Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Private Banker til Private Banking København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
04-12-2018
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68544637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi i forvejen står stærkt, og hvor der er potentiale for yderligere vækst? Din indsats bliver en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål.

      

Opbyg, fasthold og optimér din egen kundeportefølje

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr. Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god formuerådgivning. Vi forventer, at du, med udgangspunkt i en portefølje med relativt få kunder, vil være i stand til at sætte dit netværk i spil - både internt og eksternt - og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder.

   

Det er afgørende, at du:

 

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allround bankbaggrund gerne kombineret med en HD eller lignende.

 

 

Finder løsninger i fællesskab med dine kolleger

Du er en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for vores kunder. Du brænder for at sætte dig ind i dine kunders behov, og du kan gøre kompliceret stof enkelt og forståeligt. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, som vi også forventer, at du yder som Private Banker.

    

Din nye arbejdsplads

I Private Banking København bliver du en del af et ambitiøst team, som består af 26 topmotiverede kolleger, der ud over Private Bankere tæller formuerådgivere, investeringsrådgivere og formuespecialister. Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt samarbejde, både i egen enhed og med centrene i vores region. Vi har et stort og godt markedsområde med potentiale samt spændende og varierende kundeporteføljer.

 

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Joan Gjørup, 44 55 35 72 eller senior rekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.     

 

Vi holder samtale løbende.

       

Ansøgningsfrist: 16. december 2018

 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Tlf
70 10 90 00
Praktisk information
Oprettet
04-12-2018
Udløber
16-12-2018
Kviknummer
LJA-68544637
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed