Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk eller socialfaglig medarbejder på Plantagen

Bornholms Regionskommune

Bornholm

Indrykket
07-11-2019
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77239610
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vil du være med til at videreudvikle Plantagen, som er et arbejdstilbud i Center for Psykiatri og Handicap?

Med det daglige arbejde som udgangspunkt, støtter vi psykisk sårbare borgere i at komme tilbage på arbejdsmarkedet, eller få en afklarende beskrivelse til jobcenterets rehabiliteringsteam. Plantagen har en samarbejdsaftale med Jobcenter Bornholm om afklaring- og ressourceforløbspladser. Derfor er vores vigtigste opgave at få borgerne afklaret og evt. i job hurtigst muligt.

Plantagen har et stort gartneri, hvor der dyrkes økologisk grønt i drivhuse og på friland, samt bær og frugtproduktion. Derudover har vi et træværksted som fremstiller trævarer fx trækasser i forskellige størrelser og efter mål. Vi fremstiller og forarbejder også vores egne produkter eksempelvis honning, marmelade, saft, eddike og mindre produktioner på bestilling.

Endelig har vi et byggehold der bl.a. vedligeholder maskiner og bygninger. Der er masser af andre opgaver på Plantagen og du har formentlig også gode ideer til andre opgaver, der kan bidrage til det vigtigste – at borgerne udvikler sig og kommer nærmere arbejdsmarkedet.

Kompetencer

Vi ser gerne at du har en pædagogisk eller socialfaglig baggrund, har viden om afklarings- og ressourceforløb, samt gerne praktisk erfaring med værkstedsarbejde, gartneri, produktion af fødevarer og endelig en god økonomisk forståelse. 

Arbejdsområder

Statusbeskrivelser, samt varetagelse af en koordinerende funktion i forhold til det tværfaglige samarbejde med borgerne, sagsbehandlere, støttekontaktpersoner etc. Faglig sparring omkring og opfølgning på afklarings- og ressourceforløb.

Organisering af produktion i væksthuse, marker, plantager og bærhaver. Samt planlægning af vækstsæsoner, kvalitetssikring og salg af varer.

Produktion af specialiteter i produktionskøkken.

Fakturering, Økologikontrol og anden administration.

Vigtige egenskaber

Pædagogisk tæft, hvor du er god til at balancere mellem på den ene side empati og omsorg og på den anden side målopfyldning og styring, når du både skal rådgive om faglige og menneskelige aspekter i livet, samtidig med at holde produktionen kørende.

Vi forventer at du er udviklingsparat og har mod på at gå nye veje, hvor sparring, evaluering, læring og klare mål er i højsædet. En god portion ”professionel nysgerrighed” og evnen til at udfordre egne og andres perspektiver er en selvfølgelighed.

Som person forventer vi at du er i besiddelse af en god portion energi og har en naturlig empati overfor de borgere vi har et ansvar for, vi forventer derfor at du forstår at balancere borgernes behov for tryghed, behov for omsorg og kan arbejde med deres motivation i svære perioder. Det er vigtigt at du naturligt uddelegerer opgaver, for der er mange.

Plantagen rummer et bredt spektrum af borgere og har mange forskelligartede arbejdsopgaver, derfor forventer vi at du kan håndtere kriser og navigere i kaos.

Gode IT-kundskaber forventes og kørekort et krav.

Vi værdsætter godt humør og en venlig og varm humor.

Ved interesse ring til faglig koordinator Nikolaj Løngreen mobil 3018 2107

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse. Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.  Kørekort til personbil er et krav.

Ansættelsen er pr. den 01-01-2020.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via vores rekrutteringsserver, sådan at vi har modtaget den senest den 18-11-2019. 

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 48

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Nikolaj Løngreen på 56927899 eller 30182107.

Center for Psykiatri og Handicap

I Center for Psykiatri og Handicap yder vi kompetent støtte og vejledning. Vi ser faglighed som nøglen til at løfte vores opgaver og nå vores mål om at borgerne lykkes i livet, på egne præmisser.

Vi arbejder med borgernes medborgerskab og indflydelse på eget liv, så borgere med nedsat fysisk eller psykisk funktionsevne, eller særlige sociale udfordringer har mulighed for at tage del i samfundslivet på lige fod med andre borgere.


Bornholms Regionskommune

Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.

På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.

På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.

Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

Ansøg nu
Kontakt
Bornholms Regionskommune
Ullasvej 23
3700
Rønne
Praktisk information
Oprettet
07-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77239610
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed