Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Portfolio manager til enterprise portfolio management office

BEC

Roskilde, Midtsjælland

Indrykket
10-08-2018
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303047
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Har du erfaring med opbygning og modning af porteføljestyring i en kompleks organisation, og færdes du hjemvant i feltet mellem strategiske initiativer, proces, udviklingsorganisation og forretning? Til vores enterprise portfolio management office, søger vi en ambitiøs og engageret portfolio manager, der i tæt samarbejde med ledelsen og det øvrige team definerer fremtidens agile porteføljestyring i BEC. Du bliver en del af en virksomhed, der er på en agil rejse understøttet af scaled agile framework (SAFe). Du kommer til at få en central rolle, hvor du er med til udfordre og udvikle porteføljestyringen på tværs af organisationen, så vi kan maksimere, styre og planlægge porteføljen og i sidste ende skabe mest mulig værdi for vores kunder.

 

Målrettet modning af portefølje kapabiliteten 

BECs EPMO understøtter ledelse, bestyrelse og ARTer, og er med til at sikre transparens og styre porteføljer i forhold til de overordnede strategiske mål. I rollen som portfolio manager bliver du trusted partner for BECs EPMO stakeholders og får ansvar for, at porteføljestyringen i BEC kontinuerligt udvikles. Du får rig mulighed for at medvirke til definering af principper, processer, hjælpeværktøjer mv. og være med at tilpasse den nuværende governance-model, så den understøtter BECs agile transformation og sikrer at informationer er tilgængelig i en høj kvalitet.

 

Du kommer bl.a. til at arbejde med: 

 

  • Understøtte governance samt tilpasning til den agile virkelighed

  • Supportere, vejlede og rådgive brugere af porteføljestyringen

  • Stakeholder management og sikring af et højt serviceniveau

  • Rapportere internt og eksternt på porteføljestyringen

  • Kvalitetssikre data og understøtte den agile transformation

 

Din profil 

Vi forventer, at du har en relevant akademisk baggrund på kandidatniveau og minimum fem års dokumenterbar erfaring fra en tilsvarendende rolle, hvor du har skabt gode resultater indenfor portfolio management. Din erfaring og viden, har du formentlig tilegnet dig i den finansielle sektor eller fra et større konsulenthus. Som person er du samarbejdsorienteret og har en analyserende, struktureret og metodisk tilgang til dit arbejde. Du er ambitiøs, resultatorienteret og trives med at gå forrest og være den der sikrer overblik og tager styring i pressede situationer. Du kommunikerer godt på alle niveauer i en organisation og er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Det er en fordel, hvis du har kendskab til SAFe-rammeværket og har erfaring med agile arbejdsmetoder eller Lean. 

 

En særlig arbejdsplads

Du tilbydes et attraktivt job i en nyoprettet stilling, hvor du bliver en del af et mindre team, der har brug for dine kompetencer og viden om portfolio management i finanssektoren. Omgangstonen er uformel, og du kommer til at arbejde blandt professionelle og kvalitetsbevidste kolleger. Vi lægger stor vægt på videndeling og læring, og at vi har det sjovt, når vi går på arbejde. Der er gode muligheder for kompetenceudvikling, og vi sikrer os, at du får varierende og udfordrende arbejdsopgaver. Vi har desuden en velfungerende personaleforening med et spændende udvalg af klubber og aktiviteter, hvor vi som medarbejdere har mulighed for at netværke med hinanden uden for de vante rammer.  

 

Søg jobbet  

Har jobbet fanget din interesse, og kan du se dig selv som BECer, så glæder vi os til at modtag dit CV og din ansøgning. Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte head of portfolio management Rasmus Knippel på telefon 61567704 eller talent acquisition manager Maybrit Lind på telefon 42701705. Da vi løbende behandler ansøgningerne og lukker opslaget, når vi har ansat den rette, opfordrer vi interesserede kandidater til at søge snarest muligt.

 

 

BEC er it-partner for en lang række pengeinstitutter og andre aktører i den finansielle branche. Vi gør kundernes ambitioner mulige ved at rådgive samt udvikle og drive løsninger, som kan dække deres totale behov for it. Løsningerne spænder bredt fra mobil- og netbank over til en komplet Capital Markets-platform.

 

 Vi er +700 BECere, som dyrker en uformel og dedikeret kultur, hvor vi sætter pris på at udfordre os selv og hinanden. Sammen er vi nemlig på en spændende agil rejse, der gør os i stand til hurtigt at komme fra idé til løsning.


Ansøg nu
Kontakt
BEC
Havsteensvej 4
4000
Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet
10-08-2018
Udløber
09-09-2018
Kviknummer
LJA-64303047
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed