Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PÆDAGOGER TIL BOFÆLLESSKABET ELEV

Elev Hus 4+5

Aarhus, Østjylland

Indrykket
05-12-2018
Kontakt
Elev Hus 4+5
Engelstoft 146
8520
Lystrup
Praktisk information
Oprettet
05-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68587729
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet
Bofællesskabet Elev Hus 4 søger to engagerede pædagoger begge med 32 timer ugentlig fra den 1. januar, 2019 eller hurtigst muligt. Bofællesskabet Elev er et døgndækkende tilbud og som pædagog vil du indgå i en medarbejdergruppe bestående af 11 motiverede, engagerede og dynamiske kolleger. Dine arbejdstider vil ligge i tidsrummet kl. 6.30-22.30 og du skal forvente arbejde hver anden weekend.

Stillingerne er til besættelse i bofællesskabets hus 4 for borgere i det skærmede bofællesskab, hvor der bor seks borgere med væsentlig fysiske og psykiske funktionsnedsættelser.

Stillingerne vil indgå i tværfaglige teams; disse teams har lagt fundamentet og arbejder fortsat med at opbygge, strukturere og udvikle bofællesskabets afdeling for målgruppen af voksne udviklingshæmmede med psykiske og fysiske funktionsnedsættelser. Plejemæssige opgaver indgår og indsatsen vil være struktureret individuelt svarende til beboernes forskellige forudsætninger og behov. Selvskadende og udadreagerende adfærd kan forekomme.

Bofællesskabet Elev

Bofællesskabet danner ramme om boliger til 36 beboere fordelt på 5 huse. Beboerne er alle mellem 18-30 år, så vi arbejder i og med en ungdomskultur. Beboerne har forskellige nedsatte funktionsniveauer og behov og hører under målgruppen for Voksen Handicap. Hus 1-3 fordeler sig med 8 selvstændige boliger, hvor der ikke er natdækning (hus 1), 16 boliger med natdækning (hus 2-3), 6 boformer til borgere med multiple funktionsnedsættelser (hus 5) og 6 specialpladser til borgere med behov for skærmning (hus 4). Husene er indrettet til målgruppen og ligger tæt på hinanden, men i adskilte bygninger.

Centralt i Bofællesskabet Elev er fælleshuset. Dette omdrejningspunkt er planlagt til at indeholde mange spændende aktiviteter som understøtter udviklingen og integrationen med byens øvrige borgere i nærmiljøet. ”Projekt Fællesskaber” knytter sig til fælleshuset og fungerer som bindeled til lokalsamfundet og vores naboer. I fælleshuset ligger også det interne AC samt køkkenet, hvor der dagligt forberedes og tilberedes mad til alle beboere.

Bofællesskabet Elev er en del af Borgercenter Nord, som er organiseret i Voksen Handicap, Aarhus Kommune.

På Borgercenter Nord arbejdes der ud fra Aarhus Kommunes grundlæggende værdier om Troværdighed, Respekt, Engagement og Sammenhæng med udgangspunkt i en anerkendende, dialogbaseret og værdsættende tilgang. Vi arbejder med udgangspunkt i Lov om Social Service, og vores pædagogiske fundament er Kognitiv, Ressourcefokuseret og Anerkendende Pædagogik (KRAP) og en neuropædagogisk referenceramme.

 

Din profil
Du har

 • En pædagogfaglig uddannelse
 • Kan arbejde med KRAP og neuropædagogisk tilgang og pædagogik, som skaber ro om beboerne
 • Lyst til at arbejde med målgruppen og gerne erfaring med denne
 • Lyst til at arbejde tværfagligt med teamdannelse og udvikling
 • Et godt overblik og kan arbejde selvstændigt med opgaven
 • Gode evner til at arbejde med struktur og strukturering af beboernes dagligdag
 • Tydelighed og ærlighed i din kommunikation
 • Fokus på kvalitet i opgaveløsningen
 • Evne til at arbejde fleksibelt i et uforudsigeligt miljø
 • Fokus på det gode arbejdsmiljø, dialog og samarbejde
 • En personlighed, der mærker sig selv og tør stå ved sig selv
 • Humor, er jordnær og drevet af et positivt menneskesyn, der kan inspirere dine omgivelser

 

Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder

 • En arbejdsplads med højt til loftet og gode muligheder for indflydelse og udvikling
 • En teamtilgang, som har fokus på det gode kollegiale samarbejde gennem dialog
 • En arbejdsplads med høj faglig tilgang og et tværfagligt fællesskab med fokus på kerneopgaven
 • Dygtige og engagerede kolleger
 • En glad hverdag med fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø
 • Et fællesskab på tværs af de 5 huse
 • Et grundigt introprogram

 

Løn og ansættelsesvilkår
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.

Begge stillinger er på 32 timer pr. uge.

 

Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til personalet i hus 4 på 8713 1526 eller afdelingsleder Peter Mørch på 8713 1543 eller mail: penom@aarhus.dk.

 

Ansøgning
Stillinger i Aarhus Kommune søges elektronisk. Klik på ”Søg job” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 17. december 2018

Samtaler forventes afholdt i uge 51.

 

Om os
Magistratsafdelingen for Sociale Forhold og Beskæftigelse yder hjælp til kommunens borgere på social- og beskæftigelsesområdet. Området er delt op i to forvaltninger og en fælles stab. Magistratsafdelingen beskæftiger omkring 4.000 medarbejdere. 

Beskæftigelsesforvaltningen er ansvarlig for tilbud til borgere, der står uden for eller er i risiko for at miste tilknytningen til arbejdsmarkedet. Det kan blandt andet være kontanthjælpsmodtagere, revalidender, førtidspensionister, sygedagpengemodtagere samt nyankomne flygtninge og indvandrere. 

Socialforvaltningen er ansvarlig for kommunens tilbud til personer med handicap, sindslidende, misbrugere samt udsatte børn og unge.

I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus kommune. 
De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement

https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

Ansøg nu
Kontakt
Elev Hus 4+5
Engelstoft 146
8520
Lystrup
Praktisk information
Oprettet
05-12-2018
Udløber
17-12-2018
Kviknummer
LJA-68587729
Jobtype
Deltid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed