Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Privatkundechef til center Helsingør

Nykredit

Helsingør, Nordsjælland

Indrykket
13-02-2018
Kontakt
Nykredit
Stengade 63
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
20-02-2018
Kviknummer
LJA-56254903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank

Vil du være leder for en del af et strategisk vigtigt område i Nykredit, hvor vi har fokus på at accelerere vores vækst, og hvor din indsats er en vigtig faktor for at nå vores ambitiøse mål? 

Dit kommende job

Som privatkundechef får du det daglige ledelsesansvar for vores privatteam på 10 ambitiøse og engagerede medarbejdere. Du refererer til centerdirektøren, og det er dit ansvar at optimere og udvikle dit team på privatområdet. Du sætter retning for dine medarbejdere, udøver salgsledelse og følger op på den enkeltes performance, samtidig med at du skaber gode rammer og mange muligheder for, at den enkelte kan udvikle sig både fagligt og personligt. Gennem effektiv ledelse og dine evner til at skabe resultater, sikrer du tilfredse kunder, så Nykredits position som BoligBank i netop dit område styrkes.      

Dine ansvarsområder bliver at:

  • håndtere den daglige ledelse af enheden
  • tiltrække og fastholde BoligBank-kunder
  • sikre enhedens samlede indtjening
  • pleje og udbygge eksterne relationer bl.a. til mæglere
  • varetage forandringsledelse ved at sætte retning og skabe engagement.

 

Din erfaring

I din rolle som leder sikrer du tilfredshed blandt både medarbejdere og kunder. Du er en stærk kommunikator, som tager ansvar, går forrest og sikrer en succesfuld implementering af Nykredits strategi, nye standarder, betjeningskoncepter mv. Du har kompetencer til at identificere dine medarbejderes styrker, og du formår med din vindermentalitet, din indlevelsesevne og dit engagement at skabe resultater sammen med dem.     

Din nye arbejdsplads

Vi bestræber os på at være boligejernes naturlige valg. I det daglige er vi 19 dygtige og engagerede medarbejdere med et højt fagligt niveau. Godt humør, højt aktivitetsniveau og gode resultater betyder meget for os. Vi har en frisk og uformel omgangstone og lægger vægt på et positivt samarbejde. Hvis du har ambitioner og kan skabe resultater, så får du gode udviklings- og karrieremuligheder i Nykredit.     

Er du interesseret?

Søg jobbet online. Har du spørgsmål til stillingen eller Nykredit som virksomhed og arbejdsplads, kontakt centerdirektør Jacob Duch-Pedersen, 40 72 09 40 eller senior rekrutteringspartnerTine Wilhelmsen, 44 55 57 89.

Vi indkalder løbende til samtaler.

Ansøgningsfrist: 20. februar 2018 

OM NYKREDIT

Nykredit er en finansiel koncern, der sammen med vores partnerbanker i Totalkredit vil være danske boligejeres foretrukne finansielle partner. Vi står op for at rykke endnu tættere på vores kunder - og går du en ekstra mil for dem, for projektet og for Nykredit, gør vi det samme for dig. Du har mange muligheder for at være med til at udvikle Nykredit, samtidig med at din karriere altid vil være i bevægelse. Mod nye udfordringer, andre opgaver og større ansvar i Nykredit.

Ansøg nu
Job i virksomheden
Kontakt
Nykredit
Stengade 63
3000
Helsingør
Danmark
Praktisk information
Oprettet
13-02-2018
Udløber
20-02-2018
Kviknummer
LJA-56254903
Jobtype
Fuldtid
Arbejdsområde
Finans, forsikring og bank
Beliggenhed