Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Praktikant med flair for at skabe bæredygtig forandring

Arbejdernes Landsbank

Glostrup, Storkøbenhavn

Indrykket
06-01-2021
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2021
Udløber
22-01-2021
Kviknummer
LJA-81551575
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Er du studerende og har kompetencer indenfor områder som forandringsledelse og design eller vil du bare gerne være med til at skabe et bæredygtigt fundament for en klima- og socialt ansvarlig bank? Så er det muligvis lige dig vi mangler!

 

Arbejdernes Landsbank søger en dygtig praktikant til foråret 2021 til en række fede projekter, som spænder lige fra bløde indeklimastandarder, der omfavner miljøet, til de hårde fysiske rammer omkring intern drift.

 Alt dette skal til sammen understøtte en større vision om en samfundsansvarlig hverdag.

 

Det bliver dit job

Vi søger en praktikant til at understøtte den bæredygtige omstilling i Arbejdernes Landsbanks interne bankdrift. Det handler ikke blot om drift og vedligehold, men om forståelse af mennesker, infrastruktur, kultur og udvikling. Her du får rig mulighed for at udvikle dine kompetencer, få praktisk erfaring og bidrage med dine evner. Dine arbejdsopgaver bliver projektledelse af alle processerne, lige fra feltarbejde, ide-generering, research, planlægning, rapid prototyping og implementering.

 

Hvem er du?

Du er universitetsstuderende, som starter et semester hvor du skal i praktik. Du er team-player med sans for vigtigheden af et godt samarbejde med kolleger og brugergrupper. Du er nysgerrig og initiativrig og trives i en forandringsorienteret verden. Du har gode kommunikationsevner, både mundtlig og skriftligt.

 

Praktikstillingen er ulønnet og skal derfor indgå i en universitetspraktik. Praktikperioden er forårssemestret 2021 med start januar/februar 2021, og vi sørger for at tilpasse forløbet til dit studie i forhold til opstart, skrivedage og eksaminer.

 

Hvem er vi?

Du bliver en del af et lille bæredygtighedsteam, hvor vi ønsker at skabe værdi for både kunder og medarbejdere. Samtidig med at udvise ansvarlighed i forvaltning af klodens ressourcer i form af en strategisk forståelse af nutid og fremtid, i og for Arbejdernes Landsbank.

 

Du får et åbent og uformelt arbejdsmiljø med ansvar og medindflydelse og med gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Vi arbejder med bæredygtig forandring fra strategi til implementering og holder til i Glostrup, tæt på Glostrup station.

 

Ansøgning

Kan du se dig selv som praktikant hos os? Så send en kort ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Martin Vorstrup Højgrav-Huus på 2211 1994.

 

Du kan også læse mere om os her: Os som arbejdsplads (al-bank.dk)

 

Ansøgningsfristen er den 22. januar.

 

Arbejdernes Landsbank

Arbejdernes Landsbank er en bank i sund udvikling. Vi bygger på et unikt socialt fællesskab, høj etik og stærk faglighed i hele organisationen. Vi er en bank, hvor det er let at få medindflydelse, og hvor et sundt og udviklende arbejdsmiljø går hånd i hånd med ambitionen om at drive en af landets bedste banker til gavn for kunderne, bankens forretning og medarbejderne.

 

Vi har en solid økonomi og er blandt Danmarks 6. største pengeinstitutter med ca. 330.000 kunder. Banken er repræsenteret med 70 filialer over hele landet, samt 6 Erhvervscentre og beskæftiger ca. 1.100 medarbejdere. Kundegrundlaget er privatkunder, mindre og mellemstore erhvervsvirksomheder, foreninger og faglige organisationer.


Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Arbejdernes Landsbank
Banegårdsvej 9
2600
Glostrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-01-2021
Udløber
22-01-2021
Kviknummer
LJA-81551575
Jobtype
Praktikant/trainee
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed