Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagog til Bofællesskabet Langebjerg

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
14-09-2018
Kontakt
Rudersdal Kommune
Kongevejen 341
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
07-10-2018
Kviknummer
LJA-65515280
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vi søger en kollega, der vil være med til at forme og støtte hverdagen for vores borgere. Hvis du kan arbejde struktureret og reflektere over praksis, så er du måske vores nye kollega.

Om jobbet

Bofællesskabet er målrettet yngre borgere med særlige behov; nogle har psykiske funktionsnedsættelser, andre har udviklingsforstyrrelser som f.eks. autisme spektrum forstyrrelser. Bofællesskabet er personaledækket hele døgnet.

På Langebjerg bliver hverdagen for den enkelte borger tilpasset, i et dynamisk samspil med dit team. Vi ønsker at du er idérig, når vi skal omsætte handleplaner til pædagogisk praksis. Enkelte elementer ligger selvfølgelig fast, da et struktureret miljø er nødvendigt for en del af husets borgere.

Det er nødvendigt, at du er stærk i skriftlig formidling, både når du dagligt dokumenterer, og når der udarbejdes statusbeskrivelser og pædagogiske planer.

Vi arbejder i teams, og er derfor sammen om at planlægge struktur og mål. Der er også en del af arbejdet der tilrettelægges og udføres selvstændigt. Du og dine kolleger bruger naturligvis en vifte af pædagogiske værktøjer, dog bliver de fleste daglige udfordringer anskuet neuropædagogisk. For at sikre en tryg og genkendelig hverdag, arbejdes der efter fast planlagt struktur for den enkelte borger.

Din profil

Du forventes at have en pædagogisk uddannelse, og vi ser gerne at du har erfaring indenfor området. Du er åben og fleksibel. Du kan få din person og din faglighed i spil, både i dagligdagen og når de store linier lægges. For at kunne deltage i løsningen af vores kerneopgave, skal du helt naturligt arbejde anerkendende og reflekterende.

Derfor skal du vælge os

Bofællesskabet Langebjerg er en del af en større organisation under Socialområdet. Vi er en arbejdsplads med høj trivsel. Den kultur opnår vi blandt andet gennem godt kendskab og god sparring. Vi bestræber os på, at evaluere dagens samarbejde et par gange dagligt.

Vi kan tilbyde dig et spændende job, med høj faglighed. Vi arbejder i teams, hvor der løftes i flok. Teamarbejde fordrer at du bruger dig selv, og lytter til kollegerne. Du får, i lighed med kollegerne, stor indflydelse på både pædagogik og praktiske udfordringer. Vores hverdag foregår i samarbejde med borgere, som er bevidste om retten til individualisme. Vi har også et godt og tæt samarbejde med pårørende.

Der tilbydes både supervision i teamet, samt fælles faglig kompetenceudvikling med kolleger fra andre dele af socialområdet. Denne kompetenceudvikling handler blandt andet om neuropædagogik og konflikthåndtering

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 30 timer pr. uge, med start 1. november, eller snarrest derefter.

Du vil få en arbejdsplan med både dag- og aftenarbejde, samt arbejde hver anden weekend. Dine vagter vil typisk ligge i tidsrummet mellem 07.00 og 23.00. Bofællesskabet er personaledækket hele året, også på helligdage.
Du forventes at tage del i beboernes ferierejser.

Løn efter gældende overenskomst.

Om os

Bofællesskabet har 17 borgere, der alle bor i selvstændig bolig, med eget køkken og bad. Bofællesskabet rummer desuden fællesarealer, herunder fælles køkken og stue.
Vi ligger tæt på både indkøb, natur og rigtig gode bus/tog-forbindelser (35 min fra Kbh centrum).

Vi er i alt 13 fastansatte til at støtte husets borgere.

Du kan læse mere om os på www.rudersdal.dk

Ansøgning, samtale og kontakt

Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Langebjergs daglige leder:
Klaus Hald på 72 68 34 37 i dagtimerne.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Send din ansøgning med CV senest søndag den 7. oktober 2018. )

Samtaler: Ansættelsessamtaler vil blive holdt den fredag den 12 oktober 2018

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Kongevejen 341
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
14-09-2018
Udløber
07-10-2018
Kviknummer
LJA-65515280
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed