Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Platform Lead Episerver til Data & Platforme i København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
26-11-2018
Kviknummer
LJA-67536906
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Brænder du for at bidrage til den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Har du samtidigt en indre nørd, der forstår vigtigheden af data og kan omsætte det til personaliserede og værdiskabende løsninger? Så er rollen som Platform Lead en unik mulighed for at sætte retning for et strategisk vigtigt område i en af Danmarks førende finansielle virksomheder.

    

Dit kommende job

Du vil blive en del af afdelingen Data & Platform, der er placeret i Digital & Marketing. I Data & Platform har vi ansvaret for koncernens egne digitale kunde- og markedsvendte platforme/kanaler. Vi skal sikre, at de er gearet til at levere en sammenhængende, personaliseret og relevant brugeroplevelse. Hvilket bl.a. sker gennem et datagrundlag, der gør os i stand til at optimere og evaluere brugerens adfærd samt vores egne aktiviteter. Din rolle bliver at sikre, at vores Episerver Digital Experience Cloud platform leverer den størst mulige værdi på tværs af koncernen, og at platformen har en tydelig defineret rolle i Nykredits økosystem af kontaktpunkter. Hertil vil du være ansvarlig for at sætte en klar retning for, hvordan Nykredit arbejder med Episerver, og hvordan den sammenhængende brugerrejse bedst mulig understøttes af platformen. Du får muligheden for at tage vores setup til næste niveau.

    

Dine ansvarsområder og primære opgaver

Episerver er en af Nykredits bærende platforme og spiller en central rolle i distributionen af content og digitale assets på tværs af egne kanaler. Det er derfor afgørende, at løsninger designes ud fra et princip om genanvendelighed, og at der naturligt tænkes integration med andre systemer og kanaler. Du vil være ansvarlig for at sikre en strategisk retning samtidig med at have fokus på en vedvarende eksekvering. På begge områder er du en naturlig bannerfører for dine kollegaer. Du er visionær i brugen af Episerver og inspirerer andre, i måden de kan udnytte platformen på. Du omsætter forretningsbehov til løsninger på platformen og kan samtidig proaktivt se nye muligheder for forretningsområderne qua de muligheder, den samlede Episerver Digital Experiene Cloud platform tilbyder. Du vil påtage dig rollen som Product Owner i et tilknyttet udviklingsteam, hvor du har det overordnede ansvar for at prioritere og groome backloggen. Stakeholder management i koncernen er derfor et utrolig vigtigt element for at sikre alignment på tværs af afdelinger og teams.

    

Dine primære opgaver vil være at:

 

  • drive et roadmap, der understøtter strategierne for de enkelte forretningsområder

  • prioritere og vedligeholde backlog samt være sparringspartner for vores optimeringsteam

  • definere best practice i forhold til ibrugtagning af ny funktionalitet samt sparre med øvrige brugere af platformen

  • være spydspids på Episerver platformen, også når det gælder eksekvering af operationelle løsninger

  • være SPOC i forhold til stakeholders på tværs af koncernen, når det vedrører Episerver

  • videreudvikle og vedligeholde taksonomien på tværs af Episerver løsninger

  • sikre, at Episerver spiller sammen med øvrige kanaler og understøtter den data-drevne tilgang.

 

Hvem er du?

Din faglige baggrund er ikke afgørende, men det er dit mindset og din erfaring. Du er nysgerrig, ambitiøs, logisk, handlekraftig og forretningsorienteret. Du formår at omsætte dine idéer til handling og kan sikre eksekvering. Du har gode kommunikationsevner og en pragmatisk tilgang, når du skal løse komplekse problemstillinger. Du har samtidig en indre nørd, som giver dig en naturlig god teknisk forståelse. Den kan du bringe i spil i dine løsninger og bidrage til at højne det generelle fokus på være data-drevne. Du har formentlig allerede et indgående kendskab til Episerver platformen og de muligheder, den rummer. Herunder gerne erfaringer med Episerver Insight og Find. Det er en fordel, hvis du allerede har arbejdet med udnyttelsen af eksempelvis Adaptive Navigation, Guided Search, Visitor Groups og Customer Profiles. Du har erfaring med agile arbejdsmetoder, brugerrejser og er hjemmevant i JIRA. Hvis du har erfaring med Salesforce og Google Analytics, vil det være en yderligere fordel.

     

Kom helt tæt den digitale transformation i Nykredit

Nykredit er ved at undergå en større digital transformation. Vi er ca. 35 medarbejdere i afdelingen Digital & Marketing, der i tæt samarbejde med koncernens forretningsområder og IT har ansvaret for at planlægge og drive udviklingen af den kundevendte digitale udvikling samt de marketingaktiviteter, der skal understøtte forretningsplanerne. Vi er tæt på forretningen og er yderst kundeorienterede samtidig med, at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation.

    

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt leder af Data & Platforme Henrik Block Weiland, 44 55 24 47 eller senior rekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

         

Der afholdes samtaler løbende.

Ansøgningsfrist: 26. november 2018

 

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.


Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
26-11-2018
Kviknummer
LJA-67536906
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed