Gem annonce

Ph.d.-ansøgningsrunde Aarhus BSS

Aarhus BSS

Aarhus, Østjylland

Indrykket
11-01-2021
Kontakt
Aarhus BSS
Nordre Ringgade 1
8000
Aarhus
Danmark
Tlf
87 15 00 00
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81567702
Jobtype
PhD
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Forskning og undervisning

Aarhus BSS Graduate School opslår en række ph.d.-stipendier.

 

På Aarhus BSS har vi samlet en lang række akademiske discipliner og stærke forskningsmiljøer inden for erhvervs- og samfundsvidenskaberne. Mere end 250 ph.d.-studerende er i dag indskrevet på Aarhus BSS Graduate School på tværs af fakultetets 7 ph.d.-programmer, og hvert år starter mere end 60 nye ph.d.-studerende fra hele verden. Aarhus BSS tilbyder internationale ph.d.-uddannelser af høj kvalitet, som kvalificerer dig til en karriere i både den akademiske verden og i den private og offentlige sektor.

 

Vi tilbyder nu en række ph.d.-stipendier inden for følgende erhvervs- og samfundsvidenskabelige områder:

 

 

Klik på et af ovenstående links for at få adgang til ansøgningsskemaet.

 

Vigtige datoer

Ansøgningsfristen er den 4. februar 2021 kl. 12 middag.

 

Det aktuelle opslag henvender sig til studerende, som kan starte ved semesterstart 1. september 2021 (eller snarest muligt derefter).

 

Krav og vilkår

Du kan læse mere om krav til ansøgningen i vores ansøgningsvejledning samt finde regler og retningslinjer for ph.d.-uddannelsen her.

Når vi bedømmer ansøgerne, lægger vi særlig vægt på følgende kriterier:

 

  • ansøgerens akademiske kvalifikationer (bedømmes ud fra den adgangsgivende eksamen)

  • kvaliteten og relevansen af projektbeskrivelsen

  • ansøgers akademiske studieegnethed og evne til at gennemføre projektet inden for rammerne af ph.d.-forløbet.

 

Du kan læse mere om bedømmelsesprocedure og -udvalg udpeget af dekanen her. Bemærk, at for ansøgninger til programmet i psykologi er bedømmelsesproceduren yderligere specificeret her.

 

Vi opfordrer ansøgere til at vedlægge dokumentation for, hvor de karaktermæssigt ligger placeret på deres årgang (både på bachelor- og kandidatniveau). Du kan for eksempel vedlægge et brev fra dit universitet, som angiver, hvor du ligger placeret i forhold til andre studerende ("ligger nummer 6 ud af 111" eller "ligger blandt de 8 % bedste"). Hvis dette ikke er muligt, kan du vedlægge en oversigt over, hvilke karakterer der blev givet på dit universitet det år, hvor du afsluttede din uddannelse.

 

Bemærk, at Aarhus BSS Graduate School forbeholder sig retten til at bedømme ansøgningerne ud fra den dokumentation, du har indsendt inden ansøgningsfristens udløb. Du vil altså ikke nødvendigvis skulle vise yderligere dokumentation. Derudover forbeholder Aarhus BSS Graduate School sig ret til, at afvise ansøgninger der ikke opfylder kravene i ansøgningsvejledningen (se link ovenfor).

 

Vi opfordrer alle interesserede til at søge, uanset personlig baggrund.

 

Om Aarhus Universitet

Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 39.000 studerende inklusiv 1.800 ph.d.-studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere om ph.d.-programmerne på Aarhus Universitet på www.phd.au.dk

 

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Aarhus BSS
Nordre Ringgade 1
8000
Aarhus
Danmark
Tlf
87 15 00 00
Praktisk information
Oprettet
11-01-2021
Udløber
04-02-2021
Kviknummer
LJA-81567702
Jobtype
PhD
Arbejdsområde
Behandling og sundhed, Forskning og undervisning
Beliggenhed
Gem annonce