Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Pædagogiske medarbejdere - vær med til at skabe et værdigt liv for borgere med autismespektrum-forstyrrelser

Habitus Holding ApS

Gribskov, Nordsjælland

Indrykket
11-09-2019
Kontakt
Habitus Holding ApS
Ny Mårumvej 200
3230
Græsted
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75534565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning

Habitus, Græsted

Giver det også dig livsglæde, når du ser dine borgere blomstre til trods for deres udfordringer i forhold til sig selv og omverdenen? Og kan du holde dit eget nervesystem roligt i en hverdag med komplekse situationer?

 ”Lige nu mangler vi flere pædagogiske medarbejdere, som får hver deres vigtige rolle i vores specialiserede og dedikerede team. Vi er pionerer inden for vores felt – vi arbejder nemlig benhårdt for at lykkes med de mennesker, som andre ikke har formået at skabe livskvalitet for,”  fortæller botilbudsleder Lisa Michaelsen.

Habitus – specialiseret pædagogisk omsorg

På Ny Mårumvej i Græsted ligger en nedlagt landejendom i idylliske omgivelser. Denne landejendom danner rammen for vores 12 borgeres liv. 12 vidt forskellige mennesker med autismespektrum-forstyrrelser samt psykiatriske overbygninger og mental retardering i mild eller svær grad.

Hver borgers bolig er indrettet forskelligt ud fra deres interesser og ønsker, så når du opholder dig hos dem, så er du gæst i deres hjem. Desuden har vi et stort udeareal med bl.a. bålhytte, gynger, rutsjebane og sansebane samt vand, skov, marker og hestefolde som naboer. Alle skønne faciliteter, som vi anvender flittigt i vores arbejde med at skabe et værdigt og kvalitetsudviklende liv for vores borgere.

Bliv fast pædagogisk medarbejder for 1 specifik borger
Vi søger pædagogiske medarbejdere til 3 af vores borgere, som alle har lignende udfordringer og behov. Fælles for dem er, at de har brug for en forudsigelig og struktureret hverdag samt en genkendelig og tydelig fælles pædagogisk tilgang.

De er alle unge mennesker, som har et kognitivt funktionsniveau på ca. 3-6 år med et ekspressivt sprog, der er bedre end den impressive forståelse. De er glade, meget fysisk aktive og har et højt energiniveau. Derfor byder borgernes hverdag bl.a. på svømning, gåture, løb, cykling eller ture på sanselegepladsen, som en del af de pædagogiske aktiviteter.

Når du møder ind, står din kollega klar med overlevering om dagens eller nattens begivenheder. Vi arbejder som udgangspunkt i faste teams omkring en bestemt borger, hvor vi arbejder målrettet på at have en ensartet tilgang og udarbejder pædagogik og metodik i fællesskab. Vi har 1:1-normering og indmøder er typisk 8-14 timer ad gangen. Du har ca. 10-12 indmøder om måneden inkl. møder. Vi gør os umage for at lave arbejdsplaner, der passer bedst til medarbejdernes specifikke ønsker.

Bliv vores nye faste flyver
Som flyver får du en foranderlig hverdag, da du arbejder med flere af vores borgere. Vores flyverteam er limen, der får vores organisation til at hænge sammen, så vi kan sikre god bemanding omkring vores borgere – også når de faste medarbejdere ikke er til stede. Du bliver oplært til at arbejde med 4-5 af vores borgere og bliver en del af vores flyverteam på 6 kolleger.

Du kommer helt tæt på det pædagogiske arbejde med flere af vores borgere. I dit arbejde følger du de pædagogiske planer, som det faste team omkring borgeren har udarbejdet.

Vi har 1:1-normering og indmøder typisk 14 timer ad gangen. Du får særligt stor indflydelse på dit arbejdsliv, da det er dig selv, der byder ind på, hvilke mødetider der passer bedst. Herudover deltager du også løbende i møder med flyverteamet, hvor I sparrer med hinanden om de udfordringer, I møder i hverdagen.

Vores pædagogiske målsætning
Du træder ind i en reflekterende kultur, hvor vidensdeling er en naturlig del af vores hverdag, og hvor vi ser vores forskellighed som en styrke. Vi arbejder ud fra principperne i Low Arousal og visualiseret struktureret pædagogik samt et stærkt fokus på relationelt nærvær.

Vores primære mål med vores arbejde er at minimere problemskabende adfærd og øge livskvaliteten og selvstændigheden hos den enkelte. Vi ved nemlig, at et individuelt designet liv for hver enkelt borger skaber ro og tryghed.

”Du får også daglig sparring og mulighed for supervision. For her er din trivsel helt essentiel. Både fordi den sikrer dig en stabil og udviklende relation til både borgerne og dine kolleger – men også fordi den styrker vores allerede meget tætte og vigtige samarbejde,” slutter Lisa.

Pædagogiske medarbejdere med høj faglighed og en stærk psyke
Med afsæt i dit empatiske menneskesyn og reflekterende adfærd er du omsorgsfuld og nysgerrig i din tilgang til borgerne – du forsøger at sætte dig selv i deres sted og møder alle med en rolig og tryghedsskabende nonverbal samt verbal kommunikation. Herudover passer du godt ind hos os, hvis du:

  • er uddannet pædagog – alternativt er du SOSU-assistent – og har solid erfaring inden for specialområdet, såsom døgn-, socialpsykiatri-, dags- eller botilbud
  • har lyst til aktivt at udvikle og gennemføre de aftalte pædagogiske planer
  • er i stand til at reflektere over egen praksis og tilgang.

Interesseret?
Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte daglig leder Suzanne Elfort på tlf 2090 7547.

Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 27. September 2019. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg nu
Kontakt
Habitus Holding ApS
Ny Mårumvej 200
3230
Græsted
Praktisk information
Oprettet
11-09-2019
Udløber
27-09-2019
Kviknummer
LJA-75534565
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Socialrådgivning
Beliggenhed