Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk personale søges til botilbud - vær med til at skabe et godt liv for en ung mand med autismespektrum-forstyrrelse

Habitus Holding ApS

Hjørring, Nordjylland

Indrykket
14-08-2019
Kontakt
Habitus Holding ApS
Ny Mårumvej 200
3230
Græsted
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
03-09-2019
Kviknummer
LJA-74796726
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Habitus, Fjelsted

Brænder du for at udvikle og støtte mennesker med særlige behov? Bliver du motiveret af at være med fra starten til at modtage en ny borger og skabe de bedste rammer – fysisk og pædagogisk? Formår du at holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse problemstillinger...? Så er du måske vores nye kollega.

Om os
HabitusHuset Fjelsted er en nedlagt firelænget gård, der danner rammen for snart 4 menneskers liv. Vi bor på landet i Sindal i idylliske omgivelser med skov og marker tæt på, som vi bruger aktivt i det pædagogiske arbejde. Hver borgers bolig er indrettet forskelligt ud fra deres interesser og ønsker, så når du opholder dig hos borgeren, er du gæst i deres hjem. Vi ser os selv som pionerer inden for vores felt – vi arbejder nemlig benhårdt for at lykkes med de mennesker, som andre ikke har formået at skabe livskvalitet for.

Fjelsted er en spændende og udfordrende arbejdsplads med ca. 12 dedikerede fastansatte kolleger. Der er et stærkt sammenhold i arbejdet med at skabe de bedste rammer for et godt liv for vores borgere.

Fagligt miljø
Vi er opdelt i små dedikerede teams og primært tilknyttet en bestemt beboer. Der er 1-1-normering. For dig som medarbejder betyder det, at du er alene med beboeren i hverdagen, men at der er fokus på din faglige og personlige udvikling. Vi arbejder struktureret med udviklingsplaner i et årshjul med møder hver 2. uge. Vi sikrer herigennem en fælles tilgang til borgeren, samt at du kan udvikle dig ift. opgaven.

Vores beboere har alle gennemgribende udviklingsforstyrrelser indenfor autismespektret samt problemskabende adfærd. Mange har også psykiatriske overbygninger samt mental retardering i middel eller svær grad.

Vi søger pædagogiske medarbejdere til et nyopstartet team omkring en ny borger
Du bliver en del af et helt nystartet team på 3. Sammen skal I etablere de rette fysiske og pædagogiske rammer for vores nye borger. Første opgave er at danne jer en forståelse for borgeren, for at kunne gøre klar til hans indflytning.

I skal arbejde med en ung mand, som kommer fra et børnetilbud, hvor han er i trivsel, så der er god erfaring, som skal tages med derfra. Han har egen bil til rådighed. Er glad for udeliv, for at lave mad over bål, gå ture i skoven og tage på badeture. Han er derudover vild med at tage bad og lege i vandet. Når borgeren bliver frustreret, reagerer han både udad på omgivelserne og igennem selvskadende adfærd.

Han har et relativt dårligt sprog, så der ligger en udforskningsopgave i at finde frem til den bedste struktur for kommunikation. Derudover vil madlavning efter borgerens ret specifikke ønsker være en del af hverdagen, som også kan indtænkes i det pædagogiske arbejde.

Pædagogisk målsætning
Vi arbejder ud fra principperne i low arousal og visuel struktureret pædagogik. Målet med vores arbejde er altid at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten hos den enkelte. Vi tror på, at stressminimering og tydelig ensartet struktur skaber ro og trivsel hos vores beboere, samtidig med at vi har et stærkt fokus på relationel tilknytning.

Vi tilbyder: 

 • En arbejdskultur, hvor vi er nysgerrige på nye og bedre måder at gøre vores arbejde på
 • En reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af hverdagen, og hvor vi ser forskellighed som en styrke
 • Nærværende og anerkendende ledelse
 • Et tæt kollegialt fællesskab, hvor vi gør meget ud af at passe på hinanden i hverdagen og holder af at have det sjovt sammen – også udenfor arbejdstiden til sociale arrangementer
 • Løbende supervisioner samt efteruddannelse gennem kurser inden for fagområdet ASF
 • God og grundig introduktion til huset og til borgeren
 • 4 dages grundkursus i vores pædagogiske tilgang
 • Daglig sparring fra dine engagerede kolleger

Vi lægger vægt på, at du: 

 • Er uddannet pædagog, sosu-assistent eller har en anden relevant uddannelse
 • Har erfaring i arbejdet med voksne med autismespektrum-forstyrrelser
 • Du er robust og kan bevare roen i pressede situationer, fx i forbindelse med fysisk udadreagerende adfærd samt selvskadende adfærd
 • Har lyst til at have udeliv som en stor del af hverdagen
 • Arbejder selvstændigt og struktureret
 • Er en teamplayer, der mestrer teamsamarbejde
 • Har lyst til aktivt at medvirke til at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske strategier
 • Er ansvarlig, pligtopfyldende og mødestabil
 • Er tydelig i din kommunikation, både mundtligt og skriftligt
 • Det er en forudsætning, at du er indstillet på at arbejdet indebærer hjælp til personlig hygiejne inkl. bleskift
 • Det er et krav at du har kørekort B

Du er etisk funderet, rummelig; moden og nuanceret i din tilgang til andre mennesker. Du formår at være tydelig i din adfærd og fremstår rolig ikke mindst fordi du selv har et godt nervesystem.

Information og ansøgning
Stillingerne er på 32-37 timer med opstart hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette. På en måned har du typisk 10-11 indmøder typisk fra 8.30-22.00 og to mødedage. Der er weekend-indmøder hver anden weekend.

Du er velkommen til at kontakte Daglig leder Andreas Nord på tlf. 81 71 25 11, hvis du har spørgsmål.

Ansøgningsfristen er d. 3. september 2019. Men vi holder samtaler løbende, så søg gerne allerede nu.

Ansøg via linket og vedhæft en kort beskrivelse af, hvorfor du søger stilling samt dit CV og uddannelsesbevis. Vi glæder os til at få dig ombord.

Ansøg nu
Kontakt
Habitus Holding ApS
Ny Mårumvej 200
3230
Græsted
Praktisk information
Oprettet
14-08-2019
Udløber
03-09-2019
Kviknummer
LJA-74796726
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed