Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk assistent - gerne nyuddannet

Rudersdal Kommune

Hørsholm, Storkøbenhavn

Indrykket
13-02-2020
Kontakt
Rudersdal Kommune
Dronninggårds Alle 24-26
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
13-03-2020
Kviknummer
LJA-79340026
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Om jobbet

Bofællesskabet Krogholmgård søger en faglig dygtig pædagogisk assistent

Krogholmgård søger en faglig dygtig, engageret og nærværende pædagogisk assistent, som har lyst til at være en del af holdet på et dynamisk plejecenter.

Har du lyst til at arbejde med demens? Er du fagligt nysgerrig? Har du mod på at, være med til at udvikle vores fælles Krogholmgård, så er det dig vi søger.

Bliv en del af fagligt stærkt plejecenter og vær med til at arbejde tværfagligt med dygtige og engagerede kolleger. På Krogholmgård får du medindflydelse på din egen arbejdsdag med gode muligheder for faglig udvikling i et stærkt flerfagligt miljø. Du er med til at forme udviklingen af vores fælles Krogholmgård.

Vi sætter overliggeren højt og har fokus på kvalitetsudvikling såvel i pleje- og aktivitetsopgaven. Vi er "langt fremme i skoene" både fagligt, innovativt, driftsmæssigt og blikket skarpt rettet mod at skabe det gode hverdagsliv for beboerne, hvor de selv er aktive og ikke kun tilskuere.

Vi bruger Marte Meo og sanseintegration i den personcentreret omsorg, fordi vi ved at det virker og sikrer ligeværdighed for beboerne. Der er løbende medarbejdere under uddannelse til Marte Meo terapeuter.

Vi har fokus på den nationale demenshandleplan og er sammen med beboernes praktiserende læger i gang med at nedsætte forbruget af medicin samtidigt med at vi indarbejder pædagogiske og terapeutiske tiltag i plejen med gladere og mere livlige beboere som resultat heraf.

Vi har løbende faglige caféer og undervisning som en del af at blive bedre sammen og for at udvikle det faglige og sociale arbejdsmiljø vi alle er en del af.

Vi har et tæt samarbejde med beboerne og deres familier, frivillighedsnetværk og andre lokale samarbejdspartnere bl.a. vores naboer fra børnehaven.

Om dig

Du er uddannet pædagogisk assistent med interesse for demens og psykiatri.

Du er fagligt velfunderet og brænder for at indgå i et tværfagligt samarbejde med ældre mennesker med demens.

Det er vigtigt for dig at udføre dine opgaver med høj kvalitet og bidrage aktivt til et godt samarbejde med både beboere, deres familier, frivillige og dine kolleger.

Du skal være interesseret i at lære Marte Meo metoden at kende, og arbejde aktivt med den i det daglige.

Du har evnen til at skabe nærvær for beboerne og gode professionelle samarbejdsrelationer til kollegerne.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Krogholmgård er et bofællesskab for 32 mennesker med moderat til svær demens. Krogholmgård består af 4 mindre bo enheder med 8 boliger i hver. Krogholmgård er beliggende i smukke omgivelser centralt i Trørød. Vi bor 20 minutter i bilen fra København eller 40 min med offentlig transport. Du har mulighed for at få stillet en cykel til rådighed.

Vi er en dynamisk arbejdsplads med en stor flerfaglighed; Sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, social- og sundhedshjælpere, pædagoger, psykomotoriske terapeuter, ergoterapeut og fysioterapeut samt engagerede faste afløsere.

Vi arbejder målrettet bl.a. med måltider og ernæring, forebyggelse af indlæggelser, tidlig opsporing, palliation og sygeplejefaglige standarder og instrukser. Ligesom vi arbejder en kontinuerlige udvikling af vores kommunikation og arbejdsmiljø gennem medansvar og medindflydelse fra alle på Krogholmgård.

På Krogholmgård har vi rum og mulighed for at skabe gode aktiviteter og oplevelser for beboerne og gode arbejdsforhold med mulighed for individuel kompetenceudvikling og faglig opkvalificering.

For os er det vigtigt at bringe liv og natur ind på Krogholmgård, så du skal holde af dyr og have blik for de muligheder for livskvalitet, som naturen giver.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er 28-37 timer om ugen i fortrinsvis dagtjeneste med enkelte, mellemvagt og aftenvagt med arbejde hver 3 eller 4 weekend.

Eller tjeneste fortrinsvis aften 5-2 eller efter ønske, med arbejde hver 2. weekend.

Start efter aftale.

Ansættelse på Krogholmgård er betinget af tilfredsstillende straffeattest.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler afholdes løbende.

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Dronninggårds Alle 24-26
2840
Holte
Tlf
46110000
Praktisk information
Oprettet
13-02-2020
Udløber
13-03-2020
Kviknummer
LJA-79340026
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed