Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Politisk chef til Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening

Frederiksberg, Storkøbenhavn

Indrykket
06-12-2018
Kontakt
Dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
10-01-2019
Kviknummer
LJA-68625226
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, HR og personale, Ledelse

Dansk Magisterforening er i rivende udvikling. Vi søger en visionær og politisk tænkende chef, der har erfaring med både interessevaretagelse, politikudvikling og personaleledelse. Vi forventer politisk tæft, indsigt i og interesse for bl.a. arbejdsmarkeds- og beskæftigelsespolitik, uddannelses- og forskningspolitik og ikke mindst for akademikernes arbejdsliv.

I stillingen bliver du leder af afdelingen Politik & Presse, der understøtter formandens og direktørens arbejde, varetager Dansk Magisterforenings politiske interessevaretagelse og er ansvarlig for foreningens profil i medierne.  Politik & Presse består af 15 engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Du skal lede, motivere og skabe gejst og mulighed for, at vi bliver endnu bedre til at trænge igennem politisk og i medierne.  Du skal endvidere sikre, at det politiske arbejde forankres i organisationen, og at medlemmers viden bringes aktivt i spil.

Du bliver ansvarlig for

 • At udvikle politikker og politisk interessevaretagelse
 • At skærpe DMs profil i medierne
 • At eksponere DMs vigtige dagsordner for politiske beslutningstagere og i samfundet
 • At bringe medlemmernes viden og løsninger i spil
 • At videndele og kommunikere afdelingens arbejde internt i organisationen
 • At skabe overblik og sammenhæng i de politiske indsatser og i DMs politiske organers arbejde
 • At sikre sammenhæng mellem de politiske og administrative opgaver
 • At tage ansvar for en kompetent administrativ understøttelse af de politisk valgte organer

 

Vi forventer, at du har

 • Konkret ledelseserfaring fra en politisk ledet organisation
 • Analytisk og strategisk tilgang til politikudvikling og interessevaretagelse
 • Kendskab til det politiske arbejde mellem arbejdsmarkedets parter, i Folketinget, ministerier mv.
 • Blik for politikudvikling på de områder, hvor DM allerede står stærkt, men ikke mindst for at udvikle den position vi skal interessevaretage fra på fremtidens akademiske arbejdsmarked
 • En veludviklet evne til at analysere sager politisk, herunder hvad der er væsentligt for DMs medlemmer og hvordan det opnås

 

Vi forestiller os, at du som person er drevet af at skabe udvikling og politisk forandring. Du er udadvendt, har gode samarbejdsevner og er i stand til at skabe tillidsfulde relationer både internt og eksternt. Du er initiativrig, har en god dømmekraft og besidder naturlig autoritet.

Som chef forstår du at veksle mellem strategisk udsyn og konkret sparring på daglig drift. Du har gode ledelses- og samarbejdsevner, høje ambitioner og fungerer godt i et uformelt miljø.

Du bliver medlem af en chefgruppe, hvor evnen til i fællesskab at tage ansvar for Sekretariatet vægtes højt. Du skal derfor være indstillet på et tæt samarbejde med Sekretariatets andre afdelinger. Du refererer til den administrerende direktør.

Vi tilbyder

Et spændende job i en organisation med mere end 50.000 medlemmer, der ønsker at sætte viden og videnskab i spil. Vi er midt i en spændende udvikling, og du får stor indflydelse på udviklingen af dit arbejdsfelt og gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Har du lyst, erfaring og kompetencer til at løfte opgaven, så kan vi tilbyde et attraktivt job på en udfordrende arbejdsplads med gode løn- og ansættelsesvilkår på en individuel kontrakt.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte adm. direktør Else Sommer på telefon 38 15 66 02 mobil 26 33 90 01 eller mail eso@dm.dk

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest pr. 1. marts 2019.

Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 3.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer til os på linket nedenfor senest den 10. januar 2019, kl. 10.00. Du kan kun ansøge online via dette link.

Om DM 

Dansk Magisterforening (DM) er fagforening for mere end 50.000 medlemmer, der er kandidater eller studerende inden for især humaniora, naturvidenskab og samfundsvidenskab. I DM er stærke relationer, faglige fællesskaber og organisering på arbejdspladsen og studiet, nøglen til politiske resultater og medlemstilfredshed. DM arbejder for et godt og udviklende arbejdsliv i balance, gode løn- og ansættelsesforhold og nye jobmuligheder for medlemmerne.

Ansøg nu
Kontakt
Dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000
Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-12-2018
Udløber
10-01-2019
Kviknummer
LJA-68625226
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Analyse, HR og personale, Ledelse
Beliggenhed