019 eller snarest derefter.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 22-11-2019. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt uge 48

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Lonnie Beijer Hald på 56926341 eller 30181936.

Center for Psykiatri og Handicap
I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.

Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.


Bornholms Regionskommune
Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?
Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 

Ansøg nu
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
13-11-2019
Udløber
22-11-2019
Kviknummer
LJA-77426197
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed