Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

PPR-leder med fokus på udvikling til PPR Rudersdal

Rudersdal Kommune

Rudersdal, Storkøbenhavn

Indrykket
15-05-2018
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
18-06-2018
Kviknummer
LJA-60995765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse

Faglig udvikling, styrket tidlig indsats og fokus på de voksne omkring børnene

Om jobbet

Du bliver leder for PPR med stor lyst til fælles udvikling, hvor vi vægter involvering og høj faglighed. Vi er bl.a. optaget af at styrke den tidlige og forebyggende indsats samt udvikling af indsatser og samarbejdsformer, der understøtter børn og unges trivsel og læring så tæt på en almindelig hverdag som muligt. Du vil opleve en medarbejdergruppe, der meget gerne bidrager og indgår i udviklingen af vores fælles opgaveløsning. Vi byder nye idéer og fagligt engagement velkommen, ligesom du vil opleve opbakning og interesse for dette spændende område fra både ledelse og det politiske niveau. Du bliver samtidig en del af et nyoprettet Børn og Familie Område, hvor du vil være en del af vores fælles ledergruppe samt får store muligheder for at præge den samlede udvikling.

Du sætter retning i både den daglige drift og personaleledelse samt i tværgående opgaver herunder visitation.

Din profil

Du har et godt overblik og en anerkendende og involverende tilgang til samarbejde i både PPR og på tværs af den samlede organisation. Du kan sætte retning og har viden og helt konkret erfaring med PPR-arbejdet, hvor dit fokus er på de enkelte børn, deres læringsmiljø og de voksne omkring børnene. Som person er du lyttende, forandringsparat og kan se det positive i at se på dilemmaer i fællesskab. Du håndterer udfordringer med personligt overskud. Du er god til at danne relationer, både interne og på tværs af organisationen. Du har lyst til at udvikle nye samarbejdsformer sammen med medarbejdere, ledere og vore samarbejdspartnere. Du ser udfoldning af forskellige perspektiver som en styrke - samtidig med at du kan skabe tydelighed og retning.

Du kan lide at løse opgaver i en politisk styret organisation.

Derfor skal du vælge os

Du får et spændende job, hvor der både er fokus på udvikling og personaleledelse - og med medarbejdere og lederkolleger - der har et stort fagligt engagement, stor hjælpsomhed og, hvor der er et godt arbejdsmiljø.

Du får den direkte personaleledelse af psykologer, logopæder, fysioterapeuter og ergoterapeut, hvor faglig og tværfaglig udvikling er i centrum. PPR er en del af et nyoprettet Børn og Familie Område, der er inde i en spændende udvikling, som du også vil bidrage til. Vi samarbejder desuden tæt med dagtilbud og skoler.

Du vil bidrage til at skabe retning i den samlede visitation på tværs af området, hvor der bl.a. er fokus på at skabe trivsel og læring for børnene så tæt på en almindelig hverdag som muligt samt være med til at se muligheder for at udvikle vore tilbud til nye målgrupper.

Du vil have budgetansvar for PPR med bistand fra vores dygtige sekretariat.

Ansættelsesvilkår

Lønnen fastsættes efter gældende overenskomst og principperne for Ny Løn.

Om os

PPR består af 15 psykologer, 10 logopæder, 3 fysioterapeuter og 1 ergoterapeut.

PPR indgår i Børn og Familie Området, der består af Sundhedstjenesten, myndighedsområdet, Familiehus og Tandplejen. Du vil referere direkte til områdechefen og få den samlede ledergruppe som sparringspartnere. Du vil være en del af vores fælles udvikling på tværs af det specialiserede børne- og ungeområde. Du kan se det politisk vedtagne oplæg til Børn og Familie Oplg.pdf

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stillingen" nedenfor.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt henholdsvis den 18. juni (1. samtale) og evt. 2. samtale den 22. juni

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Helene Thorn, Områdechef

hmt@rudersdal.dk

Tlf.: 46114401

Ansøgningsfrist:

18. juni 2018

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Ansøg nu
Kontakt
Rudersdal Kommune
Øverødvej 2
2840
Holte
Danmark
Praktisk information
Oprettet
15-05-2018
Udløber
18-06-2018
Kviknummer
LJA-60995765
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Ledelse
Beliggenhed