Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogisk teamleder til Midgaardhus i Ribe

Specialcenter for Unge og Voksne - Østruplund

Nordfyn, Fyn

Indrykket
09-10-2018
Kontakt
Specialcenter for Unge og Voksne - Østruplund
Klintebjergvej 75
5450
Otterup
Tlf
99441700
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
31-10-2018
Kviknummer
LJA-66432469
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Vil du være med til at sætte rammerne for fagligheden og teamsamarbejdet på Midgaardhus? Og kan du samtidigt inspirere og motivere andre og herigennem gøre en forskel for borgere og kollegaer? Så er det måske dig vi søger til en stilling som pædagogisk teamleder til Midgaardhus i Ribe.

Midgaardhus, der er en del af Specialcenter for Unge og Voksne, er et bo- og beskæftigelsestilbud til 16 voksne beboere. Tilbuddet er særligt målrettet borgere med socialt handicap, der har dom eller særlige behov i forhold til adfærd. Det kan f. eks. være dårlig impulsstyring, lavt selvværd, krænkende eller problematisk seksualitet, problemer med alkohol, manglende sociale kompetencer. Flere af vores beboere har dobbeltdiagnoser. Fælles for vores beboere er, at de har et stort behov for struktur, forudsigelighed og omsorg samt behov for at blive mødt der, hvor de hver især er, hvilket også ses i vores pædagogiske tilgang.

På Midgaardhus har vi en bred personalesammensætning og -erfaring og du vil få 20 dygtige og engagerede kolleger. Vores omgangstone er præget af lydhørhed, nysgerrighed, og anerkendelse. Samtidigt er vi bevidste om vores samspil med omverdenen og tænker det ind i vores aktiviteter. Læs mere her: https://www.ugeavisen-ribe.dk/ribe/RIBE-Skovlegeplads-faar-en-kaerlig-haand/artikel/152535

Fokus på at sætte rammerne for og koordinere faglige indsatser
Som pædagogisk teamleder får du det faglige ledelsesansvar og du skal således sætte rammerne for og koordinere de faglige indsatser og aktiviteter på tværs af teams og medarbejdere samt sikre, at der er fremdrift i de pædagogiske processer i teamet. Du bliver bl.a. ansvarlig for, at:

 • følge op på og sikre, at der er udarbejdet mål og delmål i beboernes individuelle behandlingsplaner
 • planlægge ind- og udflytningsforløb i samarbejde med medarbejderne
 • understøtte arbejdet med sundhedsfremme og aktiviteter
 • planlægge og afholde beboerrådsmøder

Du skal desuden være med til at oversætte og omsætte overordnede pædagogiske strategier til konkrete dagligdags handlinger samt løfte fagligheden og kvaliteten i vores opgaveløsning ved at udvikle og afprøve nye pædagogiske tilgange og metoder med udgangspunkt i den enkelte beboers situation og behov. Arbejdet inkluderer løbende vejledning, sparring og rådgivning af medarbejdere og teams f.eks. på handleplaner og dokumentation af indsatser. Samtidigt forventes du at medvirke aktivt til, at vi får bragt medarbejdernes kompetencer i spil i nye sammenhænge.

Arbejdet foregår i tæt samarbejde med afdelingslederen og den pædagogiske teamleder har direkte reference til afdelingslederen.

Om dig
 • Du er uddannet socialpædagog og har et stærkt fagligt fundament med en bred erfaring indenfor special- og døgnområdet
 • Har lyst til eller har erfaring med faglig ledelse
 • Du har viden om den systemiske og den rehabiliterende tilgang
 • Du er klar og tydelig i din kommunikation, både verbalt og nonverbalt
 • Du kan formulere dig skriftligt og har gode IT kundskaber - gerne kendskab til Nexus

Hvor og hvornår
Som udgangspunkt arbejder du i dagtimerne, men du skal påregne en aftenvagt om ugen, så du får indsigt i husets rytme om aftenen og kan sparre med de medarbejderne, der møder i aftenvagt.

Midgaardhus er et røgfrit center for personalet og ligger smukt tæt på både by og natur. Arbejdsstedet er Kastanje Allé 16 i Ribe, ca. 30 km. fra Esbjerg.

Vi tilbyder
 • Engagerede kolleger, der vægter faglighed, trivsel og arbejdsmiljø højt
 • En arbejdsplads, hvor din og dine kollegers sikkerhed er højt prioriteret
 • Medindflydelse på, hvordan vi i samarbejde udvikler Midgaardhus
 • Løbende ekstern supervision for alle medarbejdere
 • Sparring med kollegaer fra andre afdelinger i centret og i socialområdet
 • Deltagelse i centeruddannelsestiltag, regionale uddannelser og kurser mv.
 • Efteruddannelse og interne kurser
 • Løn i henhold til gældende overenskomst efter principperne om ny løn

Din ansøgning
Kan du se dig selv i jobbet, så søg via nedenstående link eller ring til afdelingsleder Connie Sandholm på telefon: 4048 0982 og få en snak om opgaverne der ligger foran dig. Du kan desuden læse mere om os her: https://specialcentervoksnehandicap.regionsyddanmark.dk/wm425816

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. oktober 2018. Vi forventer at holde samtaler den 5. november 2018 og 13. november 2018. Vi vil undervejs i ansættelsesforløbet bede dig om at fremvise en staffeattest.Ansøg nu
Kontakt
Specialcenter for Unge og Voksne - Østruplund
Klintebjergvej 75
5450
Otterup
Tlf
99441700
Praktisk information
Oprettet
09-10-2018
Udløber
31-10-2018
Kviknummer
LJA-66432469
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed