Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Private Banker til Private Banking København

Nykredit

København, Storkøbenhavn

Indrykket
06-04-2021
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
19-04-2021
Kviknummer
LJA-81920378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Dit kommende job

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue på 2-7 mio. kroner. 

       

Dine ansvarsområder

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god helhedsrådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med relativt få kunder vil være i stand til at sætte dit netværk i spil - både internt og eksternt - og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

 

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allround-bankbaggrund, gerne kombineret med en HD eller lign.

 

Din erfaring

Du har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder, og du besidder stærke formuerådgivningskompetencer, der hjælper kunderne med at optimere deres formue både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen alternativt har viljen og evnen hertil.

 

Du kan nikke genkendende til at være en udpræget holdspiller, der gerne inddrager specialister og kolleger i dine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver en del af et ambitiøst team, som består af topmotiverede kolleger, der ud over 17 Private Bankere tæller syv formuerådgivere og fem investeringsrådgivere. Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit herunder med både centrene og Private Banking Elite. Hos os betyder godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater meget, og du skal være indstillet på en afvekslende hverdag, hvor du sjældent sidder på den samme plads to dage i træk. Vi har en frisk og uformel omgangstone - og lægger vægt på et positivt mindset.

     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt gerne kundechef Bastian Jakobsen, 30 83 05 29, kundedirektør Simone Wejlemand, 61 62 81 35, eller seniorrekrutteringspartner Tine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 19. april 2021

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Lignende job
Kontakt
Nykredit
Kalvebod Brygge 1-3
1780
København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet
06-04-2021
Udløber
19-04-2021
Kviknummer
LJA-81920378
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed