Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Platform Lead til Salesforce Marketing Cloud i Digital & Marketing, København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-11-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
21-11-2018
Kviknummer
LJA-67530870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web, Salg og marketing

Brænder du for at bidrage til den digitale transformation, hvor den gode brugeroplevelse er i centrum? Har du samtidig en indre nørd, der forstår vigtigheden af data og kan omsætte det til personaliserede og værdiskabende oplevelser? Så er rollen som Platform Lead for Salesforce Marketing Cloud en unik mulighed for at sætte retning for et strategisk vigtigt område i en af Danmarks førende finansielle virksomheder.

 

Dit kommende job

Du vil blive en del af afdelingen Data & Platforme i Digital & Marketing. I Data & Platforme har vi ansvaret for koncernens egne digitale kunde- og markedsvendte platforme/kanaler. Vi skal sikre, at de leverer en sammenhængende, personaliseret brugeroplevelse. Det kræver, at vi har det rette datagrundlag og et sammenhængende platformssetup. Din rolle bliver derfor at sikre, at Salesforce Marketing Cloud (SFMC) leverer den størst mulige værdi på tværs af de områder, vi arbejder med i Digital & Marketing. Du vil være ansvarlig for at sætte en klar retning for, hvordan vi skal arbejde med SFMC, og hvordan den sammenhængende brugerrejse bedst muligt understøttes og eksekveres gennem platformen.

 

Dine ansvarsområder og primære opgaver

Salesforce er på vej til at blive en af Nykredits bærende platforme, og Marketing Cloud vil spille en helt central rolle i forhold til brugeroplevelsen på tværs af vores forskellige kontaktpunkter. Du vil blive ansvarlig for, at vi i Digital & Marketing anvender mulighederne bedst muligt til at understøtte vores strategier. Du er pragmatisk men samtidig visionær i brugen af Salesforce og kan inspirere andre i måden platformen kan anvendes på. Du omsætter forretningsbehov til løsninger og kan proaktivt se nye muligheder qua det platformen tilbyder.

 

Dine primære opgaver vil være at:

 

  • drive anvendelsen af SFMC i Digital & Marketing

  • sikre kravstilling til og integration af datamodellen

  • udarbejde og eksekvere journeys; herunder arbejde med de nødvendige data flows

  • agere spydspids på SFMC-platformen i Digital & Marketing; både operationelt og strategisk

  • sikre, at vi understøtter marketingstrategier og -planer i tæt samarbejde med kollegaer i Digital & Marketing

  • sikre, at vi bruger SFMC på den bedst mulige måde i tæt samarbejde med forretningen og øvrige stabsfunktioner.

 

 

Hvem er du?

Din faglige baggrund er ikke afgørende, men det er dit mindset. Du er nysgerrig, ambitiøs, logisk tænkende og handlekraftig. Du formår at omsætte dine idéer til handling og kan sikre eksekvering. Du er løsningsorienteret og har et højt drive der sikrer fremdrift. Du har samtidig en indre nørd, som giver dig en naturlig god teknisk forståelse. Den bringer du i spil i dine løsninger og bidrager til at højne det generelle fokus på være datadrevne. Du kan omsætte datagrundlag til muligheder og behov til datakrav.

 

Du har allerede et godt kendskab til SFMC-platformen, og de muligheder den rummer. Herunder arbejdet med data extensions, audience builder, journey builder, advertising studio, automation studio og de øvrige værktøjer. Har du samtidig erfaring med EPiServer og Google Analytics vil det være en yderligere fordel men ikke et krav.

  

Kom helt tæt den digitale transformation i Nykredit

Nykredit er midt i en digital transformation. Vi er ca. 35 medarbejdere i afdelingen Digital & Marketing, der i tæt samarbejde med koncernens forretningsområder og IT har ansvaret for at planlægge og drive udviklingen af den kundevendte digitale udvikling samt de marketingaktiviteter, der skal understøtte forretningsplanerne. Vi er tæt på forretningen og er yderst kundeorienterede, samtidig med at vi har fokus på nye trends, tendenser og innovation.

  

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt leder af Data & Platforme Henrik Block Weiland, 44 55 24 47 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

  

Der afholdes løbende samtaler.

 

Ansøgningsfrist: 21. november 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
06-11-2018
Udløber
21-11-2018
Kviknummer
LJA-67530870
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank, IT og web, Salg og marketing
Beliggenhed