Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Private Banker til Private Banking Nordjylland

Nykredit

Aalborg, Nordjylland

Indrykket
05-11-2019
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77148777
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål?

 

Dit kommende job

Dit fokus bliver at opbygge, fastholde og videreudvikle din egen kundeportefølje, der består af kunder med en investerbar formue mellem 2 og 7 mio. kr.  

       

Dine ansvarsområder

Du brænder for at gøre en forskel for dine kunder og sætter en stolthed i at yde god formuerådgivning. Vi forventer, at du med udgangspunkt i en portefølje med relativt få kunder vil være i stand til at sætte dit netværk i spil - både internt og eksternt - og derved opbygge en portefølje af velhavende kunder. Det er afgørende, at du:

 

  • har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder

  • har gode akkvisitive og netværksskabende evner

  • kan skabe langvarige relationer og høj kundetilfredshed

  • overholder gældende lovgivning og sikrer, at kundens behov altid er i fokus

  • har en dyb og god allroundbankbaggrund kombineret med en HD eller lignende.

 

 

Din erfaring

Du har solid erfaring med rådgivning af formuende kunder, og du besidder stærke formuerådgivningskompetencer, der hjælper kunderne med at optimere deres formue både når de ønsker at spare op, og når de ønsker at bruge af formuen. Hertil vil det være en stor fordel, hvis du har gennemført og bestået formuerådgiveruddannelsen. Du kan nikke genkendende til at være en udpræget teamplayer, der gerne inddrager specialister og kolleger i sine overvejelser og beslutninger, når det er nødvendigt for at skabe den bedste løsning for kunderne. Du evner desuden at skabe klarhed over komplekse problemstillinger samt at gøre kompliceret stof forståeligt for vores kunder. Samtidig ved du, at tilgængelighed og fleksibilitet er afgørende for at skabe den særlige og eksklusive kundeoplevelse, vi forventer, at du yder som Private Banker.

 

Din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i Private Banking i Region Nord- og Midtjylland, der består af 15 topmotiverede og ambitiøse kolleger. De 15 kolleger fordeler sig med ni i Private Banking Nordjylland og seks i Private Banking Midtjylland. Du tilknyttes Private Banking Nordjylland med arbejdssted i Aalborg.

 

Vi samarbejder bredt med kolleger i Nykredit både med centrene i vores region, Private Banking Elite, Markets og Asset Management. Vi fungerer i hverdagen som et hold, der hjælper og understøtter hinanden og har en veltilrettelagt plan for, hvordan din opstart skal være, så vi sikrer, at du hurtigt bliver en vigtig spiller på holdet.

     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt kundedirektør Søren Christensen, 44 55 40 39 eller seniorrekrutteringspartner Rasmus Bothmann, 44 55 18 69.

 

Vi inviterer løbende til samtale.

Ansøgningsfrist: 18. november 2019

 

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Kontakt
Nykredit
John F. Kennedys Pl.,
9000
Aalborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet
05-11-2019
Udløber
18-11-2019
Kviknummer
LJA-77148777
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed